Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heh - ja też zgłaszam,ale chyba tylko jedną psicę,bo teraz nie ma funduszy,żeby zapłacić za więcej psów - a dopłacanie potem po 30 zeta od sztuki mi sie nie uśmiecha...

Jasmin - z dworca głównego jest bardzo daleko - nie wiem,czy są bliżej jakieś stacje...

Posted

[quote name='cockermanka']Jasmin - z dworca głównego jest bardzo daleko - nie wiem,czy są bliżej jakieś stacje...[/quote]

No to będę musiała brać taksówkę tak jak w Opolu...:roll:

Posted

[quote name='cockermanka']My będziemy w niedzielę...więc nie mogę zproponować Ci transportu...:roll:[/quote]

Tak, wiem... Patrzyłam już wcześniej na plan sędziowania poszczególnych grup więc nawet nie pytam o ewentualny transport ;). Ale nic do Krakowa to nie tak daleko więc jakoś się podjedzie:lol:

Posted

Jaśmin spod dworca głównego można dojechać komunikacją miejską na teren wystawy (to znowu nie jest tak daleko; z 15-20 minut tramwajem). Jak byś chciała to mogę po ciebie przyjechać na dworzec i podwieźć na wystawę ;)

Posted

[quote name='efra-husky']Jaśmin spod dworca głównego można dojechać komunikacją miejską na teren wystawy (to znowu nie jest tak daleko; z 15-20 minut tramwajem). Jak byś chciała to mogę po ciebie przyjechać na dworzec i podwieźć na wystawę ;)[/quote]

[b]efra-husky[/b], bardzo dziękuję za propozycje :calus:. Ja się jeszcze wolę nie umawiać bo jeszcze nie wiem jak pojadę tzn. pociągiem czy PKSem a może ktoś mnie podwiezie ;). Ale jakby co to się jeszcze odezwę...

Posted

Ja będę ze swoją jedną sunią, bo polujemy na CWC z międzynarodówki. :)
Zabieram forumową Selenę (o ile będzie mogła). :)

Tak więc szukać nas na ringu goldenków! :D

Posted

[quote]A co to za sunia? Podejrzewam, ze nie bedziecie na ringu same :razz:[/quote]
Jasne że nie będziemy same, goldów jest zawsze multum. ;) A sunia to Banty Zimny Nosek. :) Nie liczę odrazu na zwycięstwo, bo na międzynarodowkach konkurencja jest zawsze ogromna, też wiele zależy od sędziny, no nic pozyjemy zobaczymy. :lol:

A Ty też wystawiasz jakieś "zlotko"? :)

Posted

Ja dwa lata z rzędu na krakowskiej wystawie robiłam za widza, najwyższy czas to zmienić. Zgłoszenie wysłane :)

Mam tylko cichą nadzieję, że nie będzie takiego skwaru, jak ostatnio... :roll:

P.S. Choć znając moje szczęście, będzie lało :lol:

Posted

[QUOTE]A Ty też wystawiasz jakieś "zlotko"?[/QUOTE]

W Krakowie nie, choc jeszcze mam kilka dni na zmiane decyzji.

[QUOTE]Nie liczę odrazu na zwycięstwo, bo na międzynarodowkach konkurencja jest zawsze ogromna[/QUOTE]

Trzeba liczyc na zwyciestwo - w koncu po to sie jedzie :razz: a czy wyjdzie to juz inna sprawa :cool3:

Posted

[quote name='Godelaine']Ja dwa lata z rzędu na krakowskiej wystawie robiłam za widza, najwyższy czas to zmienić. Zgłoszenie wysłane :)

Mam tylko cichą nadzieję, że nie będzie takiego skwaru, jak ostatnio... :roll:

P.S. Choć znając moje szczęście, będzie lało :lol:[/quote]

Przyjdę popatrzeć;)

Posted

Np. Hotelik "Olga"

[URL="http://www.tanie-noclegi.bizn.pl/"]http://www.tanie-noclegi.bizn.pl/[/URL]

albo na Czyżynach (niedaleko wystawy)

[URL="http://www.czyzyny.pl/"]http://www.czyzyny.pl/[/URL]

albo Trzy Kawki (ale to już kawełek od wystawy)

[URL="http://www.trzykafki.pl/"]http://www.trzykafki.pl/[/URL]

Posted

[quote name='Godelaine']Puli... Moja psica się ucieszy. Strasznie jej się Twoje "mopy" (bez obrazy :) ) podobały :)[/quote]

Ale mopy się nie wystawiają.Chyba że dla twojej psicy jednego przemycę....;)

Posted

Uuu... Szkoda. Bo mi się też strasznie spodobały :) Zwłaszcza te ich dredy :)

Czyżby psice w Polsce zdobyły już wszystko, co się da zdobyć? :) Czy też sędzia nie przypasił?

Posted

Psica jedna już interka w zatwierdzeniu,a druga musi troche poczekać.Sędzia o.k. i głupio się na własnym podwórku nie pokazać,ale jedziemy do Wrocławia,trzeba by skończyć Ch. Czech i Słowacji a to wszystko grozi zapaścią ekonomiczną;) :lol:

Posted

Ups... Nawet nie wiedziałam, że takie utytułowane psy masz :diabloti:

Ja dopiero zaczynam jeździć, plany mam dość rozległe, tylko już teraz się zastanawiam, skąd ja na to wszystko kasę wezmę. Zwłaszcza, że wciąż jeszcze studiuję, a rodzice wychodzą z założenia, że to mój pies i moja koszta :diabloti:

Ale jestem dobrej myśli. Jeśli mała okaże się do rzeczy, to będziemy jeździć :)

Posted

Pewnie że sie mała okaże o.k. Ja przez burki to szybciej wydaje niz zarabiam.Poniosło nas nawet na Węgry mimo że szanse mam takie jak u nas Węgier z PONem:eviltong:
I mamy CACa,bo konkurencja nie dopisała:multi:

Posted

[quote name='BabyCakes']W Krakowie nie, choc jeszcze mam kilka dni na zmiane decyzji.

Trzeba liczyc na zwyciestwo - w koncu po to sie jedzie :razz: a czy wyjdzie to juz inna sprawa :cool3:[/quote]
ha ha, co racja to racja. :)
ale faktycznie my akurat chcemy "wybić" konkurencję. :evil_lol: :lol: i oczywiście CWC wytargać od sędziego. :cool3:
wiem, wiem jesteśmy okropne, ale co tutaj robić... ciężkie charakterki. :diabloti:

[quote name='Ania_Carmen']My też jedziemy. Musimy w końcu skończyć Carmen championa. I małej otworzyć młodzieżowego :cool3: Marzenia ściętej głowy :lol:[/quote]
Otworzycie Malutkiej, po zgarnięciu BIS'a przyjdzie i czas na Zw.Mł. :cool3: i nie mówić mi że to marzenia ściętej głowy, bo Mała się dobrze zapowiada! ;)

Posted

[quote name='puli']Pewnie że sie mała okaże o.k. Ja przez burki to szybciej wydaje niz zarabiam.Poniosło nas nawet na Węgry mimo że szanse mam takie jak u nas Węgier z PONem:eviltong:
I mamy CACa,bo konkurencja nie dopisała:multi:[/quote]
Gratulacje. :) Hehe, skąd ja to znam - nas też poniosło na Węgry, 2 tygodnie przed Krakowem mamy Czechy, no a w sierpniu pewnie nas poniesie na klubówkę do Francji. :cool3:

No to ja się też pochwalę - na węgierskiej klubówce mój rudzielec dostał Res. CACa. :)

A mopa koniecznie przemyć, nie tylko dla Desti, dla nas też. :) Do zobaczenia w Krakowie.