jonQuilla Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wróciłam i w końcu mam dostęp do internetu więc przyleciałam sprawdzić czy Ty i Młodzieniaszek nadal 2in1, jak się okazuje owszem maluchowi jakoś nie śpieszno albo czekał aż cioteczka Żonkilowa będzie mogła w tym uczestniczyć ;) pozdrawiam cieplutko i ślę buziaki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Maga100 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='agbar']eeeee..nie wiesz moze kiedy rodze?????:diabloti:[/QUOTE] [B]może po prostu musisz się porządnie nadąć? :diabloti:[/B]
apple Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Faaajna:loveu:, a tam w tle to Ty w tym pomarańczowym namiociku?:evil_lol::diabloti: [URL]http://img52.imageshack.us/img52/1824/img2962.jpg[/URL] Buhahahhaa......zeby mu nie przymarzł:eviltong: [url]http://img96.imageshack.us/img96/980/img2931f.jpg[/url]
Aga K Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agbar']Tadammmmmm.......jakby kto pytal to jestem....nadal w dwupaku :mdleje:[/QUOTE] a ta jeszcze tutaj :mdleje: [quote name='agbar']Z podlogi mozna jesc,z kibla tyz...z sufitu na upartego jak kto lubi to tez....Prania dwa wyprasowane,pies juz na mnie patrzec nie moze-nie wiem dlaczego :niewiem: nie lubi spacerkow???? :diabloti: ..umylam dwa okna ...troche mi szmata przymarzla ale dalam rade :grins: B. poszedl do warsztatu ,powiedzial ze z szalencami sie nie zadaje....Nie wiem o co mu chodzi....:diabloti: A teraz wymyslilam,ze narobie se plackow ziemniaczanych.....[/QUOTE] o matko :diabloti: [quote name='apple']Hahahahaha ale masz fajnie z tym twoim chłopem. JA ta to jak o 4.30 po 4 godzinach bóli powiedziałam mojemu spiącemu chłopu: "D ja chyba rodzę" to się przewrócil na drugi bok i powiedział "eeee wydaje Ci się......":evil_lol: potem wypalił jak z procy i nie wiedział co ma robić, przez 5 min ganiał po mieszkaniu bez celu:evil_lol: ale niesmak ierwszego wrażenia pozostał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ahh te chopy :evil_lol: przejrzalam o czy pisalyscie odkad mnie nie bylo, a teraz bede komentowac :diabloti: doooopeczka :grins: i te uszka mmmmmniam :) [url]http://img32.imageshack.us/img32/4/img2736v.jpg[/url] jakbym widziala mojego ;) [url]http://img13.imageshack.us/img13/3756/img2754v.jpg[/url] aaaaale slooodko :loveu: [url]http://img52.imageshack.us/img52/1824/img2962.jpg[/url] zeby moj tak chcial na grzbiecie nosic moje mychy ;) ale on jest zavardzo ruchliwy ... ozoooreeekk :loveu: nie zimno mu bylo ???
dbsst Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 przeterminowana Ago czy jesteś czy cie już nie ma
agbar Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Kulom sie.....ani slowa blagam...:mdleje: :diabloti:
Alicja Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agbar']Kulom sie.....ani slowa blagam...:mdleje: :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] kurde zagramy w bilarda :grins: ...dobędę kijoka a Ty bedziesz ta bila ;)[/B][/COLOR]
Maga100 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agbar']Kulom sie.....ani slowa blagam...:mdleje: :diabloti:[/QUOTE] [B]no nie mogę się powstrzymać :diabloti: Zaczynam z przerażeniem tu zaglądać i czy tak będzie styczeń, luty, marzec...? A potem obejrzę cię na Discovery w "Moja szokująca historia"? :evil_lol::evil_lol: PS a kiedy służba medyczna zacznie działać w twojej sprawie, do kiedy masz czas? [/B]
apple Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wiedziałam, ze sie kulosz:evil_lol:......ty czekasz na ten dzień kiedy ja będę miała zajoba w pracy i ani chwilki by zajrzeć tu i z Tobą poprzeć:roll:
apple Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Aaaa czemu tu się nic nie dzieeeeje od wczoraj:roll: Czyżby czyżyk?:cool3:
clockwork Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=6]PRZEMY!!!!!!!! :multi::multi::multi:[/SIZE] wdech wydech wdech wydech !!!!! AGUŚ, BARTKU!!!! trzymam kciuki za szybką akcje.... :loveu::loveu::loveu: Bedzie Alexik bedzie Alexik... już za chwileczke, już za momencik :multi::multi: 11.01.10 :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [SIZE=4]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Przemy! Ja pręz Tobą...........Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagaaaaa daaaawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi: Aleksik czekamy na Ciebie:multi::multi::loveu:[/SIZE]
Cola Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: wdech wydech wdech przemy wydech....itd. ...czyli to nie słoniątko :evil_lol:
Tekla64 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No to moze w koncu sie wszystkie uspokoimy i bedziemy mogly sie cieszyc z osobnego Okrucha i juz uwolnionej Agi byle szybko ciekawosc mnie strasznie zzera
Maga100 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [B]że przemy to wiedziałam, ale myślałam, że już coś wiadomo....? [/B]
Alicja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [COLOR=Red][B]póki co nic nie mam , żadnych nowych wieści ...więc przyjta i kciuki trzymajta ;)[/B][/COLOR]
apple Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]póki co nic nie mam , żadnych nowych wieści ...więc przyjta i kciuki trzymajta ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Już mi sie oki przekrwiły ale co tam:evil_lol: A o której sie zaczęło? Powiedz coś więcej Alu:cool3:
Alicja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='apple']Już mi sie oki przekrwiły ale co tam:evil_lol: A o której sie zaczęło? Powiedz coś więcej Alu:cool3:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] [FONT=Arial]SMSka dostałam o 15.04 , ale że byłam na trasie to zadzwoniłam do 1/3 czytaj Magda , i tu napisała ;) .... póki co czekamy , mam nadzieje , że Bartek da znaka jeśli Aga nie będzie na siłach póki co :kciuki: :kciuki: :kciuki: [SIZE=2]Alex [/SIZE][SIZE=6] [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][RIGHT][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=6]Alex[/SIZE] [/FONT][/B][/COLOR] [/RIGHT] [CENTER][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=3]Alex[/SIZE] [/FONT][/B][/COLOR] [/CENTER] [RIGHT][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=7]Alex[/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][LEFT][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=4]Alex no cho już :multi::multi::multi: [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/LEFT] [/RIGHT] [COLOR=Red][/COLOR]
apple Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [SIZE=4][COLOR=Magenta]Czekamy słoneczko!!! :loveu:Wyłaź już!:multi::loveu:[/COLOR][/SIZE]
apple Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No iiii? Bo muszę sie do domu zbierać a nie chcę zeby mnie ta informacja o wyjściu Aleksika ominęła....no i?:roll:
Recommended Posts