Ciapkowa. Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='przeszlus']A to dobra jestes z matmy :wink: Ale w końcu mam ferie :) Teraz to możemy się spotkać u mnie do środy po potem wyjeżdżam dlatego zastanów się :) A jaką masz średnie ?[/QUOTE] Ja dobra z matmy? Hahahaha xDD Spotkac to się mogę, jak do mnie przyjedziesz, haha :P Więc jak? :) 3,06 -.- Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Zaliczyłaaam! :multi::multi::multi::multi: Mam 2 na semestr!!!! :multi::multi::multi::multi::lol: Miałam 1/2 a więcej chyba mówić nie muszę :cool3: [/QUOTE] Uffffff, kamień mi z serca spadł.... Super fotka:) Brawo dla fotografa za refleks;) [url]http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2011/012/6/8/rawr_by_misskiyo-d370y6r.jpg[/url] Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Asiaczek']Uffffff, kamień mi z serca spadł.... Super fotka:) Brawo dla fotografa za refleks;) [url]http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2011/012/6/8/rawr_by_misskiyo-d370y6r.jpg[/url] Pzdr.[/QUOTE] Ja też się cieszę, a stresa miałam dobre kilka godzin... No fotka niezła, a jeszcze lepsza podobieństwo :) Quote
przeszlus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No A jak go Kasiek weźmie to jednego przefarbujecie,spotkacie sie i będzie fajowa zgadywanka :) Ja bez uczenia mam 3.8 :( Muszę się nieco podciągnąć, Quote
Ciapkowa. Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='przeszlus']No A jak go Kasiek weźmie to jednego przefarbujecie,spotkacie sie i będzie fajowa zgadywanka :) Ja bez uczenia mam 3.8 :( Muszę się nieco podciągnąć,[/QUOTE] Hehe, musiałam dobre kilka minut czytać to, zeby zrozumieć o co chodzi :diabloti: :mad: [quote name='przeszlus']Może byś baner skrytykowała[/QUOTE] Jaki baner? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='przeszlus']No A jak go Kasiek weźmie to jednego przefarbujecie,spotkacie sie i będzie fajowa zgadywanka :) Ja bez uczenia mam 3.8 :( Muszę się nieco podciągnąć,[/QUOTE] Też bym proponowała podciągnąć się nieco;) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='Asiaczek']Też bym proponowała podciągnąć się nieco;) Pzdr.[/QUOTE] Ja się muszę w drugim semestrze podciągnąc ;) Quote
Daga&Maks Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 tak narzekacie na tą szkołę, a ja wam tylko zazdroszczę że chodzicie do gimnazjum, nawet nie wiecie jak łatwo jest w gimnazjum. Kiedyś to prawie bez uczenia się wyciągałam na 4.6 na semestr, teraz z uczeniem się z niektórych przedmiotów mam 4.0 Ale w drugim semestrze biorę się do nauki, bo chcę mieć 4.75. Niektórzy mi gadają że jestem inteligentnym leniem, nawet nauczycielka mi to zasugerowała :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='dagaa111']tak narzekacie na tą szkołę, a ja wam tylko zazdroszczę że chodzicie do gimnazjum, nawet nie wiecie jak łatwo jest w gimnazjum. Kiedyś to prawie bez uczenia się wyciągałam na 4.6 na semestr, teraz z uczeniem się z niektórych przedmiotów mam 4.0 Ale w drugim semestrze biorę się do nauki, bo chcę mieć 4.75. Niektórzy mi gadają że jestem inteligentnym leniem, nawet nauczycielka mi to zasugerowała :diabloti:[/QUOTE] No to po feriach .... "Do roboty! Inteligentny leniu:)". Pzdr. Quote
przeszlus Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 No ja w tym tygodniu nie dam rady przyjachać ani w następnym :( Jeśli ty nie wpadniesz to potem na wakacjach by się udało. A w tedy można zrobić taki zlocik z np. estową jescze :) Quote
Ciapkowa. Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='przeszlus']No ja w tym tygodniu nie dam rady przyjachać ani w następnym :( Jeśli ty nie wpadniesz to potem na wakacjach by się udało. A w tedy można zrobić taki zlocik z np. estową jescze :)[/QUOTE] No trudno... No w wakacje można by było, z Paulą :cool3: I wtedy jeśli np. u Ciebie czy gdzieś to mogłabym się z Nią zabrać, chyyyba :lol::loveu: [quote name='przeszlus']Daj mi linka do galerii Esty ;)[/QUOTE] Zaraz idę z koleżanką, ale jak przyjdę to ci dam link :diabloti: Quote
przeszlus Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 No szkoda... poczekamy do wakacji :) A wtedy można się gdzie kolwiek spotkać gdzie jest jakiś stawik bo u mnie nie ma i jak sobie tu porzucać piłkę do wody :p A u was jest genialny stawik,trochę brudny ale jednak :) Quote
przeszlus Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 a z tym banerem to chodzi o poprawkę dla ciebie ;) strona 27 jelsi masz 20 postóqw na strone ;) Quote
Ciapkowa. Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='przeszlus']No szkoda... poczekamy do wakacji :) A wtedy można się gdzie kolwiek spotkać gdzie jest jakiś stawik bo u mnie nie ma i jak sobie tu porzucać piłkę do wody :p A u was jest genialny stawik,trochę brudny ale jednak :)[/QUOTE] No możemy i u mnie, zobaczymy :cool3: ;) Galeria Esty [URL="http://www.dogomania.pl/threads/141766-Estu%C5%9Bkowa"]klik[/URL] Quote
Sylwia K Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [url]http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2011/012/6/8/rawr_by_misskiyo-d370y6r.jpg[/url] ha, świetne ujęcie Quote
przeszlus Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mam nadzieje że odczyszczą troche to bajorko przy gimnazjum ;) Chodzicie tam czasem na spacerki ? Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B]Oszszsz ty kłamco jeden :mad::mad::mad: mówiłaś że nie masz fot małego Ciapka :mad::mad::mad: a to co jest : [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/7604/malyciapus.jpg[/IMG][/B] Quote
Ciapkowa. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='przeszlus']Oszszsz ty kłamco jeden :mad::mad::mad: mówiłaś że nie masz fot małego Ciapka :mad::mad::mad: a to co jest : [url]http://img690.imageshack.us/img690/7604/malyciapus.jpg[/url][/QUOTE] Mówiłam. Bo nie miałam. Znalazłam na cioci komputerze :D I są w wątku gdzieś wklejone xD Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B]Wiem tam je znalazłem ;) Przeglądnełem galerie i szczerze to się zawiodłem :( prawiłem co 3 razy wykład o frisbee a ty nawet nie sprubowałaś !!!! marsz mi na podwórko jutro próbować go zachęcić bo wuj Hubert się obraźi ![/B] Quote
Ciapkowa. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='przeszlus']Wiem tam je znalazłem ;) Przeglądnełem galerie i szczerze to się zawiodłem :( prawiłem co 3 razy wykład o frisbee a ty nawet nie sprubowałaś !!!! marsz mi na podwórko jutro próbować go zachęcić bo wuj Hubert się obraźi ![/QUOTE] Gdzie te `wykłady`? :) Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [B][quote name='Ciapkowa.']Gdzie te `wykłady`? :)[/QUOTE] na temat frisbee to ci w tym wątku 2 razy pisałem i na twoim forum raz !!![/B] Quote
Recommended Posts