fibi:) Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 hmm cioteczki sytuacja wygląda tak- jest szansa że moja Sonia szybko pójdzie do nowego domu a Pucek bedzie mógł wtedy zostać na tymczasie:cool3: Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ooojej to bybylo wspaniale.Bo tak mi chlopak zasiadl w glowie.A kiedy bedzie cos wiadomo? Quote
TERESA BORCZ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 zaznaczamwatek aby mi nie zniknął. zobaczymy rozwój sytuacji. Quote
Cajus JB Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Też zaznaczam. Mogę pomóc banerkiem ( nad ranem ) ogłoszeniami ( niestety za kilka dni ) Quote
yoko100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cajus bardzo prosimy banerek i dziekujemy:*:* Quote
TERESA BORCZ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ależ on podobny do LANY z jednego z wątków, myślałam że to LANA. jest piękny. ale nie powinien pić mleczka, bo to chyba mleczko w miseczce? b. żle wpływa na psinkowe jelita. Quote
yoko100 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 nic sie nie dzieje :)lepiej pozno niz wcale:): dziekuje za banerek dla Pucusia. Quote
fibi:) Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 tak, mleczko. wiem że niezdrowe dla psów:shake: ale mieszkam z dziadkami-a wiecie jak im ciezko przetłumczyc niektóre rzeczy. a że akurat wpadł do nas wtedy i był spragniony,głodny itp to nie mogłam mu odmówic tej przyjemności. a propo picia- pijak z niego straszny:evil_lol: a jak już zacznie to pół kuchni mam zachlapane kurcze, jak dodać bannerek? bo nie umiem:oops: yoko te fotki na bazarek przesle Ci dzis pooozno lub jutro rano. do 21 w pracy jestem Quote
Cajus JB Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tutaj jest instrukcja. http://www.dogomania.pl/threads/140328-Instrukcja-edycji-podpisu-dla-laikA-w-i-poczAE-tkujAE-cych Można też podświetlić podlinkowany banerek i zaznaczyć go ctrl c. Otworzyć edycję sygnatury i wkleić ctrl v. Zatwierdzić. Powinno pomóc. Quote
fibi:) Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dzieki, sprobuje ale nie mam czasu nawet teraz. najbliższe 2 tyg pracuje od 11 do 21. wczoraj jak wróciłam z pracy czekała mnie niemiła niespodzianka:mad:- Borys bił się z Puckiem... o ile wcześniej były to niegrozne bójki, tak teraz Pucek ma troche rozerwane ucho:roll:. skocze z nim dzis do wetki bo jeszcze nie bylismy. mama dzis i jutro jest w domu wiec sie nie martwie, ale bedzie tak ze psy beda zostawac razem:roll:. nie mam mozliwości odseparownia ich. tym bardziej ze obydwaj uwielbiaja śmigać po podwórku:evil_lol: Quote
yoko100 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Biedny Pucus:( jeszcze sie nie dogdali a to chlopy Quote
fibi:) Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 podejrzewam że przyszła cieczka mojej tymczasowiczki "podgrzewa" atmosferę:roll:. do wetki na 9:40 jedziemy, odrobaczyc go muszę chociaż. teraz bylismy na spacerze- mam fotki fajne, wstawi ktos?:oops: Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Yoko zdjecia robione telefonbem sa do .... . Musze chyba od kogos aparat pozyczyc. Pucek pokazju sie. Quote
yoko100 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Doszly mi zdjecia od fibi.Amez to powolutku zrob aparatem nie pali sie az tak bo ja zrobie moj w przyszlym tygodniu bo te 4 dni mam duzo roboty teraz. oj TO Napewno chlopaki juz czuja.A gdzie Pucus teraz spi? Quote
fibi:) Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 w zależności od pogody- jak sa mrozy to śpi u mnie w kuchni;) jak nie to śpi u dziadków w korytarzu-bo tam nie ma Borysa wiec bezpieczniej Quote
Cajus JB Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnili. Quote
yoko100 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 to cieplo w dupke ma chlopak:) a co z Sonia szykuje sie domek? Quote
fibi:) Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 miałam dziś baaardzo konkretna rozmowe w sprawie adopcji Soni;) aczkolwiek i tak jest to kwestia jakiś 3 tygodni z racji "sytuacji" Soni która czeka na sterylkę.nie bede opisywać tu bo wszystko jest na wątku małej Quote
Recommended Posts