Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']zawsze jestesmy milusie:loveu:

bez bledu:grins:...a laze se tu i tam, posprzatalam chalupe a teraz zasiadlam z kawka przed TV i tak jednym okiem zerkam co sie na dogo dzieje:)[/quote]
OT i tu mi nasunęłaś pomysł - idę sobie zrobić kawusie:p:p:p:loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]czemu tylko jednym:razz::mad: Dwa oka na Dogo - prosze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

noooo dooobra:p

[quote name='Medorowa']OT i tu mi nasunęłaś pomysł - idę sobie zrobić kawusie:p:p:p:loveu:[/quote]
dobra kawa nie jest zla:loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:angryy::angryy::angryy:nienawidzę zakupów ......a to dopiero przedbiegi.....nienawidzę remontów ....Aga zabierz mnie stąd :placz::placz::placz:...oni mnie zamęczą :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Hej :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

hej hej hej:multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:angryy::angryy::angryy:nienawidzę zakupów ......a to dopiero przedbiegi.....nienawidzę remontów ....Aga zabierz mnie stąd :placz::placz::placz:...oni mnie zamęczą :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

wsiadaj w autobusa i uciekaj od nich ja cie przygarne:loveu:

Posted

[quote name='agbar']
wsiadaj w autobusa i uciekaj od nich ja cie przygarne:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]KCM :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i będziemy sobie pic kaff i klikac każda na swoim laptopku :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]AgawBarze[/B][/COLOR][/quote]
Prędzej BarwAdze :evil_lol: ;)

[quote name='agbar']czesc Paulowta...zbieram sie zeby do cie na gie kliknac...ale jak ja jestem to ciebie nie ma...:cool1:[/quote]
Cze Agowata :multi: A no bo ja jestem dopiero po 22, i to też nie codziennie ostatnio :roll: a w weekendy w nocy albo wcale :cool1:

[quote name='agbar'][LEFT]Teoria stada bizonów (...)

I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku
drinkach.:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Dobre :megagrin:
[/LEFT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]KCM :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=red][B]i będziemy sobie pic kaff i klikac każda na swoim laptopku :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

achhhhh bedzie cudnie...po prostu pieknie:loveu:

[quote name='evaxon']:hand::hand::hand:[/quote]
:hand::hand::hand:

[quote name='Paula_']Prędzej BarwAdze :evil_lol: ;)

[/left][/quote]
ano bywa i tak:evil_lol:
[quote name='malawaszka']cześć tatarze z bizona :evil_lol:[/quote]
czesc Wasiu:loveu::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Przyjszłam TU :grins: bo nie wiem jak długo pobędę dziś na dogo jak mnie całkiem wywali :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Przyjszłam TU :grins: bo nie wiem jak długo pobędę dziś na dogo jak mnie całkiem wywali :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
posiedz sobie u mnie JA cie nie wyrzuce:grins:

Posted

[quote name='agbar']posiedz sobie u mnie JA cie nie wyrzuce:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wróciłam :mdleje: ...pies mnie znienawidzi za te późne spacery poranne ...dziś to On już chciał iśc a ja nie mogłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wróciłam :mdleje: ...pies mnie znienawidzi za te późne spacery poranne ...dziś to On już chciał iśc a ja nie mogłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Kupimy Ozziemu koreczek:evil_lol: i kaczuszke:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wróciłam :mdleje: ...pies mnie znienawidzi za te późne spacery poranne ...dziś to On już chciał iśc a ja nie mogłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie chcialo ci sie siq:crazyeye::evil_lol:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kupimy Ozziemu koreczek:evil_lol: i kaczuszke:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

kaczuszke z japkiem...mniam:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wróciłam :mdleje: ...pies mnie znienawidzi za te późne spacery poranne ...dziś to On już chciał iśc a ja nie mogłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]biedny Ozzul pańcia nie chce go na siq wyprowadzać.................pewnie przez jakieś forum................ tylko ciekawe jakie:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj Diler[I]ówna well AgawBarze:diabloti::diabloti::diabloti:[/I]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agbar']
kaczuszke z japkiem...mniam:diabloti:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wypraszam sobie co by mnie kojarzyć z kaczkami :obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Joł Joł Dilaski:loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

jol jol jabluszkowie:loveu:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]biedny Ozzul pańcia nie chce go na siq wyprowadzać.................pewnie przez jakieś forum................ tylko ciekawe jakie:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]witaj Diler[I]ówna well AgawBarze:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/COLOR][/B]
[/quote]

Witaj Luskowa:multi:

[quote name='Kate I Luka']Hejka Dijejka :)[/quote]

haloooo haloooo witamy:multi:

[quote name='Medorowa']Dilerka czujesz wiosne... jak nie, to se poniuchaj, poczujesz:loveu::loveu:[/quote]
caly czas ja czuje...i nie tylko ja widze...ja ja w sercu nosze:loveu:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Kupimy Ozziemu koreczek:evil_lol: i kaczuszke:evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:multi::multi::multi:powiem Ozzulkowi się ucieszy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']nie chcialo ci sie siq:crazyeye::evil_lol:

:eviltong::eviltong:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong:nie ....
[/B][/COLOR][/FONT]

kaczuszke z japkiem...mniam:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mniamniuśne ....albo świnkę z japkiem w ryjku :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:multi::multi::multi:powiem Ozzulkowi się ucieszy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]nie stresuj chłopaka :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]nie stresuj chłopaka :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: myślisz stresa załapie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: myślisz stresa załapie :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]bankowo- kaczki wszystkich stresują :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...