puli Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Kika'][B]puli[/B], co Ty moje suczydło dopiero trzecie w kolejności, choc doskonałe. Sedzia lubi chyba małe kobitki, a my wielkie baby jesteśmy :)[/quote] Dogo ma najładniejsze psy na świecie,tylko jeszcze nie wszyscy o tym wiedzą! Wszyscy,co nam nie dają czołowych lokat,to są ci niedoinformowani:eviltong: [B]Pinczerka,-[/B]ja za pierwszym razem chciałam zabić,ale sędzina to widziała i ryczała ze śmiechu,to pozwoliłam żyć... Quote
Asiaczek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Brawa dla tej sędziny i jej wiedzy na temat rasy. Bo rozumiem, że wszystkie puliczki tak lubią? pzdr. Quote
puli Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wygląda na to ze nie wszystkie,a ona się śmiała chyba ze mnie,bo suka była radosna,a ja miałam minę jak kupa nieszczęścia.... Quote
bajadera Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Puli[/B], klasyczny numer skye'a przed wejściem na ring to wytrzepanie się, co niszczy pracowicie zrobiony przedziałek od czubka nosa do do nasady ogona. Właściciela skye'a na wystawie poznaje się, ze nawet na ringu trzyma w łapie grzebień i uporczywie poczesuje psa.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Inny przykry numer miałam kiedyś w Tulln. Lało cały czas jak z cebra. Wystawa w zasadzie w halach. Ale mój znajomy poprosił mnie, abym przeszła do innej hali ze swoimi burkami, bo on zdawał egzamin na sędziego międzynarodowego i musiał przed odpowiednim gremium ocenic po 6 egzemplarzy z poszczególnych ras. No i potem powrót. Pies jako tako wysechł, ale suka na ringu niestety robiła za miss mokrego podkoszulka !:evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
TANANA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 gratulacje wszystkim wystawiajacym sie w Krakowie :) to ja sie tez troche pochwale malamucikami :) [B][B]Tanana YUPIK UNKAS: - [COLOR=#ff0000]dosk.II[/COLOR] [B]YUPIK FOREST z Radockiej Góry (syn Unkasa): - kl.mł. - [COLOR=#ff0000]dosk. II[/COLOR] [B]YAVERIK z Radockiej Góry (syn Unkasa): - kl.mł. - [COLOR=#ff0000]dosk. IV[/COLOR] [B]PASCAL z Howerli (syn Unkasa): - kl.pośr. - [COLOR=#ff0000]dosk. I, CWC[/COLOR] [B]NALA Źródlana Dolina (córka Unkasa): - kl.pośr. - [COLOR=#ff0000]dosk. I, CWC, res. CACIB[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B] Quote
Nanami Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 O, Pascala kojarze, bo przed wystawa sprawdzałam czy z mojej miejscowosci jakies psy z rodowodem są w ogóle i czy są zapisane na wystawe... Dziwne, ze go jeszcze nigdy nie spotkałam :lol: A szkoda. Quote
Bogarka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='NigdyNigdy']Ojej...:hmmmm: Poproszę o podpowiedź (może być telefon do przyjaciela) :grins: Kiedy to byłaś Ty, bo mam słabą umiejętność zestawiania ludzi z imionami? :oops:[/quote] Stałas koło ringu basków z Asiaczkiem ja podeszłam byłam ubrana na zielono Quote
Yoko Ono Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Witam, piękne zdjęcia, ale mam pytanko czy przypadkiem nie ma ktoś jakichś zdjęć yorków?? Pozdrawiam, Monika Quote
Ludek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 W ogóle jakos mało obfotografowane te zawody. Chyba upał zaszkodził fotografom:evil_lol: . A czy staweczkę jacków i parsonów mógłby ktoś wrzucić. Quote
NigdyNigdy Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Bogarka']Stałas koło ringu basków z Asiaczkiem ja podeszłam byłam ubrana na zielono[/quote] A! To kojarzę :lol: Wiedziałam, ze to pewnie coś z Asiaczkiem miało wspólnego :p Quote
Nanami Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Ludek']W ogóle jakos mało obfotografowane te zawody. Chyba upał zaszkodził fotografom:evil_lol: .[/quote] Zawody? Ja mam u siebie troche fot z obedience ale tylko z dwójki z niedzieli :eviltong: Quote
AlaNowak Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 NigdyNigdy- ja tez krecilam sie kolo Asiaczka przed wejsciem na ring. No i wystawiałam mojego czarno-białego na porownaniu o rase:eviltong: Quote
efra-husky Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Ala widziałam Cię na MP. Gratulacje :p Quote
AlaNowak Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 OOOOOOo, dziekuje- a ja szukalam Cie, zeby dowiedziec sie o wynik Efry:cool3: Ale nie znalazłam:( Quote
efra-husky Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 my byliśmy na ringu XX (kawałek od ciebie); Efra biegała z Pearl i wybiegały IV lokatę na 9 suczek :p Quote
Ludek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Nanami']Zawody? Ja mam u siebie troche fot z obedience ale tylko z dwójki z niedzieli :eviltong:[/quote] Mi też chyba upał zaszkodził. Oczywiście o wystawę mi chodziło, ale zdjęcia z obedience tez chętnie pooglądam :). Quote
efra-husky Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='alanowak']ooooo, to gratuluje:D A opis ładny był???[/quote] Dzięki :p Opis ładny, chociaż połowy odczytać nie mogę :evil_lol: Quote
AlaNowak Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :evil_lol: ahaaaaa:cool3: To sie ciesze:) masz jakies zdjecia??? Quote
efra-husky Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Niestety nie :shake: Mój aparat miał lekcję latania i stłuk się o ziemię, także niestety nie miałam czym obfocić wystawy Quote
NigdyNigdy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='alanowak']NigdyNigdy- ja tez krecilam sie kolo Asiaczka przed wejsciem na ring. No i wystawiałam mojego czarno-białego na porownaniu o rase:eviltong:[/quote] A Ciebie alanowak od razu skojarzyłam, po tym, jak Asiaczek do Ciebie per "ala" mówił :p Quote
Ludek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Ludek'] A czy staweczkę jacków i parsonów mógłby ktoś wrzucić.[/quote] Ładnie proszę. :modla: Może choć napiszcie kto sędziwał. Quote
AlaNowak Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 jacki: psy szczeniaki: 1387 DON Banda Russell`a mlodziez 1388 POKER Drapichrust 1389 YOHITO Magor 1390 ZIOMAL Magor otwarta 1391 CUDNY CZORCIK Magor (wiem, ze dostal lok. 2 i tym samym uzyskal uprawinienia hodowlane) 1392 CZARUJĄCY CIAPEK Magor 1393 DYNAMIC DYLAN of Jack`s Paradise 1394 IWO J.J.ROT uzytki 1395 Gang-Staff WISH ME LUCK suki mlodziez 1396 ABRACADABRA Balao 1397 FILUTKA-FOREL Thidalium 1398 INKA Obornicki Nornik 1399 IRISK Obornicki Nornik 1400 ZULKA Magor 1401 ZUPER DIVA Balao posrednia 1402 Gang-Staff GOOD LUCK 1403 HERA Obornicki Nornik Quote
AlaNowak Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='NigdyNigdy']A Ciebie alanowak od razu skojarzyłam, po tym, jak Asiaczek do Ciebie per "ala" mówił :p[/quote] Trzebabyło sie ujawnic, ze to TY:evil_lol: Quote
NigdyNigdy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='alanowak']Trzebabyło sie ujawnic, ze to TY:evil_lol:[/quote] Nie, bo ja wstydliwa, w gruncie rzeczy, jestem :p Quote
Recommended Posts