agbar Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/235/09abe10bc41dbc21.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:dawa foty harcerzyku :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dalam:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi::multi:żywioły ...prawie jak w PIEKLE :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images30.fotosik.pl/205/2cba07768316e986.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a kiełbaska gdzie :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] w lodowce:diabloti: [quote name='lolka75']Eryk powiedzial: "wooooooooooow..." sliczne fotki:crazyeye:[/quote] :oops:Woooow Eryka to dla mnie komplement prawdziwy:loveu: W ogniu mozna tyle zobaczyc....tylko dlaczego ja widze...demony?:cool1:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]....kielbaskę chciałam widzieć a demony to normalna sprawa widziane są głównie w ognisku :razz::razz: nie wiem cholera dlaczemu mogę godzinami patrzeć w ogień i na morze ...i tych 2 żywiołow się też boję :roll: [/B][/COLOR][/FONT]
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 helloł! Foty ogniste nie powaliły mnie na ziemię, tylko dlatego, ze już leżę...:crazyeye: A jak ostatnio poczytałam sobie o yorczku do adopcji, to też stwierdziłam, że jestem doopa a nie odpowiedni właściciel dla jednego psa, a co dopiero dla trójki. W ogóle prawdopodobnie nie powinnam nawet hodować ani jednej muchy... Na dodatek jestem bezdomna i podczas tej bezdomności wziełam Balladę, a druga NIEODPOWIEDZIALNA PSEUDODOGOMANIACZKA mi ja dała... Sama sie wychłostam, a co mi tam... [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d010.gif[/IMG]
agbar Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=red][B]....kielbaskę chciałam widzieć [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a demony to normalna sprawa widziane są głównie w ognisku :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]nie wiem cholera dlaczemu mogę godzinami patrzeć w ogień i na morze ...i tych 2 żywiołow się też boję :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Bartek widzial tanczacych ludzi,ja demony...wiem ze mam ich sporo w sobie ale zeby zaraz wlazily w ogien?:hmmmm:...jesli tam wlazly to niech juz tam zostana... Mnie tez przeraza sila ognia i wody.....
agbar Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='AlKil']helloł! Foty ogniste nie powaliły mnie na ziemię, tylko dlatego, ze już leżę...:crazyeye: A jak ostatnio poczytałam sobie o yorczku do adopcji, to też stwierdziłam, że jestem doopa a nie odpowiedni właściciel dla jednego psa, a co dopiero dla trójki. W ogóle prawdopodobnie nie powinnam nawet hodować ani jednej muchy... Na dodatek jestem bezdomna i podczas tej bezdomności wziełam Balladę, a druga NIEODPOWIEDZIALNA PSEUDODOGOMANIACZKA mi ja dała... Sama sie wychłostam, a co mi tam... [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d010.gif[/IMG][/quote] Podaj bicza..tez sie chlostne...:diabloti: I jeszcze mi sie przypomnialo ze ci pajaka zaglodzilam:mdleje:....
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie wiem cholera dlaczemu mogę godzinami patrzeć w ogień i na morze ... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja też ja też - w ognisko się zawsze zagapiam :loveu: uwielbim to:loveu:
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Postanowiłam już !!! Jako , że mieszkam na wsi , w małej izbie , oddaje psy .... Pies na wsi nie jest szczęśliwy :diabloti:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']Postanowiłam już !!! Jako , że mieszkam na wsi , w małej izbie , oddaje psy .... Pies na wsi nie jest szczęśliwy :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak tak ....najlepiej w salonach :grins: a ja muszę oddać Ozzulka :placz::placz::placz:nie mam klimy w aucie :placz:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak tak ....najlepiej w salonach :grins: a ja muszę oddać Ozzulka :placz::placz::placz:nie mam klimy w aucie :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to klima w aucie też musi być :crazyeye: :crazyeye: rozumiem , że ABS ASR i te inne też :razz: a ja na budzie te głąby wożę :oops: :oops: no i Ajda taka biedna w tym kojcu ... oddam do domu z łóżeczkiem :loveu: :loveu: A Frania do nowoczesnego bloku z kartonowymi ścianami :loveu: :loveu: jak będzie szczekał cały blok usłyszy :evil_lol: i będa szczęśliwe :multi: :multi: :multi: a nie biegające po podwórku boorki , tarzajace się w piachu :diabloti:
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 przynajmniej będą zsocjalizowane - jak moje w mieście chowane :grins: a nie takie dzikusy jak Twoje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='agbar']Podaj bicza..tez sie chlostne...:diabloti: I jeszcze mi sie przypomnialo ze ci pajaka zaglodzilam:mdleje:....[/quote] Mogę Ci pomóc! [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif[/IMG] To za pająka!!! [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k070.gif[/IMG] Zdołowałyście mnie... Ani klimy, ani ABS-u, ASR-u, Killuś ma tylko jedną kokardkę ( a teraz i tak nie mam gdzie mu jej przyczepić), nie ma łóżeczka z baldachimem, nie noszę go 24 godz. na rękach, pozwalam mu latać po działkach luzem i sie brudzić, kąpać się w jeziorze w marcu...:placz: Zostawiam psy czasami same na parę godzin... No i mam bachory!!! :cool1: Chyba na siebie doniosę...[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s075.gif[/IMG]
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Oddaj te bachory !!!!! Biedne pieski tylko umęczone !!!!
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']Oddaj te bachory !!!!! Biedne pieski tylko umęczone !!!![/quote] Masz rację oddam! Dzisiaj Michał przez pół godziny rzucał psom piłkę, ten wstrętny bachor zmęczył mi czworonogi! A ja nie zareagowałam i go od razu nie ukamieniowałam...:placz:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']:shake: :shake: wiesz co , tego się nawet czytac nie da :angryy: :angryy: :angryy: włosy na rękach opadają :mad: :angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz::razz:tylko na ręcach ......mi całe dredy odpadły z wrażenia ....:mad:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='AlKil']Masz rację oddam! Dzisiaj Michał przez pół godziny rzucał psom piłkę, ten wstrętny bachor zmęczył mi czworonogi! A ja nie zareagowałam i go od razu nie ukamieniowałam...:placz:[/quote] :shake: :shake: wiesz co , tego się nawet czytac nie da :angryy: :angryy: :angryy: włosy na rękach opadają :mad: :angryy:
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 osz qrna a moje auta nawet wspomagania kierownicy nie ma, a jak je robili to o ABSach nawet się nikomu nie śniło :roflt: kto chce moje pieski? :evil_lol: Pepa juzcoraz mniej pierdzi :evil_lol:
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 kurczę, ja widzę, że Ala odpowiedziała Ci przed Twoim postem...:crazyeye: mam zwidy???
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='malawaszka']osz qrna a moje auta nawet wspomagania kierownicy nie ma, a jak je robili to o ABSach nawet się nikomu nie śniło :roflt: kto chce moje pieski? :evil_lol: Pepa juz coraz mniej pierdzi :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to jak ty możesz takim niebezpiecznym autem pieski wozić :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='AlKil']kurczę, ja widzę, że Ala odpowiedziała Ci przed Twoim postem...:crazyeye: mam zwidy???[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pójdxmy się upić to agbarowe demony :p[/B][/COLOR][/FONT]
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='malawaszka']osz qrna a moje auta nawet wspomagania kierownicy nie ma, a jak je robili to o ABSach nawet się nikomu nie śniło :roflt: kto chce moje pieski? :evil_lol: Pepa juzcoraz mniej pierdzi :evil_lol:[/quote] ja spełniam tylko ten warunek, że mam wspomaganie...:cool1:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='AlKil']ja spełniam tylko ten warunek, że mam wspomaganie...:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] czyje ...bo mnie czasem mama wspomaga :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] czyje ...bo mnie czasem mama wspomaga :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a mnie Tyskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 mnie wspomaga aktualnie paczka fajek , kawa i vaniliowa z sokiem :evil_lol: :evil_lol:
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 She mentolowe super lighty i cola... Zatruwałam Killusiowi otoczenie - bierny palacz - gdybym miała honor, to powinnam se palnąć w łeb!:roll:
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaaaaaa o doopalacze biega :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to PIFFO w najczystszej postaci :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts