Ciapkowa. Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='przeszlus']Było agii ??? Jak ten ogon ??? odpadł ????[/QUOTE] Jak coś to jutro, i nie, nie jedziemy. Tak, pewnie część osób dogomanii mnie teraz opieprzy, ale cóż. I tak: były spekulację, że Ciapek zdechnie i w ogóle, ale ku zdziwieniu wszystkich w okół - Ciapek ma/miał się dobrze, był o wiele bardziej szczęśliwszy, macha tym kikutem :lol: więc jest ok ;) Quote
Asiaczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Jak coś to jutro, i nie, nie jedziemy. Tak, pewnie część osób dogomanii mnie teraz opieprzy, ale cóż. I tak: były spekulację, że Ciapek zdechnie i w ogóle, ale ku zdziwieniu wszystkich w okół - Ciapek ma/miał się dobrze, był o wiele bardziej szczęśliwszy, macha tym kikutem :lol: więc jest ok ;)[/QUOTE] I tak trzymać:) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Asiaczek']I tak trzymać:) Pzdr.[/QUOTE] :) A ja możliwe, że jeszcze pojawię się "gdzieś" z wystaw dalszych, dzięki mojej 3-czynie z matematyki :loveu: Teoretycznie można by powiedzieć "3?! pffffff!" ale ja jestem dumna, bo od 1 klasy gimnazjum moje oceny z matmy to były 1 i 2... :) Wstawiałam może zdjęcie z wystawy rzeszowskiej? :P Quote
Asiaczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nie pamiętam Twoich zdjęć z Rzeszowa - wstawiaj więc:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Asiaczek']Nie pamiętam Twoich zdjęć z Rzeszowa - wstawiaj więc:) pzdr. Hmm, Pani chyba widziała to zdjęcie na fb :) z goldenem. ale wrzucę! Z Goldenem; BORYS Goldenpamei ♥ Quote
Asiaczek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Tak, chyba tak. Ale co to przeszkadza? Popatrzę sobie jeszcze raz:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Asiaczek']Tak, chyba tak. Ale co to przeszkadza? Popatrzę sobie jeszcze raz:) pzdr.[/QUOTE] Nic nie przeszkadza, sama lubię oglądać zdjęcia (szczególnie psów) po parę razy :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ciepkowe, róbcie porządniejsze wyraźniejsze fotki ;) bo naprawde namęczyłam się żeby je rozjaśnić, skontrastować i wgl. ale dałam rade, jak zwykle w pracy ;) Quote
Ciapkowa. Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Jeeeeeeeeeeeeejku! :loveu: Dziękuję, śliczne są :* :loveu: A fotki wyraźniejsze postaram się, jednak telefonem i to wieczorem ciężko jest cokolwiek zrobić...:) Muszę w końcu kupić baterię do aparatu ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 no to kup, kup, zrobie ładniejsze :) dzięki :) Quote
Ciapkowa. Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']no to kup, kup, zrobie ładniejsze :) dzięki :)[/QUOTE] Postaram się kupić :) Oj, ale te też są sliczne :) Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ajlu, dałaś czadu z tymi kombinacjami:) Super!!! Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Asiaczek napisał(a):Ajlu, dałaś czadu z tymi kombinacjami:) Super!!! Pzdr. Dokładnie, mimo nie najlepszych zdjęć są suuper! :loveu: A mam pytanie, po czym poznać że psu zaczyna sie nadwaga? Oczywiście wiem, że jak pies jest gruby, to widać dobrze, ale tak się zastanawiam bo chyba mam zwidy i jestem przywrażliwiona na punkcie mojego psa... Ale żebra czuć jak się dotyka. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 dzięki za miłe słowa :) ale i tak czekam na lepsze fotki ;) jak czuć żebra jest ok, jak nie byłoby czuć no to już za dużo Quote
Ciapkowa. Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):dzięki za miłe słowa :) ale i tak czekam na lepsze fotki ;) jak czuć żebra jest ok, jak nie byłoby czuć no to już za dużo postaram się kupić nie długo baterie :) uf, uspokoiłaś mnie ;) Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A u Ciebie "niedługo" to znaczy kiedy?:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Asiaczek']A u Ciebie "niedługo" to znaczy kiedy?:) pzdr. Oj teraz to nie wiem kiedy, ale postaram się jak najszybciej :) A teraz mam zdjęcia :crazyeye::lol: takie rozmazane (tak, te też są komórkowe...) Quote
Ciapkowa. Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Spacerkowe :) :roll: Kopiemy, kopiemy, kopiemy... - w polach :) Węszymy :lol: "coś... WYCZUŁEM!!!!!! :diabloti:" Leeeeeecę boo chcęęę... ... do Ciebie :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Łapcia<3 Śpioch :) <zakochany> Tyleee :D Quote
Asiaczek Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Na tym zdjęciu wygląda jak amstaff;) https://lh4.googleusercontent.com/-iNmXk-qzYB8/T1-rUYcTHLI/AAAAAAAAGjE/SSSzdFc5RH0/s512/P12-03-12_15.45%255B1%255D.jpg Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Na tym zdjęciu wygląda jak amstaff;) https://lh4.googleusercontent.com/-iNmXk-qzYB8/T1-rUYcTHLI/AAAAAAAAGjE/SSSzdFc5RH0/s512/P12-03-12_15.45%255B1%255D.jpg Pzdr. Hmm, faktycznie :) Raz Ciapek (na początku galerii) był porównywany do basenji nawet ;) Quote
Paula03 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-Po5FjtEamio/T1-rOZGU0FI/AAAAAAAAGhc/HlKp6H4UJbc/s640/P11-03-12_22.11.jpg Słodziak :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ciapkowa. napisał(a):Hmm, faktycznie :) Raz Ciapek (na początku galerii) był porównywany do basenji nawet ;) Ooooo, Asiaczki czują się zaszczycone, mając takiego krewniaka:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Asiaczek napisał(a):Ooooo, Asiaczki czują się zaszczycone, mając takiego krewniaka:) pzdr. Hehe, my też jesteśmy zaszczyceni :P:) Quote
Recommended Posts