Kama & Diana Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To ja spóźnione rzyczenia.:diabloti: Najlepszego Ciapku, dużo kości, ładnych lasek,:eviltong: i duuuuuużo miłości od panci.:loveu: Quote
Baski_Kropka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ja tak myślę że tamta mieszanka to kundel z kundla jest ot co :D A Ciapuś uroczy :D Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Kama & Diana']To ja spóźnione rzyczenia.:diabloti: Najlepszego Ciapku, dużo kości, ładnych lasek,:eviltong: i duuuuuużo miłości od panci.:loveu:[/QUOTE] Dziękuje :loveu::loveu: [quote name='Baski_Kropka']ja tak myślę że tamta mieszanka to kundel z kundla jest ot co :D A Ciapuś uroczy :D[/QUOTE] Hmm? Też tak myślę, ale ten psiak jest taki.. oryginal :eviltong: Dzięki :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Wesołych Świąt Wielkanocnych życzą Gabrysia & Ciapek :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='wiki4']Dziękujemy, i nawzajem :loveu: Dziekujemy,nawzajem i nie ma za co :loveu::loveu::evil_lol: [quote name='Chantell']Tylko u nas coś mało wielkanocnie... xD To idźcie zróbcie coś wielkanocnie :diabloti: A kartka wyszła mi chyba nawet ładnie? :cool3: Quote
Chantell Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tylko nie wiem co :PP wyszła wyszła. Tylko czemu mu ogon ucięłaś? :mad: Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 zrob kartke czy cos i bedzie xD nie obciełam ;) widać.. :D Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Mały kawałęk obciełam :P To zrób.. wielkanocne zdjęcia :D Quote
Chantell Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 nie mam nic wielkanocnego ^^ no chyba, że ubiorę Nicole w pisanki xD ale też w sumie jeszcze nic ze strychu nie przyniosłam... oO Quote
lenka13 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 dziękujemy i nawzajem! jaką czcionką napisałaś ,,wesołych oraz spokojnych..........Ciapek"? Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Chantell']nie mam nic wielkanocnego ^^ no chyba, że ubiorę Nicole w pisanki xD ale też w sumie jeszcze nic ze strychu nie przyniosłam... oO too..nie wiem ^ ^ [quote name='lenka13']dziękujemy i nawzajem! jaką czcionką napisałaś ,,wesołych oraz spokojnych..........Ciapek"? dzieki i nmzc :evil_lol: Czcionką? aaa.. 'brown bear funk' ;) Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='deer_1987']akiedy foty? zaprasza do nas![/QUOTE] Fotki są na poprzedniej stronie! ;) [quote name='Chantell']Ps. fotki dodałam jakby co :)[/QUOTE] OK. Zaraz wpadne ;) Quote
Cavy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witamy się i zapraszamy na zdjęcia oraz życzymy Wesołych Świąt! Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='przeszlus']Hejo Piątkwoe. Mokrego Dyngusa[/QUOTE] Hej! Dzieki i nawzajem ;):multi: [quote name='Cavy']Witamy się i zapraszamy na zdjęcia oraz życzymy Wesołych Świąt![/QUOTE] Witanko ;) Zaraz wpadniemy :) Dziekujemy i nawzajem :loveu::loveu: Quote
Ciapkowa. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Na 64 są życzenia a na 63 zdjęcia :) Quote
Recommended Posts