luka1 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nugat, pies z wypadku, przywieziony przez Straż Miejską. Doznał tyko stłuczeń, teraz, po 1,5 miesiąca jest zupełnie zdrowy. Wiek: ok. 4 lat, spokojny, towarzyski, nieagresywny. Bardzo miły dla ludzi, nawet obcych i suczek. W stosunku do innych samców zachowuje dużą rezerwę - niekastrowany. Nie jest psem zalęknionym, ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość. Poza tym jest bardzo karny i posłuszny, dobrze ułożony. Pomimo akcji ogłoszeniowej właściciel się nie znalazł, więc pies jest zapewne ofiarą "urlopową". Obecnie przebywa w hotelu i szuka pilnie dobrego domu. Quote
malibo57 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Witam wszystkich:) Nugat to wspaniały pies, szkoda, ze zapomniany. Musimy powalczyć o dobry domek. Kurczę, znowu Dogo nie pozwala zmienić sygnatury. Co jest? Quote
luka1 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 no zobaczcie jaki fajny pies - wart zainteresowania i włożenia trochę pracy by dom mu zdobyć Quote
luka1 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 od dziś wszyscy kochają NUGATA !!! - Słychać?:mad: Quote
malibo57 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Nugat jest bardzo fajnym psiakiem. Po wypadku wylądował w hotelu - nikt go nie szukał:( I jest tam do dziś. To stabilna, zrównoważona psina i taka radosna. Ziuteczka, wrzucisz wszystkie jego foty? Ja nie mam "przy sobie". Quote
luka1 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 ciekawe jak potoczą się losy w nowym roku Quote
luka1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 no i znowu nikogo - pies czeka na zinteresowanie, piękny pies Quote
luka1 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Przepraszam ale Poszukuję kogoś z RYPINA lub okolic w celu sprawdzenia domu dla Mazurka!!!! Quote
malibo57 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tak! To też mój typ:) Prawda, że one mają wszystko w oczach? Quote
elmira Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 malibo57 napisał(a):Tak! To też mój typ:) Prawda, że one mają wszystko w oczach? On jest Lusiowaty. Taki psiaczek z serduszkiem na łapie. Quote
luka1 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 coś zapomniało się o Nugacie, gdzie jest zmasowany atak ciotek? Quote
Recommended Posts