resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Bedzie nieciekawie jak TOZ na mnie wysla- jeden pies wyłysiał to pewnie chory a ja sadystka wystawiam na wystawie :evil_lol: Quote
flashka-g Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 a jeszcze ty rece w kropki od farby- ospa wietrzna:lol: Quote
Meggy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ress,ja nie mam wątpliwości(jak napisał Czarne Gwiazdy),że będziecie na pudle!! :) Trzymam kciuki za parę hodowlaną,ale bomba będzie!!!!!!!!! SUPER!!!!!!! Tak,jadę z Gabrysią i baaardzo się cieszę,bo znów droga faaajnie nam minie!!EXTRA!! Nugatowa,będę się starać porobić cuś"sweterkom" ;) Jak coś,to Krzysia będę prosić,by przypomniał :) Quote
resuruss Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jejku :oops: ale mi miło ,ze w nas wierzycie :multi: Quote
M&M&O&I Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ja będę napewno jako widz :) pewnie będę się gdzieś szwędać z Izą (aleb) Quote
Czarne Gwiazdy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote]Jejku ale mi miło ,ze w nas wierzycie[/quote]No baa. My nie wierzymy, my WIEMY! Powodzenia. MUSZĘ zobaczyć tą niespotykaną parkę ;-) zobaczę... Quote
resuruss Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Zapraszam!!!;) A ja sobie teraz siedze i pija kaffke :cool1: [B]Powodzenia dla wszystkich ,wroccie zadowoleni :loveu: i do zobaczenia na wystawie:multi: [/B] Quote
flashka-g Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='resuruss']Zapraszam!!!;) A ja sobie teraz siedze i pija kaffke :cool1: [B]Powodzenia dla wszystkich ,wroccie zadowoleni :loveu: i do zobaczenia na wystawie:multi: [/B][/quote] ja tez teraz kafkuje i sie szykuje;)) Quote
musia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 OPUS Kłusująca Sfora wygrał klasę otwartą. Przegrał rasę ze starszym bratem Maurem Kłusująca Sfora. Quote
panienkabubu Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 U Nas doskonała, złoto, Najlepsza Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy i wniosek CWC !!!! :) naprawdę udana wystwa :) Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 mam wiadomośći baskowe!!! [SIZE="6"][COLOR="RoyalBlue"]Asiaczkowy Dżezik - Zw.Mł., BOB, [B]BOG2![/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE="6"][COLOR="Magenta"]Asiaczkowa Żelka - Zw.Mł., [B]BOG Junior V i II BIS Junior[/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [COLOR="SeaGreen"][SIZE="3"]na Bis Junior Żelke pokazywała Agasia!!![/SIZE][/COLOR] [COLOR="Orange"][SIZE="4"]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR] :)))))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Agappe']mam wiadomośći baskowe!!! [SIZE=6][COLOR=royalblue]Asiaczkowy Dżezik - Zw.Mł., BOB, [B]BOG2![/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=magenta]Asiaczkowa Żelka - Zw.Mł., [B]BOG Junior V i II BIS Junior[/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [COLOR=seagreen][SIZE=3]na Bis Junior Żelke pokazywała Agasia!!![/SIZE][/COLOR] [COLOR=orange][SIZE=4]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR] :)))))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Super :multi: :multi: :multi: Jeszcze Lepiej niż wcozraj:multi: :multi: Asiu Gratuluje :multi: :multi: Agasiu oczywiście Tobie też :multi: Quote
Błyskotka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 GRATULUJEMY :multi: My przyjechaliśmy z[B] [COLOR=red]CWC[/COLOR][/B] i [B][COLOR=red]NSwR[/COLOR][/B] :multi: Przegraliśmy z takim psem że szkoda gadać :mad: . Quote
Madzika Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A macie może jakies foty:cool3: Btw widzialam basenji Asiaczka chyba (kochane:loveu: :loveu: ) a na bordery sie spoznilam zna moze ktos ich stawke???? Quote
zpr Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [CENTER][SIZE=6][COLOR=mediumturquoise][B]SERDECZNE GRATULACJE DLA ASIACZKA I PSIAKÓW!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Agappe Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Madzika']A macie może jakies foty:cool3: Btw widzialam basenji Asiaczka chyba (kochane:loveu: :loveu: ) a na bordery sie spoznilam zna moze ktos ich stawke????[/QUOTE] przecież stawki były/są? w necie.. Quote
Iwona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [COLOR="Red"][SIZE="3"][B]Gratulacje dla wszystkich zwycięzców:multi: :multi: :multi: i dla tych mniej szczęśliwych :multi: :multi: :multi: [/B][/SIZE][/COLOR] Nasza dziewczynka Kasiopea z Jasne hvezdy -dosk., I miejsce,CWC i BOS:lol: . Wystawa udana- pogoda dopisała, organizacja wystawy całkiem,całkiem...:lol: Quote
Iwona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 I kilka migawek z wystawki: [IMG]http://upload.miau.pl/2/2539.jpg[/IMG] Quote
Rul Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 dla mnie super :) , byłam na wszystkich ringach i prawie ze wszystkich mam foty. A mama dostała zaszczycenia pod tytułem: ,,czy pani może mi potrzymać psa" czyli dalmatyńczyka który próbował się wyrwać za panią ;) . Ja za to łaziłam wszędzie z aparatem i się pytałam czy mogę zrobić zdjęcie xD . Jutro będą foty :) . Quote
Iwona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 I dalej... takie malutkie śliczności:-) [IMG]http://upload.miau.pl/2/2540.jpg[/IMG] Quote
Iwona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Może takie się spodoba :lol: - coś mi się kojarzy z Asterixem i ferajną:loveu: [IMG]http://upload.miau.pl/2/2541.jpg[/IMG] Quote
Iwona Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [IMG]http://upload.miau.pl/2/2543.jpg[/IMG] I jeszcze raz pudelek. Quote
Recommended Posts