Ulka18 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 BeatkoJ, za kazda pomoc bedziemy wdzieczni. Szczegolnie za allegro i rozglaszanie swiatu, ze takie cudenko czeka w schronisku. A czeka juz bardzo dlugo. Quote
Beata J. Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dziewczyny, mam prośbę o te kilka zdań na temat borderka jak również o podanie dokładnie na których zdjęciach jest nasz obiekt bo nieco się pogubiłam. Mam tez pytanie czy mam podać namiar na kogoś z wolontariuszy? Acha : CZY ON MA IMIĘ ????? Quote
ewatr Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Beata J. napisał(a):Dziewczyny, mam prośbę o te kilka zdań na temat borderka jak również o podanie dokładnie na których zdjęciach jest nasz obiekt bo nieco się pogubiłam. Mam tez pytanie czy mam podać namiar na kogoś z wolontariuszy? Acha : CZY ON MA IMIĘ ????? to co wiem napewno to pisze : 1 . imienia chłopak nie ma - nasze zaniedbanie które musimy naprawic ! oczekuje propozycji - moja brzmi Baron ! :lol: 2. zdjecia usystematyzuje / Ulka18 jakbym coś poplądała to prosze o korekte / oto on Mlodszy pies co do tekstu to trzeba by troche pokoloryzować to co jest na wątku / a ja za bardzo talentu literackiego nie mam / pozwole sobie przekleic to co tu znalazłam i może Beato J dodałabys coś łzawego od siebie proszę :loveu: Piękny pies - mieszaniec Border Colli i Setera przebywa w schronisku w Mielcu. Piesek jest dość śmiały i odważny, bardzo energiczny - może będzie wymagał bardziej odpowiedzialnego opiekuna. Pięknie się prezentuje, choć może mieć ok. 8 - 9 lat. Poszukiwani są stali właściciele, ale również wirtualni - piesek przebywa już długo / co najmniej od 4 lat / w schronisku jakby trochę już niestety zapomniany a BARDZO szkoda bo to naprawdę PIĘKNY pies. Potrzebuje tylko troszkę miłości, własnej miseczki, własnego kochanego i tego jedynego Pana. Może akurat Ty jesteś w stanie mu to zapewnić?? SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: [email protected] HTTP: www.mielec.bezdomne.com tel. (017) 583 15 32 ul. Targowa 11, 39-300 Mielec Quote
Beata J. Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oooooooooooo, bardzo dziekuję. Dzisiaj już padam na pysk, ale postaram się jutro, najpóźniej pojutrze zrobić aukcję-przepraszam ale w pracy mam sezon. Niestety moje zdolności literackie nie najlepsze są. Pomarudzę jeszcze tylko:1. czy mamy szanse na zdjęcia bez krat? 2. Widzę namiary na schronisko zatem pytanie czy możemy liczyć że ewentualni zainteresowani nie zostaną zbyci? Quote
ewatr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Beata J. napisał(a):Oooooooooooo, bardzo dziekuję. Dzisiaj już padam na pysk, ale postaram się jutro, najpóźniej pojutrze zrobić aukcję-przepraszam ale w pracy mam sezon. Niestety moje zdolności literackie nie najlepsze są. Pomarudzę jeszcze tylko:1. czy mamy szanse na zdjęcia bez krat? 2. Widzę namiary na schronisko zatem pytanie czy możemy liczyć że ewentualni zainteresowani nie zostaną zbyci? a marudz do woli :evil_lol: co do zdjeć to tylko Kasia by mogła zrobić a Ulka18 moze ja przekonać ;) do tematu ale to juz one muszą sie wypowiedzieć :lol: a schronisko informuje elegancko z tego co mi wiadomo najlepiej aby rozmawiać od razu z Kierownikiem Schroniska p.Skowroniem on tam nad wszystkim czuwa i problemów z adopcjami nie robi a wrecz odwrotnie ;) Quote
Ulka18 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Zdjecia beda jak wroci Kasia. Pamietam, ze chciala mu robic zdjecia, ale nie chcial wyjsc. Wyszla tylko sunia (za TM). Ja dzisiaj jade z budami, ale mamy spotkanie organizacyjne w sprawie dni Mielca, nie wiem czy sie wyrobie ze zdjeciami. Bedziemy wybierac psiaki do prezentacji. Beatko, spokojnie podaj telefon do schroniska, mail tez : [email protected] do Pana Kierownika. Trzeba dlugo trzymac, bo nie zawsze ktos jest w poblizu telefonu. Mnie nie bedzie od 16.sierpnia, wiec wtedy nie bede odpisywac na maile z drugiej skrzynki [email protected], chyba, ze znajde chetnego do zastepstwa ;) Z tego co pamietam, pies jest troche dziki, widac brak ludzkiego towarzystwa, jest od lat w schronisku. Jak byla sunia strasznie szczekal i jej bronil. Nie dal do niej podejsc. Teraz ma chyba towarzystwo Seniorka z tego pamietam, albo moze innych psiakow. Quote
Beata J. Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 BARON na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=119492079 Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 super allegro :lol: dziekujemy :Rose: w imieniu psiaka Barona :multi: Quote
Beata J. Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Trzeba Barona rozreklamować w necie. KTO POMOŻE? Quote
Beata J. Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ulka18, czas chyba zmienić temat wątku. Musimy się skupić na poszukiwaniu domku dla Barona. Wpisz może że prosimy o rozreklamowanie w necie Quote
Ulka18 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Beata, dzieki za aukcje :Rose: :Rose: Dalas ta najdrozsze opcje, jest dzieki temu duzo wejsc. Zaraz zmienie tytul watku. Spiesze sie, bo zaraz wychodze. Quote
Beata J. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Bardzo proszę, niech ktoś zrobi bannerek Baronkowi. Ja niestety nie potrafię :shake: Quote
ewatr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Beata J. napisał(a):Bardzo proszę, niech ktoś zrobi bannerek Baronkowi. Ja niestety nie potrafię :shake: hopamy po bannerek :multi: Quote
Beata J. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 chyba napiszę w sprawie bannerka do cioteczki lupe-może mnie nie pogoni (zawsze Ją proszę). Trochę mi głupio, bo sama mogłabym się nauczyć, ale nie wiem nawet od czego zacząć Quote
ewatr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Baron :loveu: za ciotkami idzie do góry :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Beato, moze bedzie banerek do Sylwii Skalskiej, napisalam do Niej prosbe dzisiaj popoludniu. Quote
Beata J. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Napisałam też do cioteczki lupe. Nie wiem tylko czy czasem się nie urlopuje Quote
Beata J. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Odezwała się niezawodna cioteczka lupe-zrobi bannerek. BARDZO DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
Recommended Posts