puli Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Gratulacje! Mopy będą prane na Wrocław to sie może nie zdążą bardzo uświnić....;) Quote
Ania_Carmen Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='hes.']Otworzycie Malutkiej, po zgarnięciu BIS'a przyjdzie i czas na Zw.Mł. :cool3: i nie mówić mi że to marzenia ściętej głowy, bo Mała się dobrze zapowiada! ;)[/quote] Zobaczymy, zobaczymy, po zgarnięciu BIS'a jeszcze nam się w głowach nie poprzewracało ;) ale jak tak dalej pójdzie, to kto wie :cool3: Mała, nie zaprzecze zapowiada sie całkiem fajnie, ale narazie zapeszać nie chce. W Krakowie będzie miała dopiero 9,5 miesiąca, jak na młodzież gówniarz straszny :-) Quote
joanna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ludek, ja zawsze zatrzymuję sie tutaj: [URL="http://www.hotel-awf.krakow.pl/"]http://www.hotel-awf.krakow.pl/[/URL] Hotel niedrogi i praktycznie na terenie wystawy. Quote
Agama Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 kto mi powie jak daleko jest z dworca PKP na teren wystawy i czym mozna dojechac:lol: Quote
JASMIN Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Agama']kto mi powie jak daleko jest z dworca PKP na teren wystawy i czym mozna dojechac:lol:[/quote] Też o to pytałam ;). A tutaj odpowiedź mieszkanki Krakowa :lol: [quote name='efra-husky']Jaśmin spod dworca głównego można dojechać komunikacją miejską na teren wystawy (to znowu nie jest tak daleko; z 15-20 minut tramwajem).[/quote] Quote
AlaNowak Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 My juz zgloseznie i zgloseznie potwierdzone na meila:) takze jedziemy:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 JASMIN a o której Ty byś tam chciała być? Tak sobie pomyślałam, że może zabrałabyś się ze mną samochodem? Quote
JASMIN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']JASMIN a o której Ty byś tam chciała być? Tak sobie pomyślałam, że może zabrałabyś się ze mną samochodem?[/quote] Oj, samochodem raczej nie da rady. Ja to już będę tam pewnie jak zwykle dużo przed 8.00 tak jak większość jamniczych znajomych;). Ale mi tam ani "dziewczyną" jazda pociągiem nie przeszkadza tym bardziej, że Kraków tak blisko i nie trzeba będzie wstawać zanim się pójdzie spać:evil_lol:. Ale dziękuję za dobre chęci... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No to wporządku ;) W takim razie mam nadzieję, że jakoś odnajdziemy sie na wystawie :) 1 Quote
JASMIN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No to wporządku ;) W takim razie mam nadzieję, że jakoś odnajdziemy sie na wystawie :)[/quote] Na pewno ;). Jakby co to ja cały czas jestem przy jamnikach i nigdzie nie odchodzę :lol:. Więc wiesz gdzie mnie szukać :eviltong: Quote
kalina. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ja sie wybieram z rodzicami na ta wystawe ale pooglądac jak sie wystawia psiury(szczególnie gr.5)Mam pytanie gdzie ta wystawa będzie(na błoniach)?:oops: :oops: :oops: Quote
efra-husky Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 wystawa będzie na AWF-ie ;) czyli już prawie w Nowej Hucie a dokładniej mówiąc [B][SIZE=1][COLOR=#005633][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=1][COLOR=#005633]Stadion i hale AWF w Krakowie, Al. Jana Pawła II[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=1][COLOR=#005633][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Przedłużono termin przyjmowania zgłoszeń[/COLOR] [COLOR=#ff0000][B][SIZE=1]ostateczny [/SIZE][SIZE=2]04.06.2006[/SIZE][/B][/COLOR] Quote
blaira Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Czy ktos mialby dwa miejsca w aucie na niedizele i moglby zabrac Blairke :lol: pozdrawiamy Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 OK, kochani ;) Ja wiem, ze to jeszcze miesiac, ale prosze powiedzcie mi... jadąc A4 od Katowic, jestem na wysokosci drugich bramek juz przy lotnisku.. i potem gdzie? jak dojechac na ta wystawe? bo ja wiem tylko jak sie do zakopanego jedzie :evil_lol: :evil_lol: i do centrum krakowa, ale to pociagiem, a na wystawe prujemy autkiem :evil_lol: :evil_lol: help please!;) Quote
darek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Musisz kierowac się cały czas prosto(od Katowic) w stronę ronda Ofiar Katynia,po lewej Makro i Ikea-dalej prosto ulicami J.Conrada,Opolską,Lublańską(estakada),aż do ronda Polsadu-skrecasz w prawo i ulicami Młyńską,Meissnera dojeżdżasz do alej J.P.II(ciąg lini tramwajowej)-skrecasz w lewo i po prawej jest park AWF przy którym jest Akademia i teren wystawy. Quote
efra-husky Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Można jechać tak jak Darek napisał albo droga mniej skomlikowana: od bramek jechać cały czas prosto (tak jak droga prowadzi), przejechać rondo POLSADu prosto i dalej trzecie światła za Geantem (który jest po lewej stronie) skręcić w prawo, tj, bodajże ul. Sawickiego; później są jedne światła, przejeżdżasz pod ulicą i pierwszy zjazd (chyba zaraz za takim małym przystankiem) to zjazd na parking AWF-u ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 A ja jadac z Bielska musze zachaczyc o dworzec PKS po kolezanke, a z tamtad jak najlepiej dojechac? Dziekuje za wszelkie odpowiedzi :) I czy ktos z Was sie orientuje ile kosztuje wejscie na wystwe(bez psa)? Quote
kalina. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 widze że nie ktorzy dogomaniacy się tam wybierają:razz: Mam pytanko od której godziny się zaczyna rozpoczecie wystawy:oops: Quote
efra-husky Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 dworzec PKS jest teraz z tyłu dworca PKP (od ul. Bosackiej) więc najlepiej jest chyba dojechać do ronda Mogilskiego ul. Rakowicką (koło Akademii Ekonomicznej); objechać rondo wyjeżdżając na ul. Mogilską, która później zmienia nazwę na al. Jana Pawła II. Zjazd na parking wystawy będzie oznaczony ;) KalinaM wystawa zaczyna się od 10:00 Quote
Asiaczek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dziękujemy wszystki za cierpliwość (Efra-husky i Darek). Wasze wskazówki na pewno się przydadzą!:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Oooooo Gruss Gott !! :modla: wielkie dzieki, mam nadzieje, ze jakos trafimy tam, nie wiem tylko jak orientacja Ani, ale mam nadzieje, ze razem damy rade, bo pies to nam chyba nie pomoze :evil_lol: :evil_lol: w kazdym razie, tak na oko od bramki z A4 to ile sie jedzie? jakbym jechala 50km/h ;) albo inaczej - w kilometrach ile to moze byc stamtad? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Efra jesteś niezastąpiona ;) ślicznie dziękuję! Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze. Quote
puli Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tu macie plan miasta,po wpisaniu AWF zobaczycie teren wystawy [URL="http://plan.naszemiasto.pl/plan_krakow.html"]http://plan.naszemiasto.pl/plan_krakow.html[/URL] Quote
efra-husky Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 fajna mapka jest na stronie (wystawa jest na al. Jana Pawła II) [URL="http://krakow.tv"]http://krakow.tv[/URL] a z bramek na teren wystawy będzie około 15-20 km (tak na oko liczę ;) ) Quote
asiek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 od A4 dojazd jest bardzo prosty i raczej trudno się zgubić, zresztą zawsze są tabliczki wskazujące dojazdna teren wystawy :) Quote
Recommended Posts