Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że się tak długo nie odzywałam.
ms_arwi,ale jesteś super w obliczeniach:lol:,biorąc pod uwagę ze ja sama się czasem doliczyć nie mogę:lol:
aniu z poznania,no co Ty jakie osiem?Czangi nie liczysz?To też moja psinka.
Razem z Zosią jest 9.
Zośka jest super.Kochamy ją bardzo i ona nas też.Sonia ją uwielbia i traktuje jak córkę.Dzisiaj Zosi obcinałam paznokcie (delikatnie),ale Sonia tak mnie obszczekała,że Iza musiała wziąć Sonię na ręce i ją pocieszać,że nic się Zosi złego nie dzieje.Jak przychodzi do nas pani wetka,to wara jej od Zosi,tak Sonia ją broni.Mówię Wam,same jaja z tymi psiakami:lol:
Zosia uwielbia pieski i czuje się świetnie w ich towarzystwie.Aha.Wy nie wiecie dlaczego została u nas.Otóż.Miała jechać 8 marca do Kościana,ale dwa dni wcześniej zadzwoniła ta pani do mnie i bardzo przepraszała ale niespodziewanie zaszła w ciążę,a że pierwsza ciąża była zagrożona i większość przeleżała ta pani w szpitalu to bała się,że historia może się powtórzyć.Nie planowała tej ciąży,chciała najpierw pieska ale wyszło inaczej.A ja po jej telefonie uznałam,że jeśli nie teraz to w ogóle.Pokochałyśmy Zośkę i nie chciałyśmy już dalszych poszukiwań nowego domu.Postanowiłyśmy,że Zosia zostaje.:lol:

Posted

izabelka_70 napisał(a):

przyjade w przyszłym tygodniu sprwdziś DS Zośki... czy czasem jej sie krzywda nie dzieje....;-))

Lepiej jedź zobaczyć czy DS-owi krzywda się nie dzieje :diabloti:, podobno Zośka charakterek jamniczy ma w 100%!
Ja pojadę za dwa, jak tylko wrócę :)

• 1 month later...