Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wróciłam i w końcu mam dostęp do internetu więc przyleciałam sprawdzić czy Ty i Młodzieniaszek nadal 2in1, jak się okazuje owszem maluchowi jakoś nie śpieszno albo czekał aż cioteczka Żonkilowa będzie mogła w tym uczestniczyć ;)
pozdrawiam cieplutko i ślę buziaki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']eeeee..nie wiesz moze kiedy rodze?????:diabloti:[/QUOTE]

[B]może po prostu musisz się porządnie nadąć? :diabloti:[/B]

Posted

Faaajna:loveu:, a tam w tle to Ty w tym pomarańczowym namiociku?:evil_lol::diabloti:
[URL]http://img52.imageshack.us/img52/1824/img2962.jpg[/URL]

Buhahahhaa......zeby mu nie przymarzł:eviltong:
[url]http://img96.imageshack.us/img96/980/img2931f.jpg[/url]

Posted

[quote name='agbar']Tadammmmmm.......jakby kto pytal to jestem....nadal w dwupaku :mdleje:[/QUOTE]

a ta jeszcze tutaj :mdleje:

[quote name='agbar']Z podlogi mozna jesc,z kibla tyz...z sufitu na upartego jak kto lubi to tez....Prania dwa wyprasowane,pies juz na mnie patrzec nie moze-nie wiem dlaczego :niewiem: nie lubi spacerkow???? :diabloti: ..umylam dwa okna ...troche mi szmata przymarzla ale dalam rade :grins: B. poszedl do warsztatu ,powiedzial ze z szalencami sie nie zadaje....Nie wiem o co mu chodzi....:diabloti: A teraz wymyslilam,ze narobie se plackow ziemniaczanych.....[/QUOTE]

o matko :diabloti:

[quote name='apple']Hahahahaha ale masz fajnie z tym twoim chłopem. JA ta to jak o 4.30 po 4 godzinach bóli powiedziałam mojemu spiącemu chłopu: "D ja chyba rodzę" to się przewrócil na drugi bok i powiedział "eeee wydaje Ci się......":evil_lol:

potem wypalił jak z procy i nie wiedział co ma robić, przez 5 min ganiał po mieszkaniu bez celu:evil_lol: ale niesmak ierwszego wrażenia pozostał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

ahh te chopy :evil_lol:

przejrzalam o czy pisalyscie odkad mnie nie bylo, a teraz bede komentowac :diabloti:

doooopeczka :grins: i te uszka mmmmmniam :)
[url]http://img32.imageshack.us/img32/4/img2736v.jpg[/url]

jakbym widziala mojego ;)
[url]http://img13.imageshack.us/img13/3756/img2754v.jpg[/url]

aaaaale slooodko :loveu:
[url]http://img52.imageshack.us/img52/1824/img2962.jpg[/url]
zeby moj tak chcial na grzbiecie nosic moje mychy ;)
ale on jest zavardzo ruchliwy ...

ozoooreeekk :loveu:
nie zimno mu bylo ???

Posted

[quote name='agbar']Kulom sie.....ani slowa blagam...:mdleje: :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
kurde zagramy w bilarda :grins: ...dobędę kijoka a Ty bedziesz ta bila ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agbar']Kulom sie.....ani slowa blagam...:mdleje: :diabloti:[/QUOTE]

[B]no nie mogę się powstrzymać :diabloti:
Zaczynam z przerażeniem tu zaglądać i czy tak będzie styczeń, luty, marzec...? A potem obejrzę cię na Discovery w "Moja szokująca historia"? :evil_lol::evil_lol:

PS a kiedy służba medyczna zacznie działać w twojej sprawie, do kiedy masz czas? [/B]

Posted

Wiedziałam, ze sie kulosz:evil_lol:......ty czekasz na ten dzień kiedy ja będę miała zajoba w pracy i ani chwilki by zajrzeć tu i z Tobą poprzeć:roll:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=6]PRZEMY!!!!!!!! :multi::multi::multi:[/SIZE]

wdech wydech wdech wydech !!!!!

AGUŚ, BARTKU!!!! trzymam kciuki za szybką akcje.... :loveu::loveu::loveu:

Bedzie Alexik bedzie Alexik... już za chwileczke, już za momencik :multi::multi:

11.01.10 :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=4]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Przemy! Ja pręz Tobą...........Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagaaaaa daaaawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi:

Aleksik czekamy na Ciebie:multi::multi::loveu:[/SIZE]

Posted

No to moze w koncu sie wszystkie uspokoimy i bedziemy mogly sie cieszyc z osobnego Okrucha i juz uwolnionej Agi
byle szybko
ciekawosc mnie strasznie zzera

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]póki co nic nie mam , żadnych nowych wieści ...więc przyjta i kciuki trzymajta ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
Już mi sie oki przekrwiły ale co tam:evil_lol:

A o której sie zaczęło? Powiedz coś więcej Alu:cool3:

Posted

[quote name='apple']Już mi sie oki przekrwiły ale co tam:evil_lol:

A o której sie zaczęło? Powiedz coś więcej Alu:cool3:[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
[FONT=Arial]SMSka dostałam o 15.04 , ale że byłam na trasie to zadzwoniłam do 1/3 czytaj Magda , i tu napisała ;) .... póki co czekamy , mam nadzieje , że Bartek da znaka jeśli Aga nie będzie na siłach

póki co :kciuki: :kciuki: :kciuki:

[SIZE=2]Alex [/SIZE][SIZE=6]
[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][RIGHT][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=6]Alex[/SIZE] [/FONT][/B][/COLOR]
[/RIGHT]
[CENTER][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=3]Alex[/SIZE] [/FONT][/B][/COLOR]
[/CENTER]
[RIGHT][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=7]Alex[/SIZE] [SIZE=4]
[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][LEFT][COLOR=Red][B][FONT=Arial][SIZE=4]Alex no cho już :multi::multi::multi:
[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/LEFT]
[/RIGHT]
[COLOR=Red][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...