e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 haha a tu nadal o jedzeniu :evil_lol: czesc:multi:
agbar Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='evaxon']haha a tu nadal o jedzeniu :evil_lol: czesc:multi:[/quote] halo Ewunia:loveu: a ja juz myślałam że tu nikogo nie ma:)
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='dealer']halo Ewunia:loveu: a ja juz myślałam że tu nikogo nie ma:)[/quote] :evil_lol: jak nie ma jak sa :evil_lol:
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu dalej żarcie
agbar Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu dalej żarcie[/quote] a kysz:) właśnie kompinuję gdzie by tu wyruszyc żeby sie oderwac od stołu i ciachów i rybów i pierogów i mięchów i ...i....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol:
Moniś Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='dealer']a kysz:) właśnie kompinuję gdzie by tu wyruszyc żeby sie oderwac od stołu i ciachów i rybów i pierogów i mięchów i ...i....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol:[/quote] to jak będziesz szła to ja bardzo chętnie z Tobą wybędę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='Moniś']to jak będziesz szła to ja bardzo chętnie z Tobą wybędę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ojjj to chodźmy już:)
Moniś Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='dealer']ojjj to chodźmy już:)[/quote] to może jeszcze zjedzmy coś przed podróżą ? :diabloti:
mar....ka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Własnie sobie myslę co by tu zjeść, ale spacer mam juz zaliczony:evil_lol: Wczoraj był chyba dzien na gry- my z TZ-tem dorwalismy wieczorkiem w Eurobuisness (zawsze to bezpiezniejsze niż łykanie karpi z ośćmi:diabloti: )
agbar Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='Moniś']to może jeszcze zjedzmy coś przed podróżą ? :diabloti:[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)............................no dobra..moze serniczka;)?
agbar Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='majoka']Własnie sobie myslę co by tu zjeść, ale spacer mam juz zaliczony:evil_lol: Wczoraj był chyba dzien na gry- my z TZ-tem dorwalismy wieczorkiem w Eurobuisness (zawsze to bezpiezniejsze niż łykanie karpi z ośćmi:diabloti: )[/quote] :evil_lol: :evil_lol: z pewnością.....
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [B]hm, a ja właśnie skonczyłam jeść ciasto i właśnie zmierza do mnie mama z obiadem.... :shake: Pęknę, to pewne :roll: [/B]
agbar Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name='Maga100'][B]hm, a ja właśnie skonczyłam jeść ciasto i właśnie zmierza do mnie mama z obiadem.... :shake: Pęknę, to pewne :roll: [/B][/quote] a ja właśnie zjadłam obiad i zmierza do mnie koleżanka z ciastem......:cool3: nie wiem gdzie je sobie wepchnę..:evil_lol:
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='Maga100'][B]hm, a ja właśnie skonczyłam jeść ciasto i właśnie zmierza do mnie mama z obiadem.... :shake: Pęknę, to pewne :roll: [/B][/quote] o rany :shake: żarcie , na samą myśl mam ......... :cool1: nas dziś w domu nie ma :p TZ się faszeruje zawartością lodówki :razz:
agbar Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 :placz: a Diluś rozwalił sobie właśnie łapkę na spacerze.....krwawił jak jak nie wiem co:placz: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/308/9ee97c4961780ce5.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/263/cfd7c901164bef96.jpg[/IMG][/URL]
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ojej,:placz: laczymy się w bólu z moją Inez,też ma rozwaloną łapkę i opuszkę zszytą!! też się lało nie źle :shake: zdróweczka Dilerku
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [quote name='dealer']:placz: a Diluś rozwalił sobie właśnie łapkę na spacerze.....krwawił jak jak nie wiem co:placz: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images2.fotosik.pl/308/9ee97c4961780ce5.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/263/cfd7c901164bef96.jpg[/IMG][/URL][/quote] biedny Dili:placz: ale jaki podobny teraz do Tigry:loveu: tez ma jedna dluższą skarpete:loveu: :evil_lol:
agbar Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I]Jak łapka Dilskiego:cool3:[/I][/quote] byliśmy na pogotowiu, pan dochtór opuszke wyczyścił, posmarował mascią z antybiotykiem, stwierdził że wolałby nie szyc, tak wiec na razie kilka razy dziennie i po kazdym spacerku muszę mu to przemywac woda utleniona i na spacerki łapke ubierać. W piatek idziemy do kontroli.
agbar Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [quote name='barbara.h']ojej,:placz: laczymy się w bólu z moją Inez,też ma rozwaloną łapkę i opuszkę zszytą!! też się lało nie źle :shake: zdróweczka Dilerku[/quote] biedne te nasze psiaczki a wszystko głuopta ludzka wrrrr byłysmy wczoraj z Dilim i Szafirem -jego bratem na spacerku na polanie w lesie - wieczorkiem. pieski jak zwykle hasały ale Dili miał pecha i wlazł na rozbita butelkę.....która sie sama tam nie położyła....
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='dealer']byliśmy na pogotowiu, pan dochtór opuszke wyczyścił, posmarował mascią z antybiotykiem, stwierdził że wolałby nie szyc, tak wiec na razie kilka razy dziennie i po kazdym spacerku muszę mu to przemywac woda utleniona i na spacerki łapke ubierać. W piatek idziemy do kontroli.[/quote][B][I]:cool3:Ozzy jak sobie ściął kawałek opuszka to nie chciał chodzić w skarpetkach na podwórko:shake:[/I][/B]
agbar Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:Ozzy jak sobie ściął kawałek opuszka to nie chciał chodzić w skarpetkach na podwórko:shake:[/I][/B][/quote] w sumie to ja Dilowatego nie pytałam czy chce:evil_lol: ale jakos musze to wykompinowac coby jakies paskudztwo sie nie przyplatało....
an3czka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [I][B]Ojeju. Wyczochraj biednego Dilskiego:p [/B][/I]
agbar Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [quote name='an3czka'][I][B]Ojeju. Wyczochraj biednego Dilskiego:p [/B][/I][/quote] dziekujemy:) wyczochrany:)
Recommended Posts