Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agmarek napisał(a):
Adopcje poszły w górę, bo ludzie z wczasów powrócili. Trzymam kciuki za Boryska :-)

Tylko żeby to nie byli Ci, co za rok też będą chcieli wyjechać i się psa pozbędą, bo nie będą mieli co z nim zrobić...

Posted

[quote name='__Lara']Tylko żeby to nie byli Ci, co za rok też będą chcieli wyjechać i się psa pozbędą, bo nie będą mieli co z nim zrobić...[/QUOTE]

Non stop idą ogłoszenia Borysa w Tygodniku Siedleckim. Sporadycznie ktoś zadzwoni z zapytaniem i dotyczy to telefonów ze wsi. Głównie pytają czy pies jest do oddania, czy jest agresywny (to jest jako cecha dodatnia) i ile ma lat? Jak usłyszą, że koło 5 lat to stwierdzają, że jest za stary bo się nie przyzwyczai, niczego się nie nauczy lub bez słowa się wyłączają. Zdarza się też, że usłyszę wiele wulgaryzmów. Po ostatnim telefonie postanowiłam przestać go tam ogłaszać. Te ogłoszenie i mój telefon już tam bardzo się opatrzyły.

Posted

Poproszę o wysłanie na mój adres mailowy: [email protected] danych do ogłoszeń. Poproszę jedną dobrą duszyczkę o bezpłatne ogłoszenia dla chłopaka.

Potrzebuję:
- tekst
- kilka zdjęć (4-6)
- dane kontaktowe plus adres e-mail
- województwo i miasto na jakie ogłaszać
- tytuł ogłoszeń

Posted

Borys to stateczny pies. Spokojny, nawet już nie rzuca się na siatkę jak widzi psa chyba, że obcy.
Mamy kłopot z pazurami, bo nie ma tam gdzie ich ścierać i konieczne jest przycięcie, ale moje cążki takich grubych pazurów nie wezmą a i ja chyba nie miałabym tyle siły, żeby to uciąć

Posted

Zaglądam... ale jak zwykle nie piszę. Coś mi brak motywacji ostatnio... Może to dlatego, że marzę mieć psa a mieć nie mogę....
Od ponad 5 lat siedzę na dogo a psa nie mam... Tylko podrzucać mogę. :-(

Posted

[quote name='Franca81']Zaglądam... ale jak zwykle nie piszę. Coś mi brak motywacji ostatnio... Może to dlatego, że marzę mieć psa a mieć nie mogę....
Od ponad 5 lat siedzę na dogo a psa nie mam... Tylko podrzucać mogę. :-([/QUOTE]
Taki jest los. Ja mam stanowczo za dużo ponad nasze siły i finanse. Marzę więc o tym, żeby ta ilość znacznie, znacznie zmalała

Czy możesz mi jak najszybciej poprawić zdjęcia (rozmiar) do ogłoszenia? Na wszelki wypadek podsyłam mailem. Utknęłam w trakcie ogłaszania

Posted (edited)

Nie ma problemu. Jak tylko je dostane to obrobie :) Ale jak narazie nic na maila nie przyszlo.

Przyszło ale w straszliwie malusim rozmiarze. I są to fotki kotka. ;)

Edited by Franca81
Posted

[quote name='Franca81']Nie ma problemu. Jak tylko je dostane to obrobie :) Ale jak narazie nic na maila nie przyszlo.

Przyszło ale w straszliwie malusim rozmiarze. I są to fotki kotka. ;)[/QUOTE]

O kotka właśnie chodzi. To ostatnia moja znajda. Nie wiem dlaczego są takie małe.

Posted

[quote name='Franca81']Zaglądam... ale jak zwykle nie piszę. Coś mi brak motywacji ostatnio... Może to dlatego, że marzę mieć psa a mieć nie mogę....
Od ponad 5 lat siedzę na dogo a psa nie mam... Tylko podrzucać mogę. :-([/QUOTE]

A czemu cioteczko nie możesz mieć? :(

Posted

__Lara napisał(a):
A czemu cioteczko nie możesz mieć? :(

Bo chcę psa typowo domowego (boksera) ale daleko mam do pracy i nie ma mnie minimum 12 godzin (realnie to z 14 godzin)... :-(

Posted

[quote name='obraczus87']Poproszę o wysłanie na mój adres mailowy: [email protected] danych do ogłoszeń. Poproszę jedną dobrą duszyczkę o bezpłatne ogłoszenia dla chłopaka.

Potrzebuję:
- tekst
- kilka zdjęć (4-6)
- dane kontaktowe plus adres e-mail
- województwo i miasto na jakie ogłaszać
- tytuł ogłoszeń
[h=1]Piękny pies w typie OwczarkaNiemieckiego[/h][FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Piękny,wyrośnięty pies w typie owczarka szuka domu. Z racji warunków główniemieszka w boksie i biega luzem po terenie. Również bywa wmieszkaniu gdzie zachowuje czystość i nie sprawia kłopotów. Ważyponad 40 kg. Umaszczenie ma czarne, podpalane. Nie przepada za innymisamcami. Do człowieka nie jest agresywny, ale intruzagroźnie obszczeka Na spacery chodzi na smyczy. Zwolniony zniej trzyma się blisko. Jest posłuszny. Swoją posturą budzirespekt. Pies posiada książeczkę zdrowia, jest zaszczepiony,zabezpieczony od pcheł i kleszczy, odrobaczony oraz wykastrowany.Pies przebywa w Siedlcach
Zostanie wydany do adopcji tylko wodpowiednie warunki.
Warunkiem jego adopcji jest wizytaprzed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej!
Kontakt wsprawie adopcji tylko telefoniczny:608184910 lub 692677335
Nieodpowiadam na maile.

[/FONT]