Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

Posted

Ależ to jest piękny pies:loveu: Biedaczek spędził tyle lat na łańcuchu, to jak może być przyzwyczajony do smyczy. Czy Pani odezwała się jeszcze?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawe, czy on trzaskał zębami na osobę, która mu zapinała smycz?
Na zdjęciach wygląda na psa lekko zdenerwowanego, ale nową sytuacją.
Mam nadzieję, że on nie jest agresywny i w końcu ktoś go pokocha i przygarnie.

Posted

Zdjecia przyslal p.kierownik dopiero niedawno o 20.24, Pani chyba nawet nie zdazyla zajrzec do poczty.

Kierownik ma zaleglosci zdjeciowe, wiec ja pojade w sobote do schroniska, przyjedzie p.Grazynka od Amora i Matyldzi ze swoja Siostra wybrac psa do adopcji/najpierw wirtualnej, potem rzeczywistej/.

ja nie gwarantuję że będę poprostu po świętach jeżdżę jak oszalały.
Jutro jadę trzeci raz pod rząd do Wojnicza po mięso. Już składuje w paczkach na polu. Ale jest mróz i od przybytku głowa nie boli.A jest to mięso mielone i takie inne łącznie ze schabem.I to za darmochę.Ale Zbyszek ma pierwszą zmianę i napewno Pani pomoże.Zapraszam.

Posted

Na jakiegoś bardzo zastrachanego Baron nie wygląda :razz: Bardzo ładne te zdjęcia. Pies się dużo lepiej prezentuje niż taki z rozdziawioną paszczą na łańcuchu...

Trzymam nadal kciuki :cool3:

Posted

Ależ pięknie wyszedł Baron na tych fotkach :crazyeye:. Bez tych wyszczerzonych zębisków to zupełnie inny pies.
Strasznie cieszę się też, że Pani od Amora znów poleciła komus Mielec pod adopcję :multi:. Ja zawsze powtarzam, że czy jest lepiej czy gorzej, ale do tego schroniska nie można nie miec sentymentu :oops:.
A może tym razem uda się Amorowi nr3 :evil_lol: ?

Ulka, super, ze jedziesz do schroniska, bo faktycznie jesli Kierownik tak "rozjechany" ;), to ciężko o info od niego.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ależ pięknie wyszedł Baron na tych fotkach :crazyeye:. Bez tych wyszczerzonych zębisków to zupełnie inny pies.

Ulka, super, ze jedziesz do schroniska, bo faktycznie jesli Kierownik tak "rozjechany" ;), to ciężko o info od niego.

Tak mysle, czy zmieniac Baronowi galerie czy nie :hmmmm: bo moze Fundacja zajrzy na te dalsze strony, oni lubia wyciagac ze schroniska weteranow. A jak zmienie galerie, to ich zmyle, co tu robic? Ta pani zainteresowana nie odpisala, ale moze jeszcze to zrobi.

Co do mojego wyjazdu do schronu, to mam troche lżejsza glowe, bo Casablanka zdrowieje, wiec moge myslec wiecej o schronisku.
Zebym tylko spamietala te wszystkie rzeczy, ktore mam zalatwic (notatki jak zwykle zrobione, ale zawsze cos wyleci).

Co do Pani Grazyny od Amora, to przyjedzie ze swoja Siostra. O taki domek trzeba sie postarac, pochodzimy wiec po schronisku, zeby zainteresowana obejrzala wszystkie psy.

• 3 weeks later...
Posted

Na razie dla Barona nie mamy chetnych. Ale inne psy schroniskowi weterani niedlugo opuszcza jego mury. Np. piesek z b. 127 od 5 lat w schronisku. Trzeba wierzyc, ze i na Barona przyjdzie czas.

Posted

Oj pasowało by Baronka wyciągnac ...
ostatnio wydawało mi sie ze troche spokorniał i własciwie to był bardzo nami zaintersowany ...

Cos w stylu szczekał bym ... tylko po co?

Posted

[quote name='Ulka18']Ewatr, piekne, wzruszajace zdjecia.
Wysle kandydature Barona do Fundacji, moze sie uda.[/quote]

och zeby sie udało ...
bo u nas to on juz chyba sie tego domu nie doczeka ...:shake:

Posted

Tak, tak, czekam na wiadomość czy kandydatura Barona przeszła, to chyba jedyna szansa dla niego. Mam wręcz wrażenie, że jest tu odkąd zaczęłam zaglądać na dogo :-(.

• 2 weeks later...