agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='jo-jo']Kto jest większy? :evil_lol:[/quote] [B] hehe konkursy se wymyslaja a ja musze z aparatem latac....ktory notabene sie psuje i zostane bez:-( [/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='paula_z'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/162/eaea9041d52eda88.jpg[/IMG][/URL] Hihihi :D Ktos Dilkowi skopiowal jedno uszko ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][/URL] [/quote] [B]tak na probe, na chwilke:) chcialam zobaczyc jak sie bedzie prezentowal:)[/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']czesc czołem Dilerki:multi:[/quote] [B]witam cieplutenko:loveu: [/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='goldenka245']Bry dzionek:loveu: Wróciłam ze szkoły :D Co u was Dilerki?[/quote] [B]dzionek bry:) a u nas wszystko ok...cieplo mamy,wolne od pracy mamy i nic nie robimy dzis...:razz: [/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='majoka']Gdzie jestescie Dilerki:mad: :mad: :mad:[/quote] [B]no przeciez jestem tuuuuu...dlaczemu z kijami na mnie zaraz buuuu buuuu:placz: [/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='teqquila']Witajcie :)[/quote] [B]helol:multi: [/B] [quote name='AgusiaTerierka']A gdzie nowe zdjęcia?[/quote] [B]eeeeee...w komputerze??:evil_lol:[/B] [quote name='Rinuś']cos utknelo pieskowi ??:eviltong::eviltong::eviltong: sliczne fotki :)[/quote] dziekujemy:multi: i zapraszamy:) [quote name='Kate I Luka']Cześć sąsiadom zza Odry :multi: :multi: :multi: :multi: [/quote] [B]halo sasiadko z Piotrowic:loveu:[/B]
goldenka245 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hello ;* Przylazłam znów ze SSSzkoły ;) Był sprawdzian z przyry a babe z religi dało sie ubłagac żeby kartkówy nie robiła :D Na wf były jaja, no ale nie po o to tu przyszłam :D Przyszłam Was odwiedzić ;-) Kiedy skopiujecie drugie ucho?:evil_lol:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='goldenka245']Hello ;* Przylazłam znów ze SSSzkoły ;) Był sprawdzian z przyry a babe z religi dało sie ubłagac żeby kartkówy nie robiła :D Na wf były jaja, no ale nie po o to tu przyszłam :D Przyszłam Was odwiedzić ;-) Kiedy skopiujecie drugie ucho?:evil_lol:[/quote] [B]helol:) [/B] [B]jak obczaje jak mu je wsadzic do kserokopiarki:diabloti: [/B]
goldenka245 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]helol:) [/B] [B]jak obczaje jak mu je wsadzic do kserokopiarki:diabloti: [/B][/quote] :grin::grin::grin::grin::grin::grin: Pomóc Ci?:chainsaw: :evil_lol:
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [B]Dobry :)[/B] [B]Byłam tu u Was, wieczorem przyjdę jeszcze :)[/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='goldenka245']:grin::grin::grin::grin::grin::grin: Pomóc Ci?:chainsaw: :evil_lol:[/quote] [B]wiesz co jak zobaczylam to narzedzie do pomocy to ci chyba jednak podziekuje:eviltong: [/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='bonita'][B]Dobry :)[/B] [B]Byłam tu u Was, wieczorem przyjdę jeszcze :)[/B][/quote] [B]a przyjdz jak musisz:diabloti: wyganiac cie nie bede:diabloti: a moze jakie fotki zapodam....:razz: [/B]
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]a przyjdz jak musisz:diabloti: wyganiac cie nie bede:diabloti: a moze jakie fotki zapodam....:razz: [/B][/quote] [B]Tak mnie cieplutko zapraszasz że jeszcze wlazłam przed wyjsciem:loveu: :loveu: :loveu: [/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='bonita'][B]Tak mnie cieplutko zapraszasz że jeszcze wlazłam przed wyjsciem:loveu: :loveu: :loveu: [/B][/quote] [B]nic a nic ci ludziska nie pojmuja:razz:[/B] :diabloti:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']heloł Dilery :diabloti:[/quote] [B]no i co dalej?? helol helol i pooooszol:)[/B]
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień dobry:multi: ja w ogóle nie wiem jak to się stało, ale jesteśmy tu po raz pierwszy:oops::oops::oops::oops: no to mam teraz do nadrobienia sporo:cool3:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='Imbir1']Dzień dobry:multi: ja w ogóle nie wiem jak to się stało, ale jesteśmy tu po raz pierwszy:oops::oops::oops::oops: no to mam teraz do nadrobienia sporo:cool3:[/quote] [B]hura:multi: cieszym sie ze was widzim u nas:multi: [/B] [B]zapraszamy goraco do naszego zapomnianego przez swiat blogaska:)[/B]
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]hura:multi: cieszym sie ze was widzim u nas:multi: [/B] [B]zapraszamy goraco do naszego zapomnianego przez swiat blogaska:)[/B][/quote] eeee, chyba nie do końca taki zapomniany, widzę, ze sporo się dzieje:lol: my będziemy zaglądć:lol:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='Vectra']cześć Dilery :)[/quote] [B]czesc rozgadana Vectro:)[/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='Imbir1']eeee, chyba nie do końca taki zapomniany, widzę, ze sporo się dzieje:lol: my będziemy zaglądć:lol:[/quote] :multi::multi: [B]zagladajcie:)[/B]
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]hura:multi: cieszym sie ze was widzim u nas:multi: [/B] [B]zapraszamy goraco do naszego [COLOR=magenta]zapomnianego przez swiat blogaska[/COLOR]:)[/B][/quote] :grin: nie wezmiesz nas na litosc:lol: :evil_lol: zdjecia dawaj:mad: :evil_lol:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']:grin: nie wezmiesz nas na litosc:lol: :evil_lol: zdjecia dawaj:mad: :evil_lol:[/quote] [B]zdjecia mam ale nie dam bo mi sie chce...a tak w ogole to mi aparat odmawia wspolpracy[/B]....:-(
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]zdjecia mam ale nie dam bo mi sie chce...a tak w ogole to mi aparat odmawia wspolpracy[/B]....:-([/quote] To taki z niego agent:evil_lol: ...
Recommended Posts