e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 eeeeee co tak malo piesów :roll::roll::roll:
jonQuilla Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widzę że Diler w szaleńczym pędzie zagryzł sznurek :crazyeye::crazyeye: [/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='jbk'][URL]http://images27.fotosik.pl/277/683f5f370ee05644.jpg[/URL] - w tańcu z gwiazdami mógłby wystąpić ;)[/quote] jakby gwiazdy byly sznurkami to owszem:evil_lol: [quote name='lolka75'][URL]http://images27.fotosik.pl/277/683f5f370ee05644.jpg[/URL] czirliderka:loveu::evil_lol: i bede sie powtarzac ale un jest najprzystojniejszy:loveu:[/quote] no przeca ze jest:diabloti: [quote name='malawaszka']a kiedy będziesz na ślunsku? podrzucę Ci kotecka - pod drzwi, jakiego tylko kcesz :grins:[/quote] tylko za wysoko nie podrzucaj bo bedzie dluuuuugo spadal:roll: [quote name='evaxon']eeeeee co tak malo piesów :roll::roll::roll:[/quote] ja mam tylko jednego psa..zapomnialas?:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]widzę że Diler w szaleńczym pędzie zagryzł sznurek :crazyeye::crazyeye:[/B][/FONT][/COLOR] [/quote] szbyszy od dylizansu normalnie:roll:
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:kotecek , kotecek .....a miał być chimoczek :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agbar'] ja mam tylko jednego psa..zapomnialas?:diabloti: [/quote] aaaaaa to kim ty jestes?:roll:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:kotecek , kotecek .....a miał być chimoczek :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a kto obiecal chimoczka:mad:i zatrzymal dla sia heeee:diabloti: [quote name='evaxon']aaaaaa to kim ty jestes?:roll:[/quote] ludziem:grins:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agbar'] ludziem:grins:[/quote] :splat:aaaaaaaaaaaaaaaa to tyyyyy... no tak masz racje masz jednego piesa i ... pana B.:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='evaxon']:splat:aaaaaaaaaaaaaaaa to tyyyyy... no tak masz racje masz jednego piesa i ... pana B.:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] no widzisz:loveu:jak chcesz to potrafisz:diabloti:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agbar']no widzisz:loveu:jak chcesz to potrafisz:diabloti:[/quote] czyli ze co ?? ze zdolna jestem??:D:loveu:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='evaxon']czyli ze co ?? ze zdolna jestem??:D:loveu:[/quote] eeee....:hmmmm: ja tak powiedzialam?:diabloti:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agbar']eeee....:hmmmm: ja tak powiedzialam?:diabloti:[/quote] nooo a nie???:razz:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='evaxon']nooo a nie???:razz:[/quote] nie:grins:
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agbar']nie:grins:[/quote] nieszkodzi .. i tak wiem ze ty wiesz ze ja jestem wyjątkowa :loveu::loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agbar']a kto obiecal chimoczka:mad:i zatrzymal dla sia heeee:diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so ....co poradze jak bateryjki chimoczkowi siadły i tylko sie przerwacał :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
BeaC Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agbar']Kota macie czy co?:diabloti:Co wy z tym kotem?:diabloti: Mysle jeszcze,zniecheca mnie tylko jedna mysl...ze psem mozemy wszedzie pojechac ale kota jeszcze tachac???? Musze jeszcze to przemyslec:roll: Mgla podniosla sie na tyle, ze nie zgubilam Dialera na spacerku:evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]kota mozna zostawic w domu on nie musi się wybiegać codziennie i nie przeszkadza mu to ale musisz mieć kogoś zaufanego co ci raz dziennie kotka nakarmi goowna z kuwety wywali bo jak goowno jest drugiego tam nie zrobi obok:diabloti::diabloti::diabloti: witaj zamglona i jak ?? masz słońce?? bo jak ty masz to ja będe miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no so ....co poradze jak bateryjki chimoczkowi siadły i tylko sie przerwacał :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] moze za duzo wypil:hmmmm::diabloti: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]kota mozna zostawic w domu[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]on nie musi się wybiegać codziennie i nie przeszkadza mu to[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]ale[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]musisz mieć kogoś zaufanego co ci raz dziennie kotka nakarmi goowna z kuwety wywali[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]bo jak goowno jest drugiego tam nie zrobi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]obok:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]witaj zamglona [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]i jak ?? masz słońce??[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]bo jak ty masz to ja będe miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] mam mgle.....czy ty tez bedziesz miala?:evil_lol: [quote name='jbk']Nie widać Cię zza tej mgły![/quote] tuuuuu, tuuuuuu jestem:multi::multi:
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agbar'] tuuuuu, tuuuuuu jestem:multi::multi:[/quote] Czekaj, czekaj...... A! Widzę! Dzień doberek :)
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='jbk']Czekaj, czekaj...... A! Widzę! Dzień doberek :)[/quote] doberek:grins: [quote name='Selket']Cześć :hand:[/quote] :hand: o tyle widzialam rano:cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/277/a13aa4470389e474.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/277/e73d75d78135f7ca.jpg[/IMG][/URL]
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To Twój widok z okna? Ja się do Ciebie przeprowadzam!
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='jbk']To Twój widok z okna? Ja się do Ciebie przeprowadzam![/quote] z tarasu:cool1:chcesz mieszkac na tarasie?:evil_lol:
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agbar']z tarasu:cool1:chcesz mieszkac na tarasie?:evil_lol:[/quote] Spoko w lecie, ale w zimie nie bałdzo :eviltong:
agbar Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='jbk']Spoko w lecie, ale w zimie nie bałdzo :eviltong:[/quote] zima moge cie kocykiem cieplym poczestowac:diabloti:
Selket Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no przeca roślinki widziałaś? To so marudzisz :evil_lol:
Recommended Posts