Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu a co to taki dobry nastrój. jakbyś była facetem to bym pomyślała że..... a nie powiem :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
albowiem dobrze jest miec dobry nastroj .....:loveu:gdy za oknem slonce i szpaki walcza o kawalki chleba...musze im dosypac bo chyba juz zjadly...:loveu:
milosc ...milosc wokol nas:loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']musze ci powiedziec ze mnie pocieszylas....bo njuz myslalam ze tylko ja taka roztrzepana:roll:
[/quote]

tia - jak jest ciemno to połowe zdjęć robię na niskim ISO a jak już przestawię to tak zostaje na kilka kolejnych "sesji" :lol: bez względu na to czy jest jasno czy ciemno :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']tia - jak jest ciemno to połowe zdjęć robię na niskim ISO a jak już przestawię to tak zostaje na kilka kolejnych "sesji" :lol: bez względu na to czy jest jasno czy ciemno :angryy:[/quote]
czy swieci piekne slonce czy lezy snieg....:angryy:
i jeszcze na dodatek wartosc ISO wyswietla sie w wizjerze...nic to..slepata jestem i niedowidze:cool3::cool1:

Posted

[quote name='agbar']albowiem dobrze jest miec dobry nastroj .....:loveu:gdy za oknem slonce i szpaki walcza o kawalki chleba...musze im dosypac bo chyba juz zjadly...:loveu:
milosc ...milosc wokol nas:loveu:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Achhhh u mnie tyż wiosennie:loveu:. Słonko świeci a na trawnikach..... nie pytaj:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Achhhh u mnie tyż wiosennie:loveu:. Słonko świeci a na trawnikach..... nie pytaj:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no dobra...nie pytam:loveu:

Posted

[quote name='agbar']no dobra...nie pytam:loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no i dobrze bo by ci się nastrój popsuł:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no i dobrze bo by ci się nastrój popsuł:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

nawet to ze powiedzialabys mi ze na trawnikach zalega milion psich kup kupsk i kupeczek w roznych odcieniach i roznych konzystencji nie zepsuje mi humoru:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']nawet to ze powiedzialabys mi ze na trawnikach zalega milion psich kup kupsk i kupeczek w roznych odcieniach i roznych konzystencji nie zepsuje mi humoru:diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]to dobrze:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']czy swieci piekne slonce czy lezy snieg....:angryy:
i jeszcze na dodatek wartosc ISO wyswietla sie w wizjerze...nic to..slepata jestem i niedowidze:cool3::cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pożycze Ci moich szkiełków :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']nawet to ze powiedzialabys mi ze na trawnikach zalega milion psich kup kupsk i kupeczek w roznych odcieniach i roznych konzystencji nie zepsuje mi humoru:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ...jak w filmie Dzień Świra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]to dobrze:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
bardzo dobrze.....
ide robic tatara:loveu::loveu:i sie nie podziele:loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']bardzo dobrze.....
ide robic tatara:loveu::loveu:i sie nie podziele:loveu::loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]podziel się:modla: - ja uwielbiam TATARA :sabber: :cry:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]podziel się:modla: - ja uwielbiam TATARA :sabber: :cry:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

:eviltong:

[quote name='tygra']ale apetycznie u Cię Aga żóbróweczka, tatarek mniam[/quote]

ha! zagrycha musi byc:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:..jest jeszcze tatarek :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie proś się i tak nie dostaniesz :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']czesc Medorkowa.....wysililabys sie bardziej:diabloti:ja sie wysilam u ciebie zeby ci bylo milo bo jo cie kochom:diabloti:[/quote]
No ja też siebie kocham:roll::roll::roll:

Dlatego sie nadto nie wysilam:B-fly:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie proś się i tak nie dostaniesz :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: myslisz ...ale ja ładnie tylko zapytałam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Witam nie witanych :)
a o tatara nie prosic...zezarty:grins:pyyyyszny byl:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...............:-(:-(:-(...................[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Witam nie witanych :)
a o tatara nie prosic...zezarty:grins:pyyyyszny byl:diabloti:[/quote]:placz::placz::placz::placz:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Pa ! lece do jutra:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[LEFT]Teoria stada bizonów

Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon.
Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu,
czyli najsłabsze i najwolniejsze.
Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako calości, ponieważ
ogólna predkość i zdrowie calej grupy poprawia się poprzez regularną
eliminację najsłabszych osobników.
W podobny sposób ludzki mózg może pracować tak szybko, jak jego
najwolniejsze komórki.
Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija
komórki mózgu.
Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki.
W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze
komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej
skutecznie.
I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku
drinkach.:evil_lol::evil_lol:
[/LEFT]

Posted

[quote name='evaxon']:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

[/quote]
No co:niewiem::niewiem::cool1:
[quote name='agbar'][LEFT]Teoria stada bizonów

Stado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon.
Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu,
czyli najsłabsze i najwolniejsze.
Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako calości, ponieważ
ogólna predkość i zdrowie calej grupy poprawia się poprzez regularną
eliminację najsłabszych osobników.
W podobny sposób ludzki mózg może pracować tak szybko, jak jego
najwolniejsze komórki.
Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija
komórki mózgu.
Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki.
W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze
komórki, sprawiając, że mózg pracuje szybciej i bardziej
skutecznie.
I dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku
drinkach.:evil_lol::evil_lol:
[/LEFT]
[/quote]
Buhahahahahha wydrukuję to sobie habuhaha:grin:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...