apple Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]czyli jak szpunt ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Noooo...mały twardziel:evil_lol:
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ależ fajowo w tym roku rodzimy - nie moge sie juz doczekać ----- wstałam i aż roznosi mi klatke z radości, że to za chwilę, że to za moment.........................................no mam nadzieję, ze nie zrobiłas mi tego i 31 Okruch nie pojawił się na tym ziemskim padole :eviltong: :BIG:
apple Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']ależ fajowo w tym roku rodzimy - nie moge sie juz doczekać ----- wstałam i aż roznosi mi klatke z radości, że to za chwilę, że to za moment.........................................no mam nadzieję, ze nie zrobiłas mi tego i 31 Okruch nie pojawił się na tym ziemskim padole :eviltong: :BIG:[/QUOTE] no nie wiem, nie wiem......coś mi się widzi.....:roll:
Aga K Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witajcie :multi: Wszystkiego diobrego w Nowym Roku :buzi:
agbar Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Slowo...:grins: Nie mam sily babenki kochane.Wczoraj rano myslelismy ze to juz,pojechalismy do szpitala po calonocynch skurczach i bolach krzyza,skurcze mialam co 5 minut i doopa..Rozwarcie mam na 3cm,skurcze sie uspokoily,akcja serca maluszka w porzadku wiec mialam wybor lezec w szpitalu albo czekac w domu..czekam w domu,bo jesli sie okaze ze Okrusio chce jeszcze z dwa tygodnie posiedziec?????Dni dluza mi sie coraz bardziej o nocach nie wspomne....Oj Debe nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze,ze znasz dzien i godzine:-)
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='agbar']Slowo...:grins: Nie mam sily babenki kochane.Wczoraj rano myslelismy ze to juz,pojechalismy do szpitala po calonocynch skurczach i bolach krzyza,skurcze mialam co 5 minut i doopa..Rozwarcie mam na 3cm,skurcze sie uspokoily,akcja serca maluszka w porzadku wiec mialam wybor lezec w szpitalu albo czekac w domu..czekam w domu,bo jesli sie okaze ze Okrusio chce jeszcze z dwa tygodnie posiedziec?????Dni dluza mi sie coraz bardziej o nocach nie wspomne[/QUOTE] Rany dzieciaki czyli już jest bliżej niz dalej :multi::multi::multi::multi: wytrzymaj do poniedziałku proszę zrobimy to razem :multi: [quote name='agbar']....Oj Debe nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze,ze znasz dzien i godzine:-)[/QUOTE] wiesz co jestem w stanie sobie wyobrazić "tą zazdrość" - ja kładę się i WIEM wstaje i WIEM TZ powiedział, że to super, że wiemy bo może sobie zaplanować czy wyjść, czy wrócić czy wypic czy nie..................nie zamieniłabym się bo WIEDZIEĆ jest znacznie łatwiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale u was to już też tuż tuż jak takie intensywne skucze były nie myślę o dwóch tygodniach aż :roll: a jak szyja :errrr::errrr::errrr::errrr: my ostatnio robilismy za eksponat pt: "jak to jest mozliwe" :nonono2: zupełnie nie wiem czemu :errrr: alez się nie moge Okrucha doczekać - prawie bardziej jak Jaśka :errrr::errrr::errrr:
agbar Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']Rany dzieciaki czyli już jest bliżej niz dalej :multi::multi::multi::multi: wytrzymaj do poniedziałku proszę zrobimy to razem :multi: wiesz co jestem w stanie sobie wyobrazić "tą zazdrość" - ja kładę się i WIEM wstaje i WIEM TZ powiedział, że to super, że wiemy bo może sobie zaplanować czy wyjść, czy wrócić czy wypic czy nie..................nie zamieniłabym się bo WIEDZIEĆ jest znacznie łatwiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale u was to już też tuż tuż jak takie intensywne skucze były nie myślę o dwóch tygodniach aż :roll: a jak szyja :errrr::errrr::errrr::errrr: my ostatnio robilismy za eksponat pt: "jak to jest mozliwe" :nonono2: zupełnie nie wiem czemu :errrr: alez się nie moge Okrucha doczekać - prawie bardziej jak Jaśka :errrr::errrr::errrr:[/QUOTE] My tez robimy za okaza...nawet polozna i moja doktorka nie wierza ze donosilam do stycznia:-) A ja zaczynam zalowac,ze jak pani doktor proponowala mi CC bo jej powiedzialam,ze SN mnie do paniki poteznej doprowadza to nie chcialam....A tak bym se tez wiedziala,i spokojnie spala.... Poczekam na Was do poniedzialku ...jak nie tego to nastepnego....i kolejnego....i jeszcze jednego.....Az w koncu mnie rozerwie.....;) Aaaa szyja..szyja se ma 1,5 cm.... [quote name='dbsst']:p i się odzywaj BO MY TU URODZIMY :p[/QUOTE] Taaaa WY na pewno:grins:
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 eeeeeeeeeee to szyje macie jak żyrafa to faktycznie do wiosny mozesz pochodzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tak na serio trzymam kciuki poniedziałek poniedziałek poniedziałek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']eeeeeeeeeee to szyje macie jak żyrafa to faktycznie do wiosny mozesz pochodzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tak na serio trzymam kciuki poniedziałek poniedziałek poniedziałek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Moze byc nawet dzisiaj.. tylko najpierw wypije kawe,zjem rogalika,wyprasuje,umyje podloge i zrobie obiad i go zjem naturalnie bo dobry bedzie,potem kawka po obiedzie i moge jechac....
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a Ty jeszcze 2w1 :mdleje: co gotujesz ? :diabloti:
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst'] wiesz co jestem w stanie sobie wyobrazić "tą zazdrość" - ja kładę się i WIEM wstaje i WIEM TZ powiedział, że to super, że wiemy bo może sobie zaplanować czy wyjść, czy wrócić czy wypic czy nie..................nie zamieniłabym się bo WIEDZIEĆ jest znacznie łatwiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] [B]a ty narzekałaś, ze nie urodzisz jak nasze prababki :evil_lol: A widzisz, ja ZAWSZE mam rację :diabloti:[/B] [quote name='agbar']A ja zaczynam zalowac,ze jak pani doktor proponowala mi CC bo jej powiedzialam,ze SN mnie do paniki poteznej doprowadza to nie chcialam....A tak bym se tez wiedziala,i spokojnie spala.... [/QUOTE] [B]trzeba było, już prawdopodobnie byłabyś PO :diabloti:[/B]
agbar Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']a Ty jeszcze 2w1 :mdleje: co gotujesz ? :diabloti:[/QUOTE] Jeszcze...mam zamiar pobic rekord bycia w ciazy.... A gotuje kurczaka w sosie smietanowo-ziolowym plus ryz plus warzywa wiatropedne;) [quote name='Maga100'][B]a ty narzekałaś, ze nie urodzisz jak nasze prababki :evil_lol: A widzisz, ja ZAWSZE mam rację :diabloti:[/B] [B]trzeba było, już prawdopodobnie byłabyś PO :diabloti:[/B][/QUOTE] Oj trzeba bylo..oj trzeba bylo..oj gupia ja gupia gupia po stokroc gupia....
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='agbar'],umyje podloge.[/QUOTE] też dziś jadę z podłogą i pranie TZ robi obiad - ciekawe czemu i dlaczego to ma związek z tym, ze ostatnie NIC mi nie wychodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo przypalone, albo rozgotowane, albo zasolone - czyżbym miała głowe w chmurach :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]a ty narzekałaś, ze nie urodzisz jak nasze prababki :evil_lol: A widzisz, ja ZAWSZE mam rację :diabloti:[/B] [/QUOTE] tak królowo tak..............................:diabloti: [quote name='agbar']plus warzywa wiatropedne;) [/QUOTE] a co ty chcesz go wypierdzieć :roll::evil_lol:
lolka75 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 na szybsze urodzenie mycie okien podobno najskuteczniejsze :)
agbar Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst'] a co ty chcesz go wypierdzieć :roll::evil_lol:[/QUOTE] Jak nic innego nie dziala to moge nawet wypierdziec....:diabloti: [quote name='lolka75']na szybsze urodzenie mycie okien podobno najskuteczniejsze :)[/QUOTE] Nie dziala:shake:....,sex tez nie dziala, mycie podlog na kolanach nie dziala,spacery nie dzialaja,sprzatanie codzienne nie dziala,herbatka z lisci malin nie dziala...Popsuta jestem.Bede do konca zycia z brzuchem lazic :mdleje: A mialam nie donosic...hihi...a teraz cos czuje,ze przenosze..mowie wam:grins:
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a tu nadal ciężarówka no nieee :mdleje: przemy kochana przeeemyyyyyy
apple Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A ja tam trzymam żeby było jak najszybciej i jak najsprawniej......bo ja się już doczekać nie mogę:roll: A mój TZ już wnerwa dostaje bo trzy razy dziennie go spycham z kompa : "bo muuuuuusze zobaczyc czy nie urodziła":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 hhahahaaha ja tez czakam jak na swoje hahahhaha i też lookam czy to już :P
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [B]Aga, a komu z dogo wyślesz smsa, jak już się zacznie? Bo masz takiego kogoś, prawda? No chyba, ze zabierzesz laptopa ze sobą i będziesz donosić NA BIEŻĄCO :evil_lol: [/B]
Recommended Posts