ms_arwi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No tak :roll: Juz ja widze tak analogicznie 8 astkow razem w domu... :grab: Quote
kaskadaffik Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O to ładne stadko macie Dziewczyny, ale jak im tam dobrze, to czego chcieć więcej ;) >>> Quote
ania z poznania Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dobrze to za mało powiedziane, słodziaki mają jak w niebie! Quote
naturino Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Przepraszam,że się tak długo nie odzywałam. ms_arwi,ale jesteś super w obliczeniach:lol:,biorąc pod uwagę ze ja sama się czasem doliczyć nie mogę:lol: aniu z poznania,no co Ty jakie osiem?Czangi nie liczysz?To też moja psinka. Razem z Zosią jest 9. Zośka jest super.Kochamy ją bardzo i ona nas też.Sonia ją uwielbia i traktuje jak córkę.Dzisiaj Zosi obcinałam paznokcie (delikatnie),ale Sonia tak mnie obszczekała,że Iza musiała wziąć Sonię na ręce i ją pocieszać,że nic się Zosi złego nie dzieje.Jak przychodzi do nas pani wetka,to wara jej od Zosi,tak Sonia ją broni.Mówię Wam,same jaja z tymi psiakami:lol: Zosia uwielbia pieski i czuje się świetnie w ich towarzystwie.Aha.Wy nie wiecie dlaczego została u nas.Otóż.Miała jechać 8 marca do Kościana,ale dwa dni wcześniej zadzwoniła ta pani do mnie i bardzo przepraszała ale niespodziewanie zaszła w ciążę,a że pierwsza ciąża była zagrożona i większość przeleżała ta pani w szpitalu to bała się,że historia może się powtórzyć.Nie planowała tej ciąży,chciała najpierw pieska ale wyszło inaczej.A ja po jej telefonie uznałam,że jeśli nie teraz to w ogóle.Pokochałyśmy Zośkę i nie chciałyśmy już dalszych poszukiwań nowego domu.Postanowiłyśmy,że Zosia zostaje.:lol: Quote
izabelka_70 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dlaczego nie jestem zdziwiona???? przyjade w przyszłym tygodniu sprwdziś DS dla Zośki... czy czasem jej sie krzywda nie dzieje....;-)) Quote
ania z poznania Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 izabelka_70 napisał(a): przyjade w przyszłym tygodniu sprwdziś DS Zośki... czy czasem jej sie krzywda nie dzieje....;-)) Lepiej jedź zobaczyć czy DS-owi krzywda się nie dzieje :diabloti:, podobno Zośka charakterek jamniczy ma w 100%! Ja pojadę za dwa, jak tylko wrócę :) Quote
Recommended Posts