Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ress,ja nie mam wątpliwości(jak napisał Czarne Gwiazdy),że będziecie na pudle!! :)
Trzymam kciuki za parę hodowlaną,ale bomba będzie!!!!!!!!!
SUPER!!!!!!!
Tak,jadę z Gabrysią i baaardzo się cieszę,bo znów droga faaajnie nam minie!!EXTRA!!

Nugatowa,będę się starać porobić cuś"sweterkom" ;)
Jak coś,to Krzysia będę prosić,by przypomniał :)

Posted

[quote name='resuruss']Zapraszam!!!;)
A ja sobie teraz siedze i pija kaffke :cool1:

[B]Powodzenia dla wszystkich ,wroccie zadowoleni :loveu: i do zobaczenia na wystawie:multi: [/B][/quote]

ja tez teraz kafkuje i sie szykuje;))

Posted

mam wiadomośći baskowe!!!

[SIZE="6"][COLOR="RoyalBlue"]Asiaczkowy Dżezik - Zw.Mł., BOB, [B]BOG2![/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE="6"][COLOR="Magenta"]Asiaczkowa Żelka - Zw.Mł., [B]BOG Junior V i II BIS Junior[/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="3"]na Bis Junior Żelke pokazywała Agasia!!![/SIZE][/COLOR]

[COLOR="Orange"][SIZE="4"]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR] :))))))))
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Agappe']mam wiadomośći baskowe!!!

[SIZE=6][COLOR=royalblue]Asiaczkowy Dżezik - Zw.Mł., BOB, [B]BOG2![/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=magenta]Asiaczkowa Żelka - Zw.Mł., [B]BOG Junior V i II BIS Junior[/B]!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen][SIZE=3]na Bis Junior Żelke pokazywała Agasia!!![/SIZE][/COLOR]

[COLOR=orange][SIZE=4]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR] :))))))))
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

Super :multi: :multi: :multi:
Jeszcze Lepiej niż wcozraj:multi: :multi:

Asiu Gratuluje :multi: :multi:
Agasiu oczywiście Tobie też :multi:

Posted

[CENTER][SIZE=6][COLOR=mediumturquoise][B]SERDECZNE GRATULACJE DLA ASIACZKA I PSIAKÓW!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER]

Posted

[quote name='Madzika']A macie może jakies foty:cool3:

Btw widzialam basenji Asiaczka chyba (kochane:loveu: :loveu: )
a na bordery sie spoznilam zna moze ktos ich stawke????[/QUOTE]

przecież stawki były/są? w necie..

Posted

[COLOR="Red"][SIZE="3"][B]Gratulacje dla wszystkich zwycięzców:multi: :multi: :multi: i dla tych mniej szczęśliwych :multi: :multi: :multi: [/B][/SIZE][/COLOR]
Nasza dziewczynka Kasiopea z Jasne hvezdy -dosk., I miejsce,CWC i BOS:lol: .
Wystawa udana- pogoda dopisała, organizacja wystawy całkiem,całkiem...:lol:

Posted

dla mnie super :) , byłam na wszystkich ringach i prawie ze wszystkich mam foty. A mama dostała zaszczycenia pod tytułem: ,,czy pani może mi potrzymać psa" czyli dalmatyńczyka który próbował się wyrwać za panią ;) . Ja za to łaziłam wszędzie z aparatem i się pytałam czy mogę zrobić zdjęcie xD . Jutro będą foty :) .