agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='dbsst']zero brzucha zero pyzatej buzi ja się tak nie bawię nie nie nie............:cool1:[/quote] Mam brzuch,mam pyzata buzie,mam dupe wieksza od Jenifer Lopez,mam wielkie uda,mam cellulit,mam nienormalnego psa..... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to czego....tego boskiego look'u:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie wolno sobie zartowac z kobiet w ciazy...nasle na ciebie myszy:cool1::diabloti: [quote name='lolka75'][URL]http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg[/URL] pieknie:loveu: kurde myslalam ze bedzie jakas choc tr:loveu:szke okragla buzka... aTy dalej chudzinka:roll::shake:[/quote] Kurde...przeca jestem okragla,jeszcze troche i mi skora peknie:evil_lol: [quote name='Maga100'][B]ale co ty się dołujesz! Przecież sama dzisiaj słyszałam, jak miła pani zachwycała się twoim wyglądem! Wprawdzie miała 100 lat i była niedowidząca, ale to nic :diabloti:[/B][/quote] :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar'] Nie wolno sobie zartowac z kobiet w ciazy...nasle na ciebie myszy:cool1::diabloti: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty chyba musisz iść na kurs:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty chyba musisz iść na kurs:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kurs nasylania myszy:crazyeye::crazyeye:
dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Mam brzuch,mam pyzata buzie,mam dupe wieksza od Jenifer Lopez,mam wielkie uda,mam cellulit,mam nienormalnego psa..... :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] udowodnij - szczególnie ten cellulit popraw mi chociaż Ty humor :evil_lol: bardzo zabawne BARDZO:diabloti: ps czy jak ja jestem w ciąży i się z Ciebie teoretycznie śmieje to Twoje myszy przejdą przez moje myszy i mi zjedzą futro teoretycznie :cool1:
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Kurs nasylania myszy:crazyeye::crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie....przyjmowania komplementów:mad: Ja już więcej nie będę Ci ich prawić, bo to strach......jeszcze myszami można dostać:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='dbsst']udowodnij - szczególnie ten cellulit popraw mi chociaż Ty humor :evil_lol: bardzo zabawne BARDZO:diabloti: ps czy jak ja jestem w ciąży i się z Ciebie teoretycznie śmieje to Twoje myszy przejdą przez moje myszy i mi zjedzą futro teoretycznie :cool1:[/quote] Zapraszam na kawe a do kawy podam udko me osobiste na ktorym widac tylko bezkresne morze galarety zwanej cellulitem:diabloti: Owszem..zabawne...BARDZO:diabloti: Jako,ze ja jestem w starszej ciazy to moje myszy sa tez starsze wiec moje myszy po prostu przyjma holdy od twoich myszy a futro bedzie cale,ale co z tego jak i tak zima bedziesz duza i sie do niego nie zmiescisz:diabloti::evil_lol:
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie....przyjmowania komplementów:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja już więcej nie będę Ci ich prawić, bo to strach......jeszcze myszami można dostać:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Eeee..takom malom myszom to nie boli:diabloti::evil_lol:
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Eeee..takom malom myszom to nie boli:diabloti::evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B]Jednak pozwól że nie zaryzykuje....podkład se już połozyłam więc szkoda makeup'u:evil_lol:[/B][/COLOR]
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='apple'][COLOR=green][B]Jednak pozwól że nie zaryzykuje....podkład se już połozyłam więc szkoda makeup'u:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] Pozwalam:diabloti:A doloz se do tego podkladu cos...siakis tusz abo cien abo puder brazujacy bos blada:evil_lol:
dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Zapraszam na kawe a do kawy podam udko me osobiste na ktorym widac tylko bezkresne morze galarety zwanej cellulitem:diabloti: Owszem..zabawne...BARDZO:diabloti: Jako,ze ja jestem w starszej ciazy to moje myszy sa tez starsze wiec moje myszy po prostu przyjma holdy od twoich myszy a futro bedzie cale,ale co z tego jak i tak zima bedziesz duza i sie do niego nie zmiescisz:diabloti::evil_lol:[/quote] to ja zawijam kiecę i lecę na udko znaczy kawę i galaretę znaczy w gości:diabloti: ja tak nie uważam :diabloti: Jeśli jesteś w starszej ciąży to Twoje myszy są już stare i pewnie zaczynają tracić słuch, węch i futro wiec moje myszy ich z pół obrotu zrobią :evil_lol: a w którym tygodniu obecnie jesteś? i na kiedy masz termin :cool1:
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Pozwalam:diabloti:A doloz se do tego podkladu cos...siakis tusz abo cien abo puder brazujacy bos blada:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mówisz?:-o Hmmmmm to pewnie z niewyspania:roll:.......ale spoko, ty też niedługo będziesz miała mleczno białą cerę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='dbsst']to ja zawijam kiecę i lecę na udko znaczy kawę i galaretę znaczy w gości:diabloti: ja tak nie uważam :diabloti: Jeśli jesteś w starszej ciąży to Twoje myszy są już stare i pewnie zaczynają tracić słuch, węch i futro wiec moje myszy ich z pół obrotu zrobią :evil_lol: a w którym tygodniu obecnie jesteś? i na kiedy masz termin :cool1:[/quote] Zem ci u Ciebie pisala babo:diabloti:Ale wybaczam...hormony ci sie na oko rzucily pewnie:evil_lol: Jak dokladnie tak co do dnia to dzis jest 24t6d...a termin wg OM mam na 6 stycznia,wg USG na 10 stycznia,ale moj Okruch sie pcha na swiat od 12 tc.Wtedy wyladowalam w szpitalu a teraz mam skrocona szyjke i skurcze,jezdze co tydzien na KTG...I modle sie zeby Okrusio nie wylazl wczesniej niz ( jak juz musi) w listopadzie....
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mówisz?:-o Hmmmmm to pewnie z niewyspania:roll:.......ale spoko, ty też niedługo będziesz miała mleczno białą cerę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mleczne to ja bede miala co innego:diabloti:
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Mleczne to ja bede miala co innego:diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tysz:diabloti: Hahahaa...przypomniało mi się jak zostawiłam w trzecim miesiącu Alę na kilka godzin z moją mama bo musiałam iść do pracy. karmiłam wtedy piersią więc ściągnęłam ile się dało i do lodówki. W pracy się trochę przeciągnęło ale no cóż.......nagle patrzę a wszystkie papiery na moim biurku są mokre, całe biurko czyms pochlapane.....myśle se...qurde co tu się wylało....chodzę, szukam i nagle patrze a ja mam cała bluzkę mokrą.......hihihihihi zalałam pół roboty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tysz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hahahaa...przypomniało mi się jak zostawiłam w trzecim miesiącu Alę na kilka godzin z moją mama bo musiałam iść do pracy. karmiłam wtedy piersią więc ściągnęłam ile się dało i do lodówki. W pracy się trochę przeciągnęło ale no cóż.......nagle patrzę a wszystkie papiery na moim biurku są mokre, całe biurko czyms pochlapane.....myśle se...qurde co tu się wylało....chodzę, szukam i nagle patrze a ja mam cała bluzkę mokrą.......hihihihihi zalałam pół roboty:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Trzeba bylo wspolpracownikom do kawy dolac:evil_lol:
dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Zem ci u Ciebie pisala babo:diabloti:Ale wybaczam...hormony ci sie na oko rzucily pewnie:evil_lol: Jak dokladnie tak co do dnia to dzis jest 24t6d...a termin wg OM mam na 6 stycznia,wg USG na 10 stycznia,ale moj Okruch sie pcha na swiat od 12 tc.Wtedy wyladowalam w szpitalu a teraz mam skrocona szyjke i skurcze,jezdze co tydzien na KTG...I modle sie zeby Okrusio nie wylazl wczesniej niz ( jak juz musi) w listopadzie....[/quote] obecnie musze to powiedziec mam intelekt mrówki to fakt a pamięć gupika więc sorry że nie zapamiętałam. No faktycznie Twoja ciąża jest stara jak świat o wiele starsza od mojej całe 4 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzymam kciuki, żeby Alex siedział w tych mokrych ciemnościach do Stycznia :p
jonQuilla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Jabco wywołała powódź :roflt: a ten tego ja proponuje 29 listopada jakby co :razz: [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Trzeba bylo wspolpracownikom do kawy dolac:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]pytałam.....nie chięli:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='dbsst']obecnie musze to powiedziec mam intelekt mrówki to fakt a pamięć gupika więc sorry że nie zapamiętałam. No faktycznie Twoja ciąża jest stara jak świat o wiele starsza od mojej całe 4 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzymam kciuki, żeby Alex siedział w tych mokrych ciemnościach do Stycznia :p[/quote] No co:obrazic:..nie wazne o ile wazne ze starsza:eviltong::evil_lol: Ja tez trzymam kciuki,za siebie,za Ciebie ,za Alexa i Jaska tez:lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Jabco wywołała powódź :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a ten tego ja proponuje 29 listopada jakby co :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A co daja 29 listopada? [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]pytałam.....nie chięli:niewiem:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Gupie jakie cyco?:evil_lol:
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar'] Gupie jakie cyco?:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powiedzieli, że wolą odtłuszczone:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 dzięki my z Jachem na szczęście się nigdzie nie wybieramy grzeczny jest od poczęcie siedzi sobie cichutko i tylko hartuje mi bebechy :loveu::loveu::loveu: Jak narazie jest to super przyjemne :loveu::loveu::loveu:
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='dbsst']dzięki my z Jachem na szczęście się nigdzie nie wybieramy grzeczny jest od poczęcie siedzi sobie cichutko i tylko hartuje mi bebechy :loveu::loveu::loveu: Jak narazie jest to super przyjemne :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poczekaj jak Cie kopnie w żołądek po obiedzie....albo w pęcherz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Powiedzieli, że wolą odtłuszczone:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Eeee...nie znaja sie....:evil_lol: [quote name='dbsst']dzięki my z Jachem na szczęście się nigdzie nie wybieramy grzeczny jest od poczęcie siedzi sobie cichutko i tylko hartuje mi bebechy :loveu::loveu::loveu: Jak narazie jest to super przyjemne :loveu::loveu::loveu:[/quote] Nawet nie wiesz jak sie ciesze,ze wszystko w porzadku. A to hartowanie bebechow od dnia kiedy je pierwszy raz poczulam,nieustannie mnie zachwyca,zadziwia,wzrusza...Choc czasem zaboli....ale wybaczam Okrusiowi,niech szaleje,niech kopie,niech mnie boli...zniose wszystko ...Oby ten nasz cud byl zdrowy....
apple Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar']Eeee...nie znaja sie....:evil_lol: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To samo im powiedziałam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='agbar'] A co daja 29 listopada? [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]porządni ludzie tego dnia się rodzą :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts