Vectra Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Powiem tylko tyle , faceci :angryy: :angryy: :angryy:
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...noooo , bo z chłopami tak jest :razz::razz:...jedni ze zwichrowaną nogą tez do pracy popylali ...teraz pierdzą w fotel 5 miesiąc :roll: Dokopaj dokopaj Panu Be ;) a fona wymień na pilota z TV :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobaczysz jak go wciągnie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Vectra']Powiem tylko tyle , faceci :angryy: :angryy: :angryy:[/quote] dokladnie...wiecej nie trzeba mowic....:roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];)...noooo , bo z chłopami tak jest :razz::razz:...jedni ze zwichrowaną nogą tez do pracy popylali ...teraz pierdzą w fotel 5 miesiąc :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Dokopaj dokopaj Panu Be ;) a fona wymień na pilota z TV :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobaczysz jak go wciągnie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ma nowa zabawke..kupil wczoraj kino domowe:roll:uszy mi pekaja:evil_lol: Ale zaraz jedzie umyc samochod..juz go doopa swedzi i szuka se zajecia:evil_lol:
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='agbar'] Ma nowa zabawke..kupil wczoraj kino domowe:roll:uszy mi pekaja:evil_lol: Ale zaraz jedzie umyc samochod..juz go doopa swedzi i szuka se zajecia:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...... to powiem Ci w tajemnicy że pan C. kupił sobie gitarkę ....elektryczną :roll:....... a przed chwilką był zrobić w komórce porządek :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...... to powiem Ci w tajemnicy że pan C. kupił sobie gitarkę ....elektryczną :roll:....... a przed chwilką był zrobić w komórce porządek :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no faceci:roll: ale gitarke:razz:to masz chyba gorzej niz ja:evil_lol:
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='agbar']no faceci:roll: ale gitarke:razz:to masz chyba gorzej niz ja:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz: ale to jeszcze nie koniec :roll: na allegro trwa poszukiwanie efektów do gitarki :placz:.... z Pawciem na próby popylał :roll:.... muzyk mi się wykluwa u mego boku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 No proszę, a ja znam więcej takich, co by woleli non stop w fotelu przy kompie ;)
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mój TZ też jest niereformowalny w tym wzgledzie. Jak zlamał noge to przez dwa miesiace z gipsem na nodze jeździł do roboty.....bo sie przeciez tam bez niego WSZYSTKO zawali:cool1: a potem się dziwił ze mu giczol się nie zrasta:angryy: albo tydzień po operacji wycięcia woreczka popylał do roboty.....zabić to mało:angryy::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] A tak poza tym to Witaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='agbar']Witajcie, Wlasnie wrocilam ze szpitala.....Pojechalam z Bartkiem bo ......wrocil do domu ,przewrocil sie powiedzial tylko ze go boli go serce i traci czucie w lewej rece:-( Dopiero teraz pozwalam sobie na placz bo juz jestesmy w domu,on poszedl spac a ze mnie splywa:-(.Okazalo sie ze to arytmia serca z powodu silnego niedoboru potasu:-(......nawet nie wiecie jak mi zle ,jak mi smutno.Mam ochote wyc....Bedzie musial nieco zmienic swoj tryb zycia i diete.Lekarze powiedzieli po przeprowadzeniu wywiadu,ze jest to najprawdopodobniej wynik silnego stresu i przemeczenia. Nie wiem czy ja dzis zasne.....[/quote] :shake::shake::shake::calus:
agbar Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Wyobrazcie sobie zachrypniety baryton,w dodatku chrypiacy przez nos.....tak to ja:evil_lol: Pan maz sie zbiera w sobie wiec zrobilo mi sie zal nieco,bo niby dlaczego nade mna nikt sie nie uzala,i tadam oto jestem..chora jak niewiemco:roll: Odczuwam teraz jakby dyskomfort bo w nosie pelno,w uszach cicho -szczegolnie w jednym,w oczach mokro i ogolnie taka mala katastrofa.Ale co tam? Towarzysz maz herbatki robi,leki podaje,nozki grzeje,posilkow nie rzada-zyc nie umierac:evil_lol:.Tylko chyba przesadzilam wybierajac opcje choroby-bo ten bol w stawach i kosciach jest upiorny i nie daje mi spac w nocy.Ale bede silna,to znaczy nie tak zaraz....Poplawie sie jeszcze w tym jakze przyjemnym uczuciu,egoistyczny uczuciu ze jestem wazna....TERAZ JA!:diabloti:
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='agbar']Wyobrazcie sobie zachrypniety baryton,w dodatku chrypiacy przez nos.....tak to ja:evil_lol: Pan maz sie zbiera w sobie wiec zrobilo mi sie zal nieco,bo niby dlaczego nade mna nikt sie nie uzala,i tadam oto jestem..chora jak niewiemco:roll: Odczuwam teraz jakby dyskomfort bo w nosie pelno,w uszach cicho -szczegolnie w jednym,w oczach mokro i ogolnie taka mala katastrofa.Ale co tam? Towarzysz maz herbatki robi,leki podaje,nozki grzeje,posilkow nie rzada-zyc nie umierac:evil_lol:.Tylko chyba przesadzilam wybierajac opcje choroby-bo ten bol w stawach i kosciach jest upiorny i nie daje mi spac w nocy.Ale bede silna,to znaczy nie tak zaraz....Poplawie sie jeszcze w tym jakze przyjemnym uczuciu,egoistyczny uczuciu ze jestem wazna....TERAZ JA!:diabloti:[/quote] Zdrowiej nam, zdrowiej ;) A panu mężowi opieka nad Tobą się przyda ;) W ramach własnego odpoczynku nawet ;)
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:...postawić banieczki :razz::razz: albo lewatywkę zapodać [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG] kuruj się kuruj ;) wyjdziesz z tego [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-151.gif[/IMG]
agbar Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']Zdrowiej nam, zdrowiej ;) A panu mężowi opieka nad Tobą się przyda ;) W ramach własnego odpoczynku nawet ;)[/quote] Zdrowiec bede..powoooli:evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:...postawić banieczki :razz::razz: albo lewatywkę zapodać [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]kuruj się kuruj ;) wyjdziesz z tego [/COLOR][/FONT][/B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-151.gif[/IMG][/quote] Lewatywkom mowie stanowcze nie:evil_lol: oczom wlasnym nie uwierzylam:roll::diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f25/czy-napewno-suczka-123439/[/URL]
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='agbar'] oczom wlasnym nie uwierzylam:roll::diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f25/czy-napewno-suczka-123439/[/URL][/quote] A tam się dziwisz, my po roku zauważyliśmy, że nasza królisia to jednak królik ;)
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Aga[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-422.gif[/IMG] przyniosłam Ci mleko z czosnkiem[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG] co byś szybciej doszła do siebie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='agbar'] Jestem u siebie:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To sie nazywa wdzięczność:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']A tam się dziwisz, my po roku zauważyliśmy, że nasza królisia to jednak królik ;)[/quote] Jednak bede zdziwiona:diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Aga[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-422.gif[/IMG] przyniosłam Ci mleko z czosnkiem[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG] co byś szybciej doszła do siebie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jestem u siebie:evil_lol:
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Przeczytałam wczoraj ten wątek do końca, ubawiłam się po pachy ;)
agbar Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']Przeczytałam wczoraj ten wątek do końca, ubawiłam się po pachy ;)[/quote] boshh...:mdleje:....
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co u tej arystokracji taka cisza he?:razz: Witam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No właśnie, a gdzie następne profesjonalne fotaski Dealusia?
agbar Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Hmmm..cicho wszedzie,glucho wszedzie....Przedarlam sie przez te pajeczyny,tfu! obrzydliwe i oto jestem:grins: To ze jestem oznacza tylko tyle , ze jeszcze zyje.To niekoniecznie odnosi sie do stwierdzenia ''mysle -wiec jestem''.Ja sobie po prostu jestem,zreszta jak tu wygodnie myslec gdy za oknem niby kolorowo jak szlag a jednoczesnie szaro,jak myslec gdy czlowiek z otwarta geba spedza wiecj czasu niz zwykle bo kazde zamkniecie ust grozi uduszeniem-nos odmowil wspolpracy przy oddychaniu i ja tego nosa uprzejmie informuje iz wytocze dzis wszelkie dziala aby go udroznic.Ja wiem,ja pamietam co mowilam ,ze niby chora chcialam byc,ale juz wystarczy...juz sie zmeczylam tym chorowaniem...no i ten tego po plaszczyk sobie chcialam jechac a kolega malzowinek nie chce mnie z domu wypuscic-bom chora....sem bicza ukrecila na siebie.....Nic to,twardym trza byc a nie mietkim ..dam rade. A jesli chodzi o tego stwora,ktory ponoc mial byc psem to ja oswiadzczam iz to jest podstepny zlodziejski szakal...hiena cmentarna to jest i w ogole wiele roznych pejoratywnych wielce okreslen mi sie cisnie na usta szeroko otwarte...Wyhodowalam weza na wlasnej piersi..odzyskalam wczoraj w koncu apetyt( nie wiem po co,fajnie sie chudlo) wiec postanowilam zrobic cos na co mam ochote...umyslilam sobie pulpety w sosie pomidorowym..jakby kto chcial wiedziec czy byly dobre prosze zapytac tego kundla.... Do uslyszenia!:loveu:
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='agbar']Hmmm..cicho wszedzie,glucho wszedzie....Przedarlam sie przez te pajeczyny,tfu! obrzydliwe i oto jestem:grins: To ze jestem oznacza tylko tyle , ze jeszcze zyje.To niekoniecznie odnosi sie do stwierdzenia ''mysle -wiec jestem''.Ja sobie po prostu jestem,zreszta jak tu wygodnie myslec gdy za oknem niby kolorowo jak szlag a jednoczesnie szaro,jak myslec gdy czlowiek z otwarta geba spedza wiecj czasu niz zwykle bo kazde zamkniecie ust grozi uduszeniem-nos odmowil wspolpracy przy oddychaniu i ja tego nosa uprzejmie informuje iz wytocze dzis wszelkie dziala aby go udroznic.Ja wiem,ja pamietam co mowilam ,ze niby chora chcialam byc,ale juz wystarczy...juz sie zmeczylam tym chorowaniem...no i ten tego po plaszczyk sobie chcialam jechac a kolega malzowinek nie chce mnie z domu wypuscic-bom chora....sem bicza ukrecila na siebie.....Nic to,twardym trza byc a nie mietkim ..dam rade. A jesli chodzi o tego stwora,ktory ponoc mial byc psem to ja oswiadzczam iz to jest podstepny zlodziejski szakal...hiena cmentarna to jest i w ogole wiele roznych pejoratywnych wielce okreslen mi sie cisnie na usta szeroko otwarte...Wyhodowalam weza na wlasnej piersi..odzyskalam wczoraj w koncu apetyt( nie wiem po co,fajnie sie chudlo) wiec postanowilam zrobic cos na co mam ochote...umyslilam sobie pulpety w sosie pomidorowym..jakby kto chcial wiedziec czy byly dobre prosze zapytac tego kundla.... Do uslyszenia!:loveu:[/quote] DEALER! Dobre były pulpeciki?? Smaczne? Udały się pańci?
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='agbar']Hmmm..cicho wszedzie,glucho wszedzie....Przedarlam sie przez te pajeczyny,tfu! obrzydliwe i oto jestem:grins: To ze jestem oznacza tylko tyle , ze jeszcze zyje.To niekoniecznie odnosi sie do stwierdzenia ''mysle -wiec jestem''.Ja sobie po prostu jestem,zreszta jak tu wygodnie myslec gdy za oknem niby kolorowo jak szlag a jednoczesnie szaro,jak myslec gdy czlowiek z otwarta geba spedza wiecj czasu niz zwykle bo kazde zamkniecie ust grozi uduszeniem-nos odmowil wspolpracy przy oddychaniu i ja tego nosa uprzejmie informuje iz wytocze dzis wszelkie dziala aby go udroznic.Ja wiem,ja pamietam co mowilam ,ze niby chora chcialam byc,ale juz wystarczy...juz sie zmeczylam tym chorowaniem...no i ten tego po plaszczyk sobie chcialam jechac a kolega malzowinek nie chce mnie z domu wypuscic-bom chora....sem bicza ukrecila na siebie.....Nic to,twardym trza byc a nie mietkim ..dam rade. A jesli chodzi o tego stwora,ktory ponoc mial byc psem to ja oswiadzczam iz to jest podstepny zlodziejski szakal...hiena cmentarna to jest i w ogole wiele roznych pejoratywnych wielce okreslen mi sie cisnie na usta szeroko otwarte...Wyhodowalam weza na wlasnej piersi..odzyskalam wczoraj w koncu apetyt( nie wiem po co,fajnie sie chudlo) wiec postanowilam zrobic cos na co mam ochote...umyslilam sobie pulpety w sosie pomidorowym..jakby kto chcial wiedziec czy byly dobre prosze zapytac tego kundla.... Do uslyszenia!:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahaha Aga ja proponuję co byś ty te swoje przygody wydała.........zarobisz miliony:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 co do nosa.....mam na niego sposob:cool3:. Niestety nie sprawdzam ze wzgledu na obrzydliwosc owego. Ja nienawidze cebuli a tej tyczy sie sposob. Cza przekroic cebule na pol i uciac sobie po piorku na jeden otwor nosowy i wsadzic owe piorko do nosa na ksztalt klow slonia:roll:. Mojej cioci pomagalo:roll:.... drugi sposob:nalezy zrobic sobie inchalacje z.... musztardy. Do goracej wody dodac sporo intensywnej musztardy i wdychac:roll:... pomagalo mojej naucz\ycielce co do kradzieja Dilunia.... wypchac:diabloti: a co do biednego Bartunia :placz:. Moj Eryk ma jakis wrodzony niedobor magnezu i potasu. Musi co jakis czas dostawac uderzeniowa dawke bo jak n ie dostanie to ma nocne ataki co sie zwa "zespol niespokojnych nog". Ale u niego nie jest to az tak dotkliwe zeby mu zagrazalo. I nie ma jakichs specjalnych lekow zaleconych. Ja poprostu raz w miesiacu daje mu powiekszona dawke witamin z zaznaczonym ze zawieraja magnez i potas (multisanostol) nie caluje sie z Toba bo jestes obsmarkana:diabloti:...za to cmoki dla Bartusia i Dilusia:loveu:
Recommended Posts