Maga100 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='agbar']Przepraszam,ze przeszkadzam....hihi maniaki jedne:grins: Melduje zem podwojna ciagle:-)[/QUOTE] [B]to się melduj częściej :diabloti:[/B] [B]ale rób to tak, aby nie przeszkadzać grającym :evil_lol:[/B]
malawaszka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='dbsst']no to ostatnia ------------------------------ ale bardzo fajna :diabloti: [URL]http://www.cda.pl/gry-online/3/ra.php[/URL][/QUOTE] przeszłam przeszłam:Cool!:
dbsst Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ha ha ha .......... fajne gierki ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] ha ha we wszystkie grałaś :evil_lol: [quote name='apple']Jeeeszzzzzcze:crazyeye: Rozpakowała bys się juz bo to czekanie to się nudne robi:evil_lol:[/QUOTE] a ta chodzi i rozpakowywać się każe :shake: [quote name='Maga100'] [B]ale rób to tak, aby nie przeszkadzać grającym :evil_lol:[/B][/QUOTE] amen [quote name='malawaszka']przeszłam przeszłam:Cool!:[/QUOTE] chcesz coś jeszcze :cool3:
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 czy jesteś już dwójką czy jestes ciągle kobietą z 4 nogami 4 rękami 2 głowami 2 brzuchami 2 pupami i :eviltong:
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [B][COLOR=Red]Aga to nadal kobieta ......o 2 twarzach :roflt:[/COLOR][/B]
Maga100 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [B]Aga, czy możemy sie umówić, że meldujesz się trzy razy dziennie, rano, po południu i powedzmy o 3.00 nad ranem? :evil_lol:[/B]
agbar Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 [quote name='Alicja'][B][COLOR=red]Aga to nadal kobieta ......o 2 twarzach :roflt:[/COLOR][/B][/QUOTE] i dwoch doopach:grins: i dwoch....jajach:evil_lol::crazyeye: [quote name='Maga100'][B]Aga, czy możemy sie umówić, że meldujesz się trzy razy dziennie, rano, po południu i powedzmy o 3.00 nad ranem? :evil_lol:[/B][/QUOTE] eeeee....:hmmmm: chcesz zebym sie wprawiala w zrywaniu na zadanie?:evil_lol:
Alicja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [quote name='agbar']i dwoch doopach:grins: i dwoch....jajach:evil_lol::crazyeye: [/QUOTE] [COLOR=Red][B]dwujajeczna ;)[/B][/COLOR]
Aga K Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wiotam was :jupi: :buzi: widze, ze baby jak pisaly tak dalej pisaja:grins: pozdrawiam i moocno sciskam wsie ;)
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 pamiętaj powiedz co tam na KTG :cool1: bo my tu czekamy :cool1:
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a może Dilerową zamknęli ? jak zaczęła tykać na tym KTG ? :evil_lol: przez ataki terrorystów , wprowadzili szczególne środki ostrożności .... że pod ubraniem noszą tykające bomby :diabloti:
agbar Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Jestem jestem....bez bomby:P znaczy z bomba ...eeee tego...bredze z glodu...chce mi sie mandarynek a braklo i B. pognal do sklepu.... Wrocilismy z ctg.Maly spal,kazali mi chodzic,skakac,ruszac brzuchem, tlumacze jak krowom na miedzy,ze on zawsze o tej porze spi dlatego sie umawiam na ctg na rano albo wieczor ...nie moja wina,ze dzis mieli tyle roboty,ze dopiero po poludniu mogli mnie przyjac...Ale na szczescie maly sie ocknal.... Wszystko ok,skurcze sa ( tez mi nowina jakbym nie czula hihi)Na moje pytanie jak zdaniem poloznej sytuacja sie rozwinie uslyszalam,ze ona w ogole nie rozumie dlaczego ja jeszcze nie urodzilam...Nooo jak ona nie rozumie to ja wcale....
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jesteście juz sie bałam, że popełniliście falstart :evil_lol: pamietaj 04.01.2010 rodzimy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='agbar']Jestem jestem....bez bomby:P znaczy z bomba ...eeee tego...bredze z glodu...chce mi sie mandarynek a braklo i B. pognal do sklepu.... Wrocilismy z ctg.Maly spal,kazali mi chodzic,skakac,ruszac brzuchem, tlumacze jak krowom na miedzy,ze on zawsze o tej porze spi dlatego sie umawiam na ctg na rano albo wieczor ...nie moja wina,ze dzis mieli tyle roboty,ze dopiero po poludniu mogli mnie przyjac...Ale na szczescie maly sie ocknal.... Wszystko ok,skurcze sa ( tez mi nowina jakbym nie czula hihi)Na moje pytanie jak zdaniem poloznej sytuacja sie rozwinie uslyszalam,ze ona w ogole nie rozumie dlaczego ja jeszcze nie urodzilam...Nooo jak ona nie rozumie to ja wcale....[/QUOTE] [COLOR=Red][B] no właśnie ...:hmmmm: dlaczemu nie urodziłaś ??[/B][/COLOR]
Maga100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [B]Boszsz, ile tygodni zamierzasz być jeszcze w tej ciąży? :mdleje:[/B]
lolka75 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Agus...samych usmiechow i lepszego 2010 [URL=http://img192.imageshack.us/i/baby03.gif/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/6461/baby03.gif[/IMG][/URL]
apple Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='agbar']Jestem jestem....bez bomby:P znaczy z bomba ...eeee tego...bredze z glodu...chce mi sie mandarynek a braklo i B. pognal do sklepu.... Wrocilismy z ctg.Maly spal,kazali mi chodzic,skakac,ruszac brzuchem, tlumacze jak krowom na miedzy,ze on zawsze o tej porze spi dlatego sie umawiam na ctg na rano albo wieczor ...nie moja wina,ze dzis mieli tyle roboty,ze dopiero po poludniu mogli mnie przyjac...Ale na szczescie maly sie ocknal.... Wszystko ok,skurcze sa ( tez mi nowina jakbym nie czula hihi)Na moje pytanie jak zdaniem poloznej sytuacja sie rozwinie uslyszalam,ze ona w ogole nie rozumie dlaczego ja jeszcze nie urodzilam...Nooo jak ona nie rozumie to ja wcale....[/QUOTE]A ja wiem czemu..........bo mały chce wyskoczyć w Sylwestra z wielką pompą jak korek od szampana:evil_lol:
Alicja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='apple']A ja wiem czemu..........bo mały chce wyskoczyć w Sylwestra z wielką pompą jak korek od szampana:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]czyli jak szpunt ;)[/B][/COLOR]
Recommended Posts