Asiaczek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No, jak tam? Kto jeszcze jedzie? Niedługo termin wysyłania dokumentów... Pzdr. Quote
Godelaine Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ja jeszcze nie zgłosiłam suczyska, bo nie wiem w jakiej klasie pójdziemy. Wszystko zalezy od Legnicy. I czy uda nam się tam ukończyć Młodzieżowy Championat. Ale jedziemy na pewno :) Quote
efra-husky Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 my już zgłoszone i dostałam potwierdzenie zgłoszenia od pana Wojtka :p Organizacja wystawy w Chorzowie bardzo mi się podoba. Quote
M&M&O&I Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ja jadę jako widz [SIZE=1](jak zwykle :()[/SIZE] Quote
matrix..... Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Asiaczek']No, jak tam? Kto jeszcze jedzie? Niedługo termin wysyłania dokumentów... Pzdr.[/quote] Matrix oczywiście jedzie, jeszcze czekam bo mam otrzymać imienne zaproszenie na wystawę :) Quote
Asiaczek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 O, to będzie nas spora gromadka! Pięknie. Pan Prezes Wojtek na pewno się ucieszy!!! Pzdr. Quote
Alfa147 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 My się wybieramy ale ciągle zapominam o tym zgłoszeniu jutro musze je wysłać wkońcu:roll: Quote
M&M&O&I Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 a może ktoś nie ma handlera ?? bo ja coprawda jeszcze nigdy nie wystawiałam.. ale jest jeszcze troche czasu i mogłabym poćwiczyć z psem.. a że jestem z Chorzowa to do wystawy mam blisko :) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja tez jeszcze nie wysłałam, ale musze to zrobic w tym tygodniu (tak sobie postanowiłam!). Musze tylko wydrukować zgłoszenie, dopiąć załączniki i ... hajda na wystawę! pzdr. Quote
aleb Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [QUOTE]jeśli ktoś potrzebuje pomocy z wystawieniem to jestem chętna.[/QUOTE] Ja też sie zareklamuję ;) Już kilka lat wystawiam psy, więc mam wprawe. [QUOTE]Musze tylko wydrukować zgłoszenie, dopiąć załączniki i ... hajda na wystawę![/QUOTE] Ja tak samo :lol: Quote
musia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A ja wczoraj dostałam z oddziału chorzowskiego zaproszenie z gratulacjami za poprzedni rok (BOB, BOG 6 junior, BOG 6) i z zapewnieniem , że wystarczy tylko podpisać załączone zgłoszenie , już wypełnione przez nich. Tylko decyzja co do klasy i podpis. No i mam dylemat - bardzo miłe zachowanie i dbałość o wystawcę - bliskie sąsiedztwo (Katowice- Chorzów) - termin też do przyjęcia [B]Tylko ten sędzia gr. 6[/B] o nie najlepszej opinii i nie przewidywalnym sposobie oceniania. Z drugiej strony - rzut kamieniem , a i Opus już swoje zaliczył... Myślimy:razz: :???: Quote
Pearl Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='musia'] [B]Tylko ten sędzia gr. 6[/B] o nie najlepszej opinii i nie przewidywalnym sposobie oceniania. [/quote] Zgadzam sie co do sedziego w 100%:roll: Poznalam to na sobie...co prawda zdarzylo mi sie u niego stanac na pudle, ale samo ocenianie na ringach - tragedia. Grupe i finaly tez troche kontrowersji... Jak wspominalam NIE UZNAJE ch.ml. Quote
HAWAN Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Bardzo lubię te wystawę - jest bardzo dobrze zoorganizowana, dużo nagród i wogóle sympatyczną atmosferę - i z tego to powodu bardzo mi przykro że w tym roku się na nią nie wybiorę ale Chorzów jest 3 krajówką na śląsku która w odstępie 1 miesiąca zaprasza na sędziego grupy IX p. Junikiewicz - osobiście nic do tej Pani nie mam nawet przeciwnie można powiedzieć że jako sędziego i człowieka ją uwielbiam - ale na litość Boską ileż mozna jeździc do tego samego sędziego Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='musia']A ja wczoraj dostałam z oddziału chorzowskiego zaproszenie z gratulacjami za poprzedni rok (BOB, BOG 6 junior, BOG 6) i z zapewnieniem , że wystarczy tylko podpisać załączone zgłoszenie , już wypełnione przez nich. Tylko decyzja co do klasy i podpis. No i mam dylemat - bardzo miłe zachowanie i dbałość o wystawcę - bliskie sąsiedztwo (Katowice- Chorzów) - termin też do przyjęcia [B]Tylko ten sędzia gr. 6[/B] o nie najlepszej opinii i nie przewidywalnym sposobie oceniania. Z drugiej strony - rzut kamieniem , a i Opus już swoje zaliczył... Myślimy:razz: :???:[/quote] Ty wczoraj, a ja dzisiaj w ciągu dnia wyjęłam ze skrzynki zaproszenie do Chorzowa. Też mam piekne wspomnienia, bo BOG1, BIS2, no i możliwość bezpłatnego zaprezentowania psiaka... To b. miłe w stosunku do nas, wystawców. Zawsze wysoko stawiałam p. Prezesa. Raczej będę. Może znowu uda nam się pogadać, gdzieś tam, w kąciku, co?:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [B]musia[/B] - jedz - nic nie tracisz! I koniecznie powtorz sukces z zeszlgo roku!! [B]Asiaczku[/B] - to samo tyczy sie Gusia!:diabloti: A nie znalazlby sie dla mnie wolny skrawek w samochodzie?:oops: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Będą 4 baski, albo 5. Jeszcze nie wiem. Myślisz, że się pomieścimy? Trzeba to obgadać z Tomkiem. Pzdr. Quote
musia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Powiem tak - poczekam jeszcze tydzień, zobaczę. Wystawa naprawdę super - pojechałabym z wielu wzgledów. A jednym z nich jest zeszłoroczny medal za rasę. No rwie oczy. Rzut kamieniem, poczekamy. W końcu można zgłaszać do 24 sierpnia. A jak nie - przyjadę prywatnie. Quote
Agasia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Asiaczek']Będą 4 baski, albo 5. Jeszcze nie wiem. Myślisz, że się pomieścimy? Trzeba to obgadać z Tomkiem. Pzdr.[/quote] Ja moge nawet w bagazniku :cool1: I oczywiscie jesli chcesz - dorzucic sie do benzyny. Quote
musia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 No więc zdecydowałam wczoraj - jadę, jadę, jadę do Chorzowa. Liczę na tak samo fajną i przyjazna atmosferę, na spotkania dogomaniackie, na rozmowę z asiaczkiem. I na ocenę tego sędziego. Bo przypomniałam sobie zasadę, której hołduję od zawsze , a która mi umknęła teraz. [B]" Żeby o czymś powiedzieć DOBRE lub ZŁE - to trzeba tego spróbować"[/B] - vide owoce morza - dla mnie mniam, mniam. Quote
Recommended Posts