Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']Przepraszam,ze przeszkadzam....hihi maniaki jedne:grins:
Melduje zem podwojna ciagle:-)[/QUOTE]

[B]to się melduj częściej :diabloti:[/B]
[B]ale rób to tak, aby nie przeszkadzać grającym :evil_lol:[/B]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ha ha ha .......... fajne gierki ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

ha ha we wszystkie grałaś :evil_lol:

[quote name='apple']Jeeeszzzzzcze:crazyeye: Rozpakowała bys się juz bo to czekanie to się nudne robi:evil_lol:[/QUOTE]

a ta chodzi i rozpakowywać się każe :shake:

[quote name='Maga100']
[B]ale rób to tak, aby nie przeszkadzać grającym :evil_lol:[/B][/QUOTE]

amen

[quote name='malawaszka']przeszłam przeszłam:Cool!:[/QUOTE]

chcesz coś jeszcze :cool3:

Posted

[quote name='Alicja'][B][COLOR=red]Aga to nadal kobieta ......o 2 twarzach :roflt:[/COLOR][/B][/QUOTE]

i dwoch doopach:grins: i dwoch....jajach:evil_lol::crazyeye:

[quote name='Maga100'][B]Aga, czy możemy sie umówić, że meldujesz się trzy razy dziennie, rano, po południu i powedzmy o 3.00 nad ranem? :evil_lol:[/B][/QUOTE]

eeeee....:hmmmm: chcesz zebym sie wprawiala w zrywaniu na zadanie?:evil_lol:

Posted

a może Dilerową zamknęli ? jak zaczęła tykać na tym KTG ? :evil_lol:
przez ataki terrorystów , wprowadzili szczególne środki ostrożności ....
że pod ubraniem noszą tykające bomby :diabloti:

Posted

Jestem jestem....bez bomby:P znaczy z bomba ...eeee tego...bredze z glodu...chce mi sie mandarynek a braklo i B. pognal do sklepu....

Wrocilismy z ctg.Maly spal,kazali mi chodzic,skakac,ruszac brzuchem, tlumacze jak krowom na miedzy,ze on zawsze o tej porze spi dlatego sie umawiam na ctg na rano albo wieczor ...nie moja wina,ze dzis mieli tyle roboty,ze dopiero po poludniu mogli mnie przyjac...Ale na szczescie maly sie ocknal.... Wszystko ok,skurcze sa ( tez mi nowina jakbym nie czula hihi)Na moje pytanie jak zdaniem poloznej sytuacja sie rozwinie uslyszalam,ze ona w ogole nie rozumie dlaczego ja jeszcze nie urodzilam...Nooo jak ona nie rozumie to ja wcale....

Posted

jesteście juz sie bałam, że popełniliście falstart :evil_lol:
pamietaj 04.01.2010 rodzimy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='agbar']Jestem jestem....bez bomby:P znaczy z bomba ...eeee tego...bredze z glodu...chce mi sie mandarynek a braklo i B. pognal do sklepu....

Wrocilismy z ctg.Maly spal,kazali mi chodzic,skakac,ruszac brzuchem, tlumacze jak krowom na miedzy,ze on zawsze o tej porze spi dlatego sie umawiam na ctg na rano albo wieczor ...nie moja wina,ze dzis mieli tyle roboty,ze dopiero po poludniu mogli mnie przyjac...Ale na szczescie maly sie ocknal.... Wszystko ok,skurcze sa ( tez mi nowina jakbym nie czula hihi)Na moje pytanie jak zdaniem poloznej sytuacja sie rozwinie uslyszalam,ze ona w ogole nie rozumie dlaczego ja jeszcze nie urodzilam...Nooo jak ona nie rozumie to ja wcale....[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
no właśnie ...:hmmmm: dlaczemu nie urodziłaś ??[/B][/COLOR]

Posted

Agus...samych usmiechow i lepszego 2010

[URL=http://img192.imageshack.us/i/baby03.gif/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/6461/baby03.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='agbar']Jestem jestem....bez bomby:P znaczy z bomba ...eeee tego...bredze z glodu...chce mi sie mandarynek a braklo i B. pognal do sklepu....

Wrocilismy z ctg.Maly spal,kazali mi chodzic,skakac,ruszac brzuchem, tlumacze jak krowom na miedzy,ze on zawsze o tej porze spi dlatego sie umawiam na ctg na rano albo wieczor ...nie moja wina,ze dzis mieli tyle roboty,ze dopiero po poludniu mogli mnie przyjac...Ale na szczescie maly sie ocknal.... Wszystko ok,skurcze sa ( tez mi nowina jakbym nie czula hihi)Na moje pytanie jak zdaniem poloznej sytuacja sie rozwinie uslyszalam,ze ona w ogole nie rozumie dlaczego ja jeszcze nie urodzilam...Nooo jak ona nie rozumie to ja wcale....[/QUOTE]A ja wiem czemu..........bo mały chce wyskoczyć w Sylwestra z wielką pompą jak korek od szampana:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']A ja wiem czemu..........bo mały chce wyskoczyć w Sylwestra z wielką pompą jak korek od szampana:evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]czyli jak szpunt ;)[/B][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...