agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu a co to taki dobry nastrój. jakbyś była facetem to bym pomyślała że..... a nie powiem :oops:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] albowiem dobrze jest miec dobry nastroj .....:loveu:gdy za oknem slonce i szpaki walcza o kawalki chleba...musze im dosypac bo chyba juz zjadly...:loveu: milosc ...milosc wokol nas:loveu:
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']musze ci powiedziec ze mnie pocieszylas....bo njuz myslalam ze tylko ja taka roztrzepana:roll: [/quote] tia - jak jest ciemno to połowe zdjęć robię na niskim ISO a jak już przestawię to tak zostaje na kilka kolejnych "sesji" :lol: bez względu na to czy jest jasno czy ciemno :angryy:
agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='malawaszka']tia - jak jest ciemno to połowe zdjęć robię na niskim ISO a jak już przestawię to tak zostaje na kilka kolejnych "sesji" :lol: bez względu na to czy jest jasno czy ciemno :angryy:[/quote] czy swieci piekne slonce czy lezy snieg....:angryy: i jeszcze na dodatek wartosc ISO wyswietla sie w wizjerze...nic to..slepata jestem i niedowidze:cool3::cool1:
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']albowiem dobrze jest miec dobry nastroj .....:loveu:gdy za oknem slonce i szpaki walcza o kawalki chleba...musze im dosypac bo chyba juz zjadly...:loveu: milosc ...milosc wokol nas:loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Achhhh u mnie tyż wiosennie:loveu:. Słonko świeci a na trawnikach..... nie pytaj:shake:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Achhhh u mnie tyż wiosennie:loveu:. Słonko świeci a na trawnikach..... nie pytaj:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no dobra...nie pytam:loveu:
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']no dobra...nie pytam:loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no i dobrze bo by ci się nastrój popsuł:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no i dobrze bo by ci się nastrój popsuł:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] nawet to ze powiedzialabys mi ze na trawnikach zalega milion psich kup kupsk i kupeczek w roznych odcieniach i roznych konzystencji nie zepsuje mi humoru:diabloti:
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']nawet to ze powiedzialabys mi ze na trawnikach zalega milion psich kup kupsk i kupeczek w roznych odcieniach i roznych konzystencji nie zepsuje mi humoru:diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]to dobrze:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']czy swieci piekne slonce czy lezy snieg....:angryy: i jeszcze na dodatek wartosc ISO wyswietla sie w wizjerze...nic to..slepata jestem i niedowidze:cool3::cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pożycze Ci moich szkiełków :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']nawet to ze powiedzialabys mi ze na trawnikach zalega milion psich kup kupsk i kupeczek w roznych odcieniach i roznych konzystencji nie zepsuje mi humoru:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ...jak w filmie Dzień Świra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]to dobrze:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] bardzo dobrze..... ide robic tatara:loveu::loveu:i sie nie podziele:loveu::loveu:
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']bardzo dobrze..... ide robic tatara:loveu::loveu:i sie nie podziele:loveu::loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]podziel się:modla: - ja uwielbiam TATARA :sabber: :cry: [/COLOR][/FONT][/B]
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ale apetycznie u Cię Aga żóbróweczka, tatarek mniam
agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]podziel się:modla: - ja uwielbiam TATARA :sabber: :cry:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :eviltong: [quote name='tygra']ale apetycznie u Cię Aga żóbróweczka, tatarek mniam[/quote] ha! zagrycha musi byc:evil_lol:
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']:eviltong: [/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty niedobra- ty :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:..jest jeszcze tatarek :grins: [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:..jest jeszcze tatarek :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie proś się i tak nie dostaniesz :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']czesc Medorkowa.....wysililabys sie bardziej:diabloti:ja sie wysilam u ciebie zeby ci bylo milo bo jo cie kochom:diabloti:[/quote] No ja też siebie kocham:roll::roll::roll: Dlatego sie nadto nie wysilam:B-fly:
e.v.a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Medorowa']No ja też siebie kocham:roll::roll::roll: [/quote] :roll::roll::roll::roll::roll::roll: cze Agusia:multi:
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie proś się i tak nie dostaniesz :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: myslisz ...ale ja ładnie tylko zapytałam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Witam nie witanych :) a o tatara nie prosic...zezarty:grins:pyyyyszny byl:diabloti:
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']Witam nie witanych :) a o tatara nie prosic...zezarty:grins:pyyyyszny byl:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...............:-(:-(:-(...................[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='agbar']Witam nie witanych :) a o tatara nie prosic...zezarty:grins:pyyyyszny byl:diabloti:[/quote]:placz::placz::placz::placz: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Pa ! lece do jutra:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [LEFT]Teoria stada bizonów Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako calości, ponieważ ogólna predkość i zdrowie calej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników. W podobny sposób ludzki mózg może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki. W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie. I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku drinkach.:evil_lol::evil_lol: [/LEFT]
Medorowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='evaxon']:roll::roll::roll::roll::roll::roll: [/quote] No co:niewiem::niewiem::cool1: [quote name='agbar'][LEFT]Teoria stada bizonów Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako calości, ponieważ ogólna predkość i zdrowie calej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników. W podobny sposób ludzki mózg może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki. W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie. I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku drinkach.:evil_lol::evil_lol: [/LEFT] [/quote] Buhahahahahha wydrukuję to sobie habuhaha:grin:
Recommended Posts