Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy że lubi fotki.....taka mała Gwiazda:evil_lol:

Ja też kcem fasolkę:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...no taaaaa...wiedziałam , zaczyna się od fasolki ...miziania brzuszka ...i kończy sie ciążą :roll::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']Oto Mala Gwiazda:loveu:

[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/1305/usg160620093l.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]śmiga giczorkami jak Mama na dyskutece :evil_lol::evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:cool3::cool3: no no...piękny profil :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: typ nordycki w końcu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeeeeeee....ale już wyraźnie widoczne główka i rączki nóżki!:multi:

Teraz Ci wierzę ze to dziecko a nie niestrawiony obiad:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy że lubi fotki.....taka mała Gwiazda:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]100% baba :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]100% baba :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chłopok!!!!!:p

Ty sie nie odzywaj bo ty się w ogóle nie znasz:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

To wy sie dalej licytujcie a ja bede dalej lezec...Nerw kulszowy boooliiii,nie moge sie ruszac,leze na plasko i glupio mi sie pisze.B. pojechal po zel do apteki,oby mi pomogl....

Posted

[quote name='agbar']To wy sie dalej licytujcie a ja bede dalej lezec...Nerw kulszowy boooliiii,nie moge sie ruszac,leze na plasko i glupio mi sie pisze.B. pojechal po zel do apteki,oby mi pomogl....[/QUOTE]

ja sie chcialam pomadrzyc:roll:
zawsze mow ze jestes w ciazy w aptece i u lekarza. Bardzo niebezpieczne sa krople do nosa na katar (kto by przypuszczal) a inne srodki szkodza przyszlej mamusi:shake:. Pamietajcie o tym:roll:
Pozdroweczki mateczko:loveu:

i chcialam dodac ze ja tylko tak:roll:... nie zeby cos narzucac albo cos:placz:

:siara:

Posted

[quote name='lolka75']ja sie chcialam pomadrzyc:roll:
zawsze mow ze jestes w ciazy w aptece i u lekarza. Bardzo niebezpieczne sa krople do nosa na katar (kto by przypuszczal) a inne srodki szkodza przyszlej mamusi:shake:. Pamietajcie o tym:roll:
Pozdroweczki mateczko:loveu:

i chcialam dodac ze ja tylko tak:roll:... nie zeby cos narzucac albo cos:placz:

:siara:[/quote]

Lolcia ja juz o rwe kulszowa wypytalam wiec wiem,ze moge Voltaren stosowac.Moge tez paracetamol i jeszcze pare lekow mam zapisane na kartce ,ktore w razie WU moge.Takie o na biegunke czy wlasnie przeziebienie.Moja ginka jest przewidujaca:)

I nie wymadrzaj sie:eviltong::loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja już wiem że to chop będzie, widziałam wacka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Chwala CI o jasnowidzaca:)

Wysmarowalam sie,polezalam i jakos mi lepiej....ufff

Posted

[quote name='malawaszka']no to jeszcze tylko jakiś kotek na plecki by się przydał :grins: wysłać? śmiga mi tu taka jedna :diabloti:[/quote]

Dawa go tu tego kota:diabloti:asasasa to sie Dilik ucieszy:evil_lol:A toksoplazmoze jak sie okazalo przechodzilam wiec kota mi nie straszna:razz:

Posted

Witajcie ....
Moj pieseczek cafie sie w rozwoju:roll:Musze go karmic z raczki:roll:Byloby to nawet zabwne gdyby nie to,ze mi go zal bo nie wie biedaczyna o co chodzi,co sie dzieje w tym domu i w ogole o co kaman?
A zaczelo sie od tego,ze wyladowalam w szpitalu...diagnoza: poronienie zagrazajace..Nie bede moze opisywac jak sie czulismy bo to chyba nie miejsce ku temu,ale uwierzcie latwo nie bylo.Na szczescie z Okruszkiem wszystko dobrze ,za to Dilik?Nagle zostal sam,nagle pani zniknela,pan siedzial sam w domu i z pewnoscia wesoly nie byl,bawic sie nie chcial z pieskiem.No i piesek odmowil przyjmowania pokarmow:-(.Nie jadl przez prawie 4 dni,B.kupil mu kurczaka -kurczak be!,kupil mu kielbase-kielbasa fuj!chlebek z maselkiem ble,kanapki z szynka fuuu...Sucha karma-WON!Siedzial biedny,lezal i patrzal przed siebie,zrobil tez cos co mu sie nie zdarzalo do tej pory...Kiedy B. rano wstal i poszedl do lazienki to Dili sprytnie wslizgnal sie do sypialni,wlazl do lozka na moja strone,zakopal sie kolderce i wzdychal....B. juz nie wiedzial co ma z nim robic...Wrocilam wczoraj do domu i pies jakby odzyl,ale widze ze jakis taki nieswoj jest...ciagle siedzi przy mnie,nawet do lazienki mi towarzyszy,niestety na spacer nie pojdziemy bo mi nie wolno.Jak wrocilam nakarmilam go z reki i troche zjadl...Mam nadzieje,ze biedaczyna moja dojdzie do siebie niedlugo...Wrazliwiec taki jeden no:loveu:

a jeszcze tak w sprawie nie psow a ludzi chcialam slowko.....
Nie cierpie ludzi,ktorym sie wydaje,ze swiat sie kreci wokol nich,nie cierpie ludzi narzekajacych na wszystko w sytuacji gdy naprawde nie maja na co narzekac,nie cierpie ludzi ktorzy udaja po to aby im wspolczuc.Nie cierpie ludzi,ktorzy zawodza moje zaufanie,sa falszywi i wredni momentami bez powodu.I nie bede tolerowac glupoty,chamstwa i udawania ze wie sie wszystko,potrafi wszystko i jest sie najlepszym i najmadrzejszym..Chwala Ci pani,ze otwarles mi oczy.....
Dlaczego to pisze tu?Bo sie dowiedzialam,ze ktos mnie tu znalazl,czyta co pisze i pozwala sobie na durne komentarze dotyczace mojego zycia.Trwa to juz od jakiegos czasu ale teraz to juz wnerwa dostalam:angryy:Bo nie obchodzi mnie aktualnie nic oprocz zycia i zdrowia naszego dziecka!!
chcialabym sie z Wami podzielic pewna nowina,ale wybaczcie..nie moge-szpiedzy sa wszedzie,jak widac...Ale juz niebawem bede mogla Wam powiedziec o co chodzi....

A tobie czytaczu zycze tego samego czego ty nam zyczysz,pamietaj ze negatywna energia powraca.I jak nie jestem zlosliwa tak tobie zycze aby powrocila w dwojnasob:grins:

Magda i Alicja info dla Was: pewnie wiecie o kogo chodzi ale prosze : no comments:diabloti::loveu:

Posted

Uff całe szczęście że z Dzidziolkiem wszystko OK :loveu: nie zazdroszcze sytuacji .....
biedny Dikuś - pomyslał że Pańcia go opuściła ... to pewnie z tęsknoty tak się zachowywał ale teraz jego ukochana Pańcią wróciła i wszystko powoli wróci do normy !!!!
życzymy zdrówka i niech Dzidzia rośnie w siłe :loveu: !!!

Posted

Kurde Agutka.... sikaj cieplym moczem na niezyczliwych:diabloti:
Ja tez wierze ze zlo wroci do czytacza:razz:.

I sie oszczedzaj i pilnuj Maluszka a Dilemu to by sie psi maly przyjaciel teraz przydal...nie mialby Dili tyle czasu do myslenia ze cos sie dzieje z jego ludzmi;). Ale z drugiej strony nie masz sily teraz i czasu na szczeniora... Zeby tylko Dilek nie popadl w depresje:-(

Cmoki i pozdrowki:loveu:

Posted

[quote name='kwiatek82']Uff całe szczęście że z Dzidziolkiem wszystko OK :loveu: nie zazdroszcze sytuacji .....
biedny Dikuś - pomyslał że Pańcia go opuściła ... to pewnie z tęsknoty tak się zachowywał ale teraz jego ukochana Pańcią wróciła i wszystko powoli wróci do normy !!!!
życzymy zdrówka i niech Dzidzia rośnie w siłe :loveu: !!![/quote]
Dzieki za dobre slowo:lol:
[quote name='lolka75']Kurde Agutka.... sikaj cieplym moczem na niezyczliwych:diabloti:
Ja tez wierze ze zlo wroci do czytacza:razz:.

I sie oszczedzaj i pilnuj Maluszka a Dilemu to by sie psi maly przyjaciel teraz przydal...nie mialby Dili tyle czasu do myslenia ze cos sie dzieje z jego ludzmi;). Ale z drugiej strony nie masz sily teraz i czasu na szczeniora... Zeby tylko Dilek nie popadl w depresje:-(

Cmoki i pozdrowki:loveu:[/quote]

Moczu ci u mnie dostatek:evil_lol:moge sikac:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1: co wy u licha wyprawiacie :mad:....lygej mi tu w te pedy do wyra i pachnij ... :mad:... bo se chce zobaczyć niebawem grubą dilerową ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]wiem wiem ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Jak wiesz to rozumiesz mojego wkurwa nieprzecietnego:angryy:a lekarz zabronil mi sie denerwowac i stresowac.Wiec sie usmiecham na sile,zeby mozg oszukac...:diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: co wy u licha wyprawiacie :mad:....lygej mi tu w te pedy do wyra i pachnij ... :mad:... bo se chce zobaczyć niebawem grubą dilerową ;):loveu:

wiem wiem ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ehhhh szkoda gadać - a wrednego podczytywacza poszczujemy psami :grins: :diabloti:

Aguś dobrze, że z Okruszkiem już ok :calus: i tak ma być!!!!!! :loveu:

Dili taki wrazliwusek? a myslałam, ze to takie ladaco wyluzowane :loveu:

Posted

A powiem Wam..niech ludzie maja o czym gadac:evil_lol:
Poluje sobie na nowe wypasione lozko na ebayu:roll:Metalowe,z pieknym wzorem,lotnisko takie troche bo 180x200 cm bedzie ono mialo,do tego szafeczki nocne rowniez z metalu i z szklanym blatem,no i naturalnie materac do tego...Z materacem mam najwiekszy problem.Bo lozka mam dwa do wyboru a materacy chyba 20 juz obserwuje:evil_lol:Jeden lepszy od drugiego,kazdy ma jakies specjalne wlasciwosci ...oczywiscie ceny tez specjalne:roll::diabloti:Za godzine konczy sie aukcja i mam nadzieje ze wygram moje wymarzone loze:loveu:a potem sie bede martwic materacem:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...