Lilmo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Widziałam na wątku ogólnym szczeniaków z Kruszewa, że Florcia i Franio mają już domki. Quote
Kika9004 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Trzymam kciuki by wizyta doszła do skutku :) Quote
Lilmo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Z tego co wyczytałam to wizyta już niepotrzeba, bo Florcia poszła do adopcji przez schronisko ;) Quote
esperanza Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tak, do adopcji jest pozostała 5 i ich mama. Quote
Kika9004 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Także podniosę :) maluchy do domciu!!!!!!!! Quote
Lilmo Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Co u maluszków ? Czy przez weekend kolejne znalazły domki? Quote
Awit Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A Funieczka? Cudo z uszkami, nadal bez domku... Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 mam zapytanie o Fredzia , dajcie znac jak najszybciej co z nim. Quote
Paoletta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Owieczka, może jak bardzo pilne to zadzwoń do właścicielki schroniska [FONT=Verdana]tel. kom. właścicielki Pani Wiesława Rykowska - 0 603 703 468 [/FONT]żebyśmy nie stracili szansy Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Paoletta']Owieczka, może jak bardzo pilne to zadzwoń do właścicielki schroniska [FONT=Verdana]tel. kom. właścicielki Pani Wiesława Rykowska - 0 603 703 468 [/FONT]żebyśmy nie stracili szansy Dobry pomysł już dzwonię ;) Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Z tego co się dowiedziałam to sprawa wygląda następująco. Psiak nie ma żadnych objawów chorobowych. Załatwia się normalnie, bawi sie , nie ma temperatury itp. Jedyne co jest niepokojące to brak apetytu... Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Pani z Dolnego Śląska gdzie miała iść Florcia popłakała mi się do słuchawki... Bardzo przykra sprawa... Dom naprawde uczuciowy i oddany więc przekaże kontakt dalej. Resztę zostawię bez komantarza... Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Do adopcji zostały : Fruzia - Czarno - biała sunia Florek- brązowy - dwie białe skarpetki Frycek- cały czarny Franio -czarny - biała bródka, i trzy łapeczki Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Do domu poszły : [SIZE=2]Fredek - adoptowany Frotka- adoptowana Florcia - adoptowana Quote
esperanza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Fruzia i Florek są zarezerwowane, mam nadzieję że jutro uda się dojechać do weta. Okolice schroniska są zasypane i podobno osobówką nie da się przejechać. Quote
Lilmo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Owieczko wielkie dzięki za informacje! No to szukamy domków dla 4 maluszków oraz ich mamy. Z Florcią rzeczywiście sytuacja wyszła bardzo nieładna, ale chyba już nic na to nie poradzimy. A czy Państwo koniecznie chcieli dziewczynkę? Florek to przecież kopia Florci, a wciąż czeka. Quote
Lilmo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 esperanza napisał(a):Fruzia i Florek są zarezerwowane, mam nadzieję że jutro uda się dojechać do weta. Okolice schroniska są zasypane i podobno osobówką nie da się przejechać. Wspaniale! :) Czyli jednak 2 maluchy i mama jeszcze czekają :) Mam nadzieję, że im także niedługo się poszczęści. Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Lilmo napisał(a):Owieczko wielkie dzięki za informacje! No to szukamy domków dla 4 maluszków oraz ich mamy. Z Florcią rzeczywiście sytuacja wyszła bardzo nieładna, ale chyba już nic na to nie poradzimy. A czy Państwo koniecznie chcieli dziewczynkę? Florek to przecież kopia Florci, a wciąż czeka. Pani w ogóle nie chciała ze mna rozmawiac i łamiącym głosem powiedziała że jestem jakas niepoważna po czym sie popłakała i rozłączyła. Dośc długo na nia czekali, dopytywali sie , dzwonili, pisali itp. A tu nagle suka wyadoptowana :( Napisałam do nich e-meila tłumaczyłam , prosiłam itp. Niestety przez takie sytuacje to ja robie sie gołosłowna... Quote
Paoletta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Strasznie przykra sprawa.. Kurcze.. Ale może jak ochłonie to pomyśli o jakimś innym piesku z rodzeństwa. Rozumiem żal, bo też tak miałam. Znalazłam Enterka w necie, nastawiłam się, pokochałam wirtualnie a tu bach - zarezerwowany. Moja pierwsza reakcja też była 'to ja już nie chcę psa, obrażam się'. Trochę potrwało zanim się przestawiłam, że może wezmę Eliota. (inna sprawa, że się potem okazało, że adoptowany) Ale na moje szczęście Pan się z Entera rozmyślił. Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Paoletta napisał(a):Strasznie przykra sprawa.. Kurcze.. Ale może jak ochłonie to pomyśli o jakimś innym piesku z rodzeństwa. Rozumiem żal, bo też tak miałam. Znalazłam Enterka w necie, nastawiłam się, pokochałam wirtualnie a tu bach - zarezerwowany. Moja pierwsza reakcja też była 'to ja już nie chcę psa, obrażam się'. Trochę potrwało zanim się przestawiłam, że może wezmę Eliota. (inna sprawa, że się potem okazało, że adoptowany) Ale na moje szczęście Pan się z Entera rozmyślił. Napisałam żeby nie skreślała tych sierotek tylko dlatego że zawinił człowiek. To nie one winne :( Nie wiem nie odzywaja się... Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Tak na prawdę to nieporozumienia wychodzą z braku przepływu informacji. Coś ktoś napisze na forum, nie każdy przeczyta , nikt do siebie nie dzwoni i stąd to wszystko. Nas jest po prostu za mało :( Gdyby ktoś koordynował to co sie dzieje na wątkach z tym co sie dzieje poza to by było super. Niestety nie mamy za bardzo czasu ( ja teraz mam ograniczony dostęp do netu) i taka kaszana wychodzi. Quote
Owieczka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Lara napisał(a):Owieczko, z pierwszym poscie napisane jest, ze Franio adoptowany. To jak to jest bo sie pogubilam :-) Zatem Florcia, Fredek, Frotka i Franio maja juz domy? a na adopcje czekaja Florek, Frycek i Fruzia? z czego Florek i Fruzia zarezerwowane? Już poprawiłam pierwszy post. Dziękuje że zwróciłaś na to uwagę :) O rezerwacji to ja nic nie wiem :shake: Quote
Recommended Posts