Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aede']to moze poczekamy do jutra i jak kolezanka sie nie odezwie to zamowimy ta.
[COLOR=Black]Arka bardzo dziekujemy za pomoc.[/COLOR][/quote]

Ale chyba tylko do jutra, by nie zostać na lodzie !!!

Antoś prosi o wsparcie naszej "miłej gromady" oraz innych ludzi !!!!!

Posted

chyba jednak zamówimy karme od Arki, bo kolezanka sie nie odzywa nie wiem czemu, zaproponowla ze zalatwi, teraz pisze juz do niej drugi raz i nic. Jezeli bedziemy kupowac ta karme, to kto po nia pojedzie i komu mam przelac kase? Ewentualnie prosze o wiadomosc na pw z numerem konta.

Posted

przepraszam nie czytałam watku. ktos z Krakowa pytał mnie o Antka na którego sa zbierane pieniądze na allegro a który przebywa w hotelu i który jest chory. Czy to ten Antek? Ta osoba chciała wpłacic coś

Posted

to ten Antek, ale okzało się ze jest zdrowy, tzn ze ma zdrowa watrobe, bo teraz sie okazuje ze ma troche powiekszona prostate i krysztalki w moczu.

Antolek szuka domu juz prawie rok!

Posted

Ja mogę odebrać karmę i dostarczyć do Przyjaciel Koni . Niestety nie mam forsy ,żeby zapłacic ze swoich . Mój numer konta chyba macie .
Pozdrawiam ,
Joanna

Posted

Jo a dawalas ten numer konta dziewczynom z fundusz? Bo ja go chyba nie mam. Jezeli maja w funduszu ten numer to im napisze zeby przelaly akse a jak nie to podaj mi prosze.

Posted

[quote name='AgaG']przepraszam nie czytałam watku. ktos z Krakowa pytał mnie o Antka na którego sa zbierane pieniądze na allegro a który przebywa w hotelu i który jest chory. Czy to ten Antek? Ta osoba chciała wpłacic coś[/quote]

Niewątpliwie chodzi o naszego Antosia. Ale dobrze by było sprawdzić kto jest wystawiającym, by nie było problemu.
Antolek ma się lepiej, przynajmniej z wątrobą. Pozostaje kwestia prostaty i ostatnio jest zbyt chudy. Nie wiem (zastanawiam się jeszcze), czy nie pojechać jednak do lekarza.
Może to osoba, o której nam dwa dni temu wspominała Supergoga (Ona wystawiała dla Antolka aukcje, chyba w tej chwili jest również Jej aukcja na Allegro).

[B]Jo37[/B] - bardzo dziękujemy za pomoc.
To pod spodem dostałam od Arki (Której dziękujemy raz jeszcze !)
Odbiór karmy :

18kg za 187.20zl. Nie wiem kto bedzie odbieral ale [B]musi powiedziec, ze jest z ARKI po karme.[/B]
ul. Barska 33 hurtownia polypharm(przedstawiciel hillsa)

Termin odbioru raczej dowolny - (nie wiem jakie mają godz. pracy)

Posted

Masz rację Evita - niech się już znajdzie ten odpowiedni !!!!
Antolek jednak jest nieco szczególny !!!!! I dom musi być taki !!!!
Dziękuję - Te Twoje ogłoszenia są super !!!!

Mam prośbę - jeśli znajdziecie chwilę zaglądajcie również tam:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28774&page=28"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28774&page=28
[/URL]

Posted

Jutro odbiorę ale cały czas nie wiem do kogo mam sie zgłosić . Bardzo proszę o nazwisko tej osoby . Nie wiem również gdzie później mam dostarczyć karmę . Przyjaciel koni - nie mam Twoich namiarów .