Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]co odłamałaś? Czy aby sopelka :crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:...no ....sopelka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:...no ....sopelka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To ty ić lepiej do Caroolci po rente. Nalezy ci sie - nie masz sopelka :placz: [/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To ty ić lepiej do Caroolci po rente. Nalezy ci sie - nie masz sopelka :placz: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ano masz racje :cool1:......Tyle ze to był taki .......inny sopelek ....no wiesz :razz::razz::razz:.....:roll:....no skapywało mi z noska i zamarzło :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ano masz racje :cool1:......Tyle ze to był taki .......inny sopelek ....no wiesz :razz::razz::razz:.....:roll:....no skapywało mi z noska i zamarzło :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To też nadaje się do zadośćuczynienia. No sama powiedz jakie to straty psychiczne wyrządził u ciebie ten sopelek u nosa. No powiedz sama - jak ty wygladałaś........to traumaty[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]czne musiało być :evil_lol:. Całe szczęście że znalazłaść dość siły żeby go[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] oderwać [/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR=Green][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT][/COLOR][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To też nadaje się do zadośćuczynienia. No sama powiedz jakie to straty psychiczne wyrządził u ciebie ten sopelek u nosa. No powiedz sama - jak ty wygladałaś........to traumaty[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]czne musiało być :evil_lol:. Całe szczęście że znalazłaść dość siły żeby go[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] oderwać [/COLOR][/FONT][/B][B][COLOR=Green][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT][/COLOR][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :-(:-(:-(no ja nie wiem ..skąd we mnie tyle siły było by zniweczyć to dzieło natury .....tak odłamać z zimną :razz::razz:krwią tego niewinnego sopelka :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :-(:-(:-(no ja nie wiem ..skąd we mnie tyle siły było by zniweczyć to dzieło natury .....tak odłamać z zimną :razz::razz:krwią tego niewinnego sopelka :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty bezwzględna kobieta jesteś :roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty bezwzględna kobieta jesteś :roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wbiłaś nóż pomiędzy me wypustki :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] wbiłaś nóż pomiędzy me wypustki :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Że gdzie? hahahahaha? Nie chciałam wybacz mi :Rose:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Że gdzie? hahahahaha? Nie chciałam wybacz mi :Rose:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :placz::placz::placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to są łzy wzruszenia :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to są łzy wzruszenia :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No myśle.jeszcze się nikt nie rozpłakał jak mu dalam kwiaty :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No myśle.jeszcze się nikt nie rozpłakał jak mu dalam kwiaty :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:chyba że mu się kolec róży wbił w palec ;)[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja pakuje la'ptoka ino niech te z Telekomu nic nie psują :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mogę spać z Szarlotką będzie nam smaczniej :grins:.....:hmmmm: milej ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] chyba nie zepsuli...na razie dziala:grins: [quote name='Medorowa']Sie odszoknij:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote] probuje....ale taka taruma nie mija szybko:diabloti:
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [COLOR=Purple][B]witanko! :) super super! szalony luksemburski Dili:loveu: [url]http://images33.fotosik.pl/106/1ec83f48b0098e05.jpg[/url] piesiunio z pańciunią:) ładniusio:loveu: [url]http://images29.fotosik.pl/139/8c159bdf596511d2.jpg[/url] to fajne jest:) [url]http://images29.fotosik.pl/140/e54a672d767f48fc.jpg[/url] i to:) [url]http://images31.fotosik.pl/106/25ce32e87b604e96.jpg[/url] no czy Ty serca nie masz kobieto, czy jaaak??:crazyeye: znowu takie piękne niebo wkleiła.. no padłam...:mdleje: [url]http://images33.fotosik.pl/107/80f6e3961460b3d5.jpg[/url] aaaa.. i z fioletem jeszcze.... cudoooo:loveu: [url]http://images23.fotosik.pl/140/dc6c88248b571bc4.jpg[/url] [/B][/COLOR]
agbar Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]witanko! :)[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]super super! szalony luksemburski Dili:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images33.fotosik.pl/106/1ec83f48b0098e05.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]piesiunio z pańciunią:) ładniusio:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images29.fotosik.pl/139/8c159bdf596511d2.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]to fajne jest:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images29.fotosik.pl/140/e54a672d767f48fc.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]i to:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images31.fotosik.pl/106/25ce32e87b604e96.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]no czy Ty serca nie masz kobieto, czy jaaak??:crazyeye:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]znowu takie piękne niebo wkleiła.. no padłam...:mdleje:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images33.fotosik.pl/107/80f6e3961460b3d5.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]aaaa.. i z fioletem jeszcze.... cudoooo:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images23.fotosik.pl/140/dc6c88248b571bc4.jpg[/URL][/COLOR][/B] [/quote] Witam cie Zuzkowa....sprawdzilam :serce mam:grins:
clockwork Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]próbuje nadrobić... cofam sie i cofam.. i albo foty albo cytowanie fot.... więc ide sie cofać dalej coby żadnej nie przeoczyć.... już sie cofłam w ciulki i roche i foty foty foty :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]próbuje nadrobić... cofam sie i cofam.. i albo foty albo cytowanie fot.... więc ide sie cofać dalej coby żadnej nie przeoczyć.... już sie cofłam w ciulki i roche i foty foty foty :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ino sie w rozwoju nie cofnij:roll:
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']ino sie w rozwoju nie cofnij:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jakby co to ja się podejmę reedukacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ustawienia 20 postów na strone;) [/B][/COLOR][/FONT][LIST] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]9 stron wstecz.... niebo SUPER!!! :shake: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]8 stron wstecz-piesek odpoczywajacy:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]7 stron wstecz- fotek brak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]6 stron wstecz- jak wyżej:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]5 stron wstecz- nadal brak:cool1: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]4 strony wstecz- pies szalejący:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]3 strony wstecz- Dili w Luksemburgu:loveu: i zwiedzanie miasta ... super foty :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]2 strony wstecz- odrobinka porannego nieba :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poprzednia strona- gadanina:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dotarłam TU :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/LIST]
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']bo ja oprocze tego zem piekna , madra dobra i wspaniala to jeszcze skromna jestem:roll: [/quote] :roflt::roflt::roflt:[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]w zasadzie nie ma to jak odrobina samokrytycyzmu :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ustawienia 20 postów na strone;) [/B][/COLOR][/FONT][LIST] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]9 stron wstecz.... niebo SUPER!!! :shake: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]8 stron wstecz-piesek odpoczywajacy:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]7 stron wstecz- fotek brak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]6 stron wstecz- jak wyżej:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]5 stron wstecz- nadal brak:cool1: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]4 strony wstecz- pies szalejący:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]3 strony wstecz- Dili w Luksemburgu:loveu: i zwiedzanie miasta ... super foty :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]2 strony wstecz- odrobinka porannego nieba :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poprzednia strona- gadanina:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dotarłam TU :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/LIST][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: ciekawe dlaczemu u mnie nie chciało Ci się tak iść stronka po stronce :razz::razz::razz:......................................................................... :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale fot i tak mam więcej :multi::multi::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jakby co to ja się podejmę reedukacji :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] w ramach czynu spolecznego:razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ustawienia 20 postów na strone;)[/B][/COLOR][/FONT] [LIST] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]9 stron wstecz.... niebo SUPER!!! :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]8 stron wstecz-piesek odpoczywajacy:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]7 stron wstecz- fotek brak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]6 stron wstecz- jak wyżej:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]5 stron wstecz- nadal brak:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]4 strony wstecz- pies szalejący:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]3 strony wstecz- Dili w Luksemburgu:loveu: i zwiedzanie miasta ... super foty :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]2 strony wstecz- odrobinka porannego nieba :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]poprzednia strona- gadanina:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=blue][B]dotarłam TU :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/LIST][/quote] :mdleje:...... [quote name='jonQuilla']:roflt:[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]w zasadzie nie ma to jak odrobina samokrytycyzmu :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] w zasadzie.....NIE:grins: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: ciekawe dlaczemu u mnie nie chciało Ci się tak iść stronka po stronce :razz::razz::razz:......................................................................... :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ale fot i tak mam więcej :multi::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] chwalipieta:eviltong:
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']w ramach czynu spolecznego:razz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak .....bo na urlopie nie mogę pracować jako belfer za pieniążki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] :mdleje:...... [FONT=Arial][COLOR=Red][B]powstań kobieto upadnięta :razz:[/B][/COLOR][/FONT] chwalipieta:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nauczyłam się od CIEBIE :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]nauczyłam się od CIEBIE :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i znowu używasz trudnych słów [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-524.gif[/IMG]
e.v.a Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER]
Recommended Posts