Paula Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='doddy']doddy odrobaczała Antka.[/quote] Kiedy? Zalecany przez dr Pawla lek dla Antka to [B]uropet[/B]. Quote
Mi. Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [B][I]Antosiu w górę!!!!!:multi:[/I][/B] Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='aede']to moze poczekamy do jutra i jak kolezanka sie nie odezwie to zamowimy ta. [COLOR=Black]Arka bardzo dziekujemy za pomoc.[/COLOR][/quote] Ale chyba tylko do jutra, by nie zostać na lodzie !!! Antoś prosi o wsparcie naszej "miłej gromady" oraz innych ludzi !!!!! Quote
aede Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 chyba jednak zamówimy karme od Arki, bo kolezanka sie nie odzywa nie wiem czemu, zaproponowla ze zalatwi, teraz pisze juz do niej drugi raz i nic. Jezeli bedziemy kupowac ta karme, to kto po nia pojedzie i komu mam przelac kase? Ewentualnie prosze o wiadomosc na pw z numerem konta. Quote
Czarodziejka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jeżeli Allegro, to na mnie można liczyć! Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Biedny psiuś. Przykre to wszystko Czarodziejko !!! Okropnie przygnębiające ! Dziękuję za Allegro !!!! Później napiszę Ci co i jak. [B]aede[/B] - skoro tak mówisz, to prosimy - może ktoś odbierze z Hillsa i dowiezie do mnie. Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Bardzo poszukiwany ochotnik do odbioru karmy - pięknie prosimy !!!! Antolku - nie możesz się już bardziej odchudzać !!!!!! Quote
Czarodziejka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 POdniosę Antolka. Nie wiem, co się dzieje na wątkach, wpadam na ślepo... Quote
AgaG Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 przepraszam nie czytałam watku. ktos z Krakowa pytał mnie o Antka na którego sa zbierane pieniądze na allegro a który przebywa w hotelu i który jest chory. Czy to ten Antek? Ta osoba chciała wpłacic coś Quote
aede Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 to ten Antek, ale okzało się ze jest zdrowy, tzn ze ma zdrowa watrobe, bo teraz sie okazuje ze ma troche powiekszona prostate i krysztalki w moczu. Antolek szuka domu juz prawie rok! Quote
Jo37 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ja mogę odebrać karmę i dostarczyć do Przyjaciel Koni . Niestety nie mam forsy ,żeby zapłacic ze swoich . Mój numer konta chyba macie . Pozdrawiam , Joanna Quote
aede Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Jo a dawalas ten numer konta dziewczynom z fundusz? Bo ja go chyba nie mam. Jezeli maja w funduszu ten numer to im napisze zeby przelaly akse a jak nie to podaj mi prosze. Quote
Jo37 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nie ma problemu . Zaraz wyślę Ci na PW . Quote
aede Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Juz poprosilam o przelew na Twoje konto. Daj znac jak dojdzie. Quote
Jo37 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ok . napisz proszę kiedy i do kogo mam się zgłosić po karmę . Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='AgaG']przepraszam nie czytałam watku. ktos z Krakowa pytał mnie o Antka na którego sa zbierane pieniądze na allegro a który przebywa w hotelu i który jest chory. Czy to ten Antek? Ta osoba chciała wpłacic coś[/quote] Niewątpliwie chodzi o naszego Antosia. Ale dobrze by było sprawdzić kto jest wystawiającym, by nie było problemu. Antolek ma się lepiej, przynajmniej z wątrobą. Pozostaje kwestia prostaty i ostatnio jest zbyt chudy. Nie wiem (zastanawiam się jeszcze), czy nie pojechać jednak do lekarza. Może to osoba, o której nam dwa dni temu wspominała Supergoga (Ona wystawiała dla Antolka aukcje, chyba w tej chwili jest również Jej aukcja na Allegro). [B]Jo37[/B] - bardzo dziękujemy za pomoc. To pod spodem dostałam od Arki (Której dziękujemy raz jeszcze !) Odbiór karmy : 18kg za 187.20zl. Nie wiem kto bedzie odbieral ale [B]musi powiedziec, ze jest z ARKI po karme.[/B] ul. Barska 33 hurtownia polypharm(przedstawiciel hillsa) Termin odbioru raczej dowolny - (nie wiem jakie mają godz. pracy) Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jo37 - zapomniałam napisać, że ta karma potem ma trafić właśnie do mnie przed sobotą, więc może jakoś telefonicznie się dogadamy ? Quote
evita. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 W piątek kolejne ogłoszenie w Ofercie :kciuki: . Antosiu chyba już najwyższy czas żebyś znalazł ten swój wymarzony domek :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Masz rację Evita - niech się już znajdzie ten odpowiedni !!!! Antolek jednak jest nieco szczególny !!!!! I dom musi być taki !!!! Dziękuję - Te Twoje ogłoszenia są super !!!! Mam prośbę - jeśli znajdziecie chwilę zaglądajcie również tam: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28774&page=28"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28774&page=28 [/URL] Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Przyjacielu Koni, nie miej mi za złe, że przywłaszczyłam sobie twój podpis, ale Hapi odszedł i zostałam z gołą ... Nie mam czasu na kombinacje, a twój jest taki rzeczowy... Antoś do góry. Quote
asiuniap Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 W wyborczej powinnny się ukazać. Wczoraj rozmiawiałam z nimi, potwierdzili, że na pewno będą. Quote
aede Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Dzieki asiuniap za te ogłoszenia, mam nadzieje ze ktos je zauwazy i sie zainteresuje. do gory antolek! Quote
przyjaciel_koni Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ośmielę się zapytac - jak sprawa odbioru karmy ???? Czy zdążymy ? Antolek z głodu gotów zjeść swoje psie towarzystwo !!!! Quote
Jo37 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jutro odbiorę ale cały czas nie wiem do kogo mam sie zgłosić . Bardzo proszę o nazwisko tej osoby . Nie wiem również gdzie później mam dostarczyć karmę . Przyjaciel koni - nie mam Twoich namiarów . Quote
Recommended Posts