Daga&Maks Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ja pamiętam że miałam w miarę łatwy test szóstoklasisty. Zgarnęłam 39 punktów. Mam tylko nadzieję że w tym roku jak będę pisać będzie mało fizyki i geografii, a dużo matmy i biologii :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja też miałam łatwy test, na 39 pkt napisałam. Gimnazjalny też nie był najgorszy, aczkolwiek jak zwykle pomieszałam matmę...Chociaż i tak nie wyszło źle, 88 pkt ;) Za to w przyszłym roku czeka mnie matura i dopiero mam stracha jak pójdzie :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='przeszlus']Wiesz zawsze mogło być lepiej bo na próbnym miałem 36pkt. na główny dużoo miej I tak wiecej odemnie, jak na tzw. oko liczyłam :roll::roll: [quote name='lenka13']Hej Ciapki.... Ja też miałam dużo matmy na teście szóstoklasisty, a opowiadanie coś na temat przyjaźni (jeśli się nie myle to między zwierzęciem a człowiekiem), ja bynajmniej pisałam o człowieku i psie... Wiki my chyba pisałyśmy ten sam... czekam na fotki... hej ;) fotki moze dzisiaj.. jesli mnie nie dopadnie zły humor :roll: [quote name='halgre'][FONT=Garamond]Ciapuś fajniutki :loveu:[/FONT] Dziękuje :loveu::loveu: [quote name='Daga & Maks']ja pamiętam że miałam w miarę łatwy test szóstoklasisty. Zgarnęłam 39 punktów. Mam tylko nadzieję że w tym roku jak będę pisać będzie mało fizyki i geografii, a dużo matmy i biologii :lol: Brawo. Ja matmy nie lubie i nie umiem :roll: [quote name='Ewa&Duffel']Ja też miałam łatwy test, na 39 pkt napisałam. Gimnazjalny też nie był najgorszy, aczkolwiek jak zwykle pomieszałam matmę...Chociaż i tak nie wyszło źle, 88 pkt ;) Za to w przyszłym roku czeka mnie matura i dopiero mam stracha jak pójdzie :diabloti: Nieźle. Pójdzie Ci swietnie ;) Bede miec prawdopodobnie 23 pkt :placz::placz: Najgorzej!!!! W próbnych miałam lepiej - 27 pkt i 25 pkt :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nie obliczaj sobie sama punktów, bo tylko się niepotrzebnie stresujesz ;) Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 No może... ale znałam stronę i pani od polskiego nam na lekcji dała więc.. musiałam. A gdy zobaczylam, ze ze wszystkich mam tak mało... :załamka: :niewiem: Quote
Ewa&Duffel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Przecież wypracowania sobie sama nie sprawdzisz ;) Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nie martw się :) ja na próbnych miałam między 29 a 35, a napisałam na 37 nie ma sie co martwić, bo ten test jest miedzy innymi tylko po to, aby przyzwyczajać do tego po gim i matury :) Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Przecież wypracowania sobie sama nie sprawdzisz ;) No tak. Ale sprawdzałam ten co podali tak na oko ;) WeronikaM napisał(a):nie martw się :) ja na próbnych miałam między 29 a 35, a napisałam na 37 nie ma sie co martwić, bo ten test jest miedzy innymi tylko po to, aby przyzwyczajać do tego po gim i matury :) hihi... :eviltong: Oby, oby ;) Jak bede miec 30 to bedzie.. :multi::multi: No tak,niby tak, ale wynik też jakoś ważny... ;) Dziekuję dziewczyny za wsparcie ;):loveu::loveu: Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jak bede miec 30 to bedzie.. trzymam kciuki :p Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dzieki :loveu: I miesiąc mam zyc w nieswiadomości :niewiem: Pod koniec maja wyniki.. :( Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Jestem wkurzona!!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Ale dam Wam zdjęcia :loveu: [zdjecia z kilku dni] Z Pańcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Ktoś coś mówil? :cool3: Po co mnie wołasz? :razz: Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 "Siad" [miał byc!]:eviltong: Mniaaamu :roll: Nie mam psa... :placz: Tylko zyrafe :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Co?:cool3: Nosiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Moje najkochańsze łapki na świecie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 I jak tu sie nie zakochac? :razz::loveu::loveu::loveu: Poza wystawowa ;) [moze nie do konca wszystko dobrze, ale może troszke...? ;)] Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 ogonek ;) (świnka :evil_lol:) Kwiatek :) Słoneczko :loveu: Łapeczka :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Łapeczka :loveu::loveu: Reszte dodam jutro. ;):) Quote
SabaNera Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/S79l8XZOUtI/AAAAAAAABS0/h2phGlnJ3BM/s640/P08-04-10_17.52%5B2%5D.jpg Pięęęękny :loveu: Quote
bianka19 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 śliczny Ciapuś. jeżeli robisz aparatem zdjęcia , a nie telefonem to włącz makro ;) Quote
Ciapkowa. Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Reszta fotek ;) :loveu: Zagryze Cięęę! :diabloti: xD Quote
Ciapkowa. Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 bianka19 zdjęcia robie telefonem.. Dziekuje :loveu::loveu: Moje 'śnieznobiałe' zęby :evil_lol: I moje oko :diabloti: :loveu::loveu: Kwiatki :) Quote
Ciapkowa. Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 No daj tego smaka! :mad::mad: Zlaapie Cie,no! :evil_lol::evil_lol: ;) Oddaj moją łapęęę :diabloti::p Troche łeb ucieło :razz: Quote
Ciapkowa. Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 To zdjęcie.. uwielbiam :loveu::loveu::loveu: Tylko ciemne :-( I tu łeb ucielo :mad::evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 On tu fajnie tak łapke za ucho dawał :loveu::loveu: Z nowym przyjacielem :loveu: Malusi, czarny piesiu:loveu: Quote
Ciapkowa. Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Słoneczko;) Jedna część rzeki:) Chmurki:p Quote
Recommended Posts