bonika Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ale psiaki są zdrowe :-) - a zdrowy pies to nawet starszy jest jak ..rzepka :lol: - i tak jak moja 13 letnia sunia potrafi nieźle biegać po górach :-) Pięknotki domu szukajcie :multi: Quote
Ulka18 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Limonko, dziekujemy za aukcje. Mamy nadzieje, ze psiaki znajda chociaz wirtualnych opiekunow. Quote
Ulka18 Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Od: "Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami" <[email protected]> Data: Cz Maja 11 2006, 7:58 pm Niestety sunia z boksu 124 odeszła. Piesek jest, a teraz z nim są 2 inne pieski małe. [SIZE="5"] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] To dla ciebie suniu, nie doczekałas swojego domu....:placz: Nie zdażylismy Ci znalezc wlasnego, spokojnego kącika...:shake: Quote
bonika Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Limonko jak zaglądniesz to Misię trzeba będzie ściągnąć z aukcji :-( Ale mi jej żal :-( (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) Quote
Limonka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Misia to ta suńka, którą razem z tamtym pieskiem wystawiałam, tak? [']['][']['] Quote
bonika Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Tak - no wyobrażasz sobie.. Ja się już tak cieszyłam bo myślałam, że coś ruszy - że psinkom ktoś pomoże.. a wczoraj taka wiadomość :-( Żal mi tej Misi - ona imienia nie miała, ale taka Misia z niej była :-( Jak patrzę na jej zdjęcia to mi się zdaje, że ona w jakiejś depresji chyba była.. Może wszystkim psiakom, a szczególnie takim wyjątkowo smutnym nadawć imiona i może pracownicy staraliby się na przykład przy karmieniu mówić troszkę do nich, wymawiać ich imię, przynajmniej w przypadku takich wyraźnie zrezygnowanych psiaków. Tekst poprawiłam Piękny pies - mieszaniec Border Colli i Setera przebywa w schronisku w Mielcu. Piesek jest dość śmiały i odważny, bardzo energiczny - może będzie wymagał bardziej odpowiedzialnego opiekuna. Pięknie się prezentuje, choć może mieć ok. 8 lat. Poszukiwani są stali właściciele, ale również wirtualni - piesek przebywa już długo w schronisku jakby trochę już niestety zapomniany a BARDZO szkoda bo to naprawdę PIĘKNY pies. Potrzebuje tylko troszkę miłości, własnej miseczki, własnego kochanego i tego jedynego Pana. Może akurat Ty jesteś w stanie mu to zapewnić?? W miare możliwosci wolontariuszki pomogą w transporcie do docelowego domu!! I jeszcze tu poprawić : Informacje o piesku również na : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21211 A to zdanie poniżej to można chyba wyciąć ? Bardzo proszę o nieobserwowanie piseków jesli ktoś nie ma najmniejszego zamiaru przygarnięcia ich, wzbudza to tylko niepotrzebna nadzieje :( No i dwa ostatnie zdecia z Misią wyciąć i dodać może któreś Pieska z pierwszej strony - Piesek to ten o bardziej "szczupłym" pyszczku czyli takim bardziej collie. Quote
ewatr Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ponoszę chłopaka bo chciałby pobigac po łąkach po 4 latach w' schronie' chocby najlepszym Mieleckim :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
ewatr Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 niestety piesek nadal w schronie :placz: ma nowych mniejszych kolegów w boksie /po tym jak sunia odeszła za TM / szukamy dla niego wirtualnego opiekuna Quote
ewatr Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 chciałem sie przypomnieć szukam opiekuna :oops: jak nie możesz mnie zabrać to może adoptujesz mnie wirtualnie ???? Quote
ewatr Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 oj " chłopie " gdzie ja cię znalazłam jak daleko :shake: tam to nawet wirtualnych opiekunów nie ma :-( a co dopiero zielonej łączki i wolności :Dog_run: Quote
ewatr Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :multi: :multi: :multi: tu jestem widzi nie kto ? Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :mad: oj do góry....tak niziutko:mad: dlaczego? Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 joaneczka napisał(a)::mad: oj do góry....tak niziutko:mad: dlaczego? bo o mnie Ciocie zapomniały :-( no to spadam :oops: Quote
brazowa1 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Piekny ten pies.Niestety,nie zaadoptuje go wirtualnie,bo mam "swoje" schroniskowe",moge go tylko podbic... Quote
ewatr Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 brazowa1 napisał(a):Piekny ten pies.Niestety,nie zaadoptuje go wirtualnie,bo mam "swoje" schroniskowe",moge go tylko podbic... dziekujemy :Rose:za kazdy przejaw zainteresowania zapraszamy do odwiedzania psiaka chociaż na wątku bo tak mało ludzi go odwiedza :shake: Quote
Beata J. Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Sama mam borderka i czuję się w obowiązku pomóc. W sumie niewiele mogę zrobić ale jeśli jeszcze nie jest na allegro to mogę go wystawić Quote
ewatr Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Beata J. napisał(a):Sama mam borderka i czuję się w obowiązku pomóc. W sumie niewiele mogę zrobić ale jeśli jeszcze nie jest na allegro to mogę go wystawić nie ma chłopak allegro :shake: dziekuje bardzo:Rose: za pomoc bo on bardzo sie męczy w ciasnym boksie bez spacerków spróbuje napisac pare zdan na jego temat - tyle co wiem i jeszcze raz dziekuje :loveu: Quote
Recommended Posts