Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']zero brzucha zero pyzatej buzi ja się tak nie bawię nie nie nie............:cool1:[/quote]

Mam brzuch,mam pyzata buzie,mam dupe wieksza od Jenifer Lopez,mam wielkie uda,mam cellulit,mam nienormalnego psa.....

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to czego....tego boskiego look'u:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nie wolno sobie zartowac z kobiet w ciazy...nasle na ciebie myszy:cool1::diabloti:

[quote name='lolka75'][URL]http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg[/URL]
pieknie:loveu:
kurde myslalam ze bedzie jakas choc tr:loveu:szke okragla buzka... aTy dalej chudzinka:roll::shake:[/quote]

Kurde...przeca jestem okragla,jeszcze troche i mi skora peknie:evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]ale co ty się dołujesz! Przecież sama dzisiaj słyszałam, jak miła pani zachwycała się twoim wyglądem! Wprawdzie miała 100 lat i była niedowidząca, ale to nic :diabloti:[/B][/quote]

:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']

Nie wolno sobie zartowac z kobiet w ciazy...nasle na ciebie myszy:cool1::diabloti:

[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty chyba musisz iść na kurs:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty chyba musisz iść na kurs:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kurs nasylania myszy:crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='agbar']Mam brzuch,mam pyzata buzie,mam dupe wieksza od Jenifer Lopez,mam wielkie uda,mam cellulit,mam nienormalnego psa.....

:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

udowodnij - szczególnie ten cellulit popraw mi chociaż Ty humor :evil_lol:

bardzo zabawne BARDZO:diabloti:

ps
czy jak ja jestem w ciąży i się z Ciebie teoretycznie śmieje to Twoje myszy przejdą przez moje myszy i mi zjedzą futro teoretycznie :cool1:

Posted

[quote name='agbar']Kurs nasylania myszy:crazyeye::crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie....przyjmowania komplementów:mad:

Ja już więcej nie będę Ci ich prawić, bo to strach......jeszcze myszami można dostać:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']udowodnij - szczególnie ten cellulit popraw mi chociaż Ty humor :evil_lol:

bardzo zabawne BARDZO:diabloti:

ps
czy jak ja jestem w ciąży i się z Ciebie teoretycznie śmieje to Twoje myszy przejdą przez moje myszy i mi zjedzą futro teoretycznie :cool1:[/quote]

Zapraszam na kawe a do kawy podam udko me osobiste na ktorym widac tylko bezkresne morze galarety zwanej cellulitem:diabloti:

Owszem..zabawne...BARDZO:diabloti:

Jako,ze ja jestem w starszej ciazy to moje myszy sa tez starsze wiec moje myszy po prostu przyjma holdy od twoich myszy a futro bedzie cale,ale co z tego jak i tak zima bedziesz duza i sie do niego nie zmiescisz:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie....przyjmowania komplementów:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja już więcej nie będę Ci ich prawić, bo to strach......jeszcze myszami można dostać:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Eeee..takom malom myszom to nie boli:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Eeee..takom malom myszom to nie boli:diabloti::evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B]Jednak pozwól że nie zaryzykuje....podkład se już połozyłam więc szkoda makeup'u:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B]Jednak pozwól że nie zaryzykuje....podkład se już połozyłam więc szkoda makeup'u:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

Pozwalam:diabloti:A doloz se do tego podkladu cos...siakis tusz abo cien abo puder brazujacy bos blada:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Zapraszam na kawe a do kawy podam udko me osobiste na ktorym widac tylko bezkresne morze galarety zwanej cellulitem:diabloti:

Owszem..zabawne...BARDZO:diabloti:

Jako,ze ja jestem w starszej ciazy to moje myszy sa tez starsze wiec moje myszy po prostu przyjma holdy od twoich myszy a futro bedzie cale,ale co z tego jak i tak zima bedziesz duza i sie do niego nie zmiescisz:diabloti::evil_lol:[/quote]

to ja zawijam kiecę i lecę na udko znaczy kawę i galaretę znaczy w gości:diabloti:

ja tak nie uważam :diabloti:

Jeśli jesteś w starszej ciąży to Twoje myszy są już stare i pewnie zaczynają tracić słuch, węch i futro wiec moje myszy ich z pół obrotu zrobią :evil_lol:

a w którym tygodniu obecnie jesteś? i na kiedy masz termin :cool1:

Posted

[quote name='agbar']Pozwalam:diabloti:A doloz se do tego podkladu cos...siakis tusz abo cien abo puder brazujacy bos blada:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mówisz?:-o Hmmmmm to pewnie z niewyspania:roll:.......ale spoko, ty też niedługo będziesz miała mleczno białą cerę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']to ja zawijam kiecę i lecę na udko znaczy kawę i galaretę znaczy w gości:diabloti:

ja tak nie uważam :diabloti:

Jeśli jesteś w starszej ciąży to Twoje myszy są już stare i pewnie zaczynają tracić słuch, węch i futro wiec moje myszy ich z pół obrotu zrobią :evil_lol:

a w którym tygodniu obecnie jesteś? i na kiedy masz termin :cool1:[/quote]

Zem ci u Ciebie pisala babo:diabloti:Ale wybaczam...hormony ci sie na oko rzucily pewnie:evil_lol:
Jak dokladnie tak co do dnia to dzis jest 24t6d...a termin wg OM mam na 6 stycznia,wg USG na 10 stycznia,ale moj Okruch sie pcha na swiat od 12 tc.Wtedy wyladowalam w szpitalu a teraz mam skrocona szyjke i skurcze,jezdze co tydzien na KTG...I modle sie zeby Okrusio nie wylazl wczesniej niz ( jak juz musi) w listopadzie....

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mówisz?:-o Hmmmmm to pewnie z niewyspania:roll:.......ale spoko, ty też niedługo będziesz miała mleczno białą cerę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Mleczne to ja bede miala co innego:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Mleczne to ja bede miala co innego:diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tysz:diabloti:

Hahahaa...przypomniało mi się jak zostawiłam w trzecim miesiącu Alę na kilka godzin z moją mama bo musiałam iść do pracy. karmiłam wtedy piersią więc ściągnęłam ile się dało i do lodówki. W pracy się trochę przeciągnęło ale no cóż.......nagle patrzę a wszystkie papiery na moim biurku są mokre, całe biurko czyms pochlapane.....myśle se...qurde co tu się wylało....chodzę, szukam i nagle patrze a ja mam cała bluzkę mokrą.......hihihihihi zalałam pół roboty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tysz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hahahaa...przypomniało mi się jak zostawiłam w trzecim miesiącu Alę na kilka godzin z moją mama bo musiałam iść do pracy. karmiłam wtedy piersią więc ściągnęłam ile się dało i do lodówki. W pracy się trochę przeciągnęło ale no cóż.......nagle patrzę a wszystkie papiery na moim biurku są mokre, całe biurko czyms pochlapane.....myśle se...qurde co tu się wylało....chodzę, szukam i nagle patrze a ja mam cała bluzkę mokrą.......hihihihihi zalałam pół roboty:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Trzeba bylo wspolpracownikom do kawy dolac:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Zem ci u Ciebie pisala babo:diabloti:Ale wybaczam...hormony ci sie na oko rzucily pewnie:evil_lol:
Jak dokladnie tak co do dnia to dzis jest 24t6d...a termin wg OM mam na 6 stycznia,wg USG na 10 stycznia,ale moj Okruch sie pcha na swiat od 12 tc.Wtedy wyladowalam w szpitalu a teraz mam skrocona szyjke i skurcze,jezdze co tydzien na KTG...I modle sie zeby Okrusio nie wylazl wczesniej niz ( jak juz musi) w listopadzie....[/quote]
obecnie musze to powiedziec mam intelekt mrówki to fakt a pamięć gupika więc sorry że nie zapamiętałam.
No faktycznie Twoja ciąża jest stara jak świat o wiele starsza od mojej całe 4 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
trzymam kciuki, żeby Alex siedział w tych mokrych ciemnościach do Stycznia :p

Posted

[quote name='agbar']Trzeba bylo wspolpracownikom do kawy dolac:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]pytałam.....nie chięli:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']obecnie musze to powiedziec mam intelekt mrówki to fakt a pamięć gupika więc sorry że nie zapamiętałam.
No faktycznie Twoja ciąża jest stara jak świat o wiele starsza od mojej całe 4 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
trzymam kciuki, żeby Alex siedział w tych mokrych ciemnościach do Stycznia :p[/quote]

No co:obrazic:..nie wazne o ile wazne ze starsza:eviltong::evil_lol:
Ja tez trzymam kciuki,za siebie,za Ciebie ,za Alexa i Jaska tez:lol:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Jabco wywołała powódź :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a ten tego ja proponuje 29 listopada jakby co :razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

A co daja 29 listopada?

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]pytałam.....nie chięli:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Gupie jakie cyco?:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']

Gupie jakie cyco?:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powiedzieli, że wolą odtłuszczone:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

dzięki my z Jachem na szczęście się nigdzie nie wybieramy grzeczny jest od poczęcie siedzi sobie cichutko i tylko hartuje mi bebechy :loveu::loveu::loveu:
Jak narazie jest to super przyjemne :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dbsst']dzięki my z Jachem na szczęście się nigdzie nie wybieramy grzeczny jest od poczęcie siedzi sobie cichutko i tylko hartuje mi bebechy :loveu::loveu::loveu:
Jak narazie jest to super przyjemne :loveu::loveu::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poczekaj jak Cie kopnie w żołądek po obiedzie....albo w pęcherz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Powiedzieli, że wolą odtłuszczone:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Eeee...nie znaja sie....:evil_lol:

[quote name='dbsst']dzięki my z Jachem na szczęście się nigdzie nie wybieramy grzeczny jest od poczęcie siedzi sobie cichutko i tylko hartuje mi bebechy :loveu::loveu::loveu:
Jak narazie jest to super przyjemne :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Nawet nie wiesz jak sie ciesze,ze wszystko w porzadku.
A to hartowanie bebechow od dnia kiedy je pierwszy raz poczulam,nieustannie mnie zachwyca,zadziwia,wzrusza...Choc czasem zaboli....ale wybaczam Okrusiowi,niech szaleje,niech kopie,niech mnie boli...zniose wszystko ...Oby ten nasz cud byl zdrowy....

Posted

[quote name='agbar']Eeee...nie znaja sie....:evil_lol:

[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To samo im powiedziałam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...