Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='supergoga']Antek jest na eurocity, 4łapy, aaaby, kupsprzedaj, eoferty, Ostatnio jednak chyba przedwakacyjny zastój. Ale kciuki trzymam[/quote]

ja tam widzę całoroczny zastój... no chyba że w gre wchodzą śliczne szczeniaczki.
a co z tym leczeniem? musimy zrobić wszystko, by leczyć antka, skoro są fundusze. Jeśli trzeba będzie z nim jeździć do warszawy, to może zbierzemy się w kilka osób i każdy będzie miał swoją kolejkę :knajpa:

Posted

No to chyba gdzieniegdzie jest nawet podwójnie, bo ja wczoraj tez trochę wstawiałam ;)

Aede, wyślij mi mailem plakat Antka, wydrukuję trochę i porozwieszam w swojej okolicy. Mam nadzieję, że potencjalnych chętnych nie zrażą kosmiczne kolory - niestety moja drukarka ma focha...

Posted

jeśli chodzi o leczenie, to pani z azylu, powiedziala ze ona moze zaplacic ale tylko jak bedzie leczony w klinice, tak ze ona bedzie miala pewnosc ze kasa idzie na leczenie, a nie na cos innego... Rozmawialam z doddy i według niej Antek nie potrzebuje ciaglego leczenia w lecznicy, do tego niszczylby co sie da, bo tak robi kiedy jest sam. Najwazniejsze jest ustawienie diety i jakies leki
Druga sprawa, ze pani z azylu dala mi telefon do kogos z sggw, a niestety nie odbiera telefonu.

Posted

no dzwonilam do niej dwa razy i przedstawilam sytuacje, ona nie byla w stanie nic poradzic, do niej nie docieralo co mowilam, caly czas to samo

Posted

moim zdaniem to bardzo rozsądne, że ta pani chce kontrolować, co się z jej pieniędzmi dzieje. Mój pomysł jest taki, żeby leczyć antka u doddy, ale żeby lekarstwa zostały zrefundowane przez azyl - wystarczy wziąć fakturę za lekarstwa/wizyty u weta i przekazać ją azylowi. Warto im to chociaż zaproponować.
Doddy, może zadzwoń do pana Tadeusza Wypycha - też z Azylu - on pomaga!

Posted

przestan, wszystko jest ok, tylko baba jaga patrzy !!!!!!

dlatego trzeba uwazac !!!!

a Ty sie nie przejmuj - wszystko bedzie w porzadku ( sorry, wcielo mi polskie znaki )

Posted

:lol: :lol: :lol: To ja juz nic nie sprzatam - i tak juz sensu nie ma 90 % tego topicu....

W kazdym razie fajnie bylo....poczytac:evil_lol:

Antek Antkowski herbu Pierozek - DO DOMU!!!!!!!