Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B] byłam :grins: jestem :razz: będę ............:niewiem: [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zakop focha [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/SIZE] [/RIGHT] [CENTER] [FONT=Arial][B][COLOR=Blue] :razz:sorry Aga ze zaśmiecam ale może na ten szczytny cel....[/COLOR][/B][/FONT] [/CENTER] [FONT=Arial][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=4]Wysylajcie choinki :multi:....oszczędzajcie kasy na znaczkach :razz:[/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][SIZE=5][B][URL="http://www.animalia.pl/"]www.animalia.pl[/URL][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER]
BeaC Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...i znowu to światło mnie raaaazi:mad: witaj:cool3:[/B][/COLOR]
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='apple']Oj tak, Oj tak:multi::multi::multi:[/quote] ty sie tak nie ciesz....:eviltong: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]jak będziesz potrzebowała pomocy to śmiało do mnie wal ;) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] masz uprawnienia egzorcysty:crazyeye::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:chcialam tylko powiedzieć że jestem ....:grins: i poinformować że u nas zimno jak jasny pieron :diabloti:....aha Dili nie siedział przy kompeczku :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jestem wyspana:multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] jestem niewyspana a Dili mowil ze byl a ciebie nie bylo....ktos tu klamie:hmmmm::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale fajnie że szkolonko bedzie :multi::multi: mam nadzieje że Diluś wyniesie z niego coś (np. polismajstra w zębach :evil_lol::evil_lol:) bo jak to nie pomoże to bedą egzorcyzmy :multi::multi::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bry wieczorek moja ty jedna z najuochańszych :loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ide pic piwo :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] dzien doberek moja ty jedna z najmilejszych...bede pic kawe:roll:
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='Paula_']Ale fajnie, szkolonko będzie mieć :multi: :grin:[/quote] bardzo fajnie...byle jakies efekty byly....:cool1:i to inne niz zjedzenie psow na szkoleniu:diabloti: [quote name='apple']Postawiłam sobie za punkt honoru że dzisiaj ja wszystkich poudzę - NO WIĘC JEZDEM -TAADDAAAA!:hand::hand::hand:[/quote] no i mnie obudzilas.....bede zla:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B] byłam :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jestem :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]będę ............:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B] [RIGHT][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red][B]zakop focha [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/SIZE][/RIGHT] [CENTER][B][FONT=Arial][COLOR=blue]:razz:sorry Aga ze zaśmiecam ale może na ten szczytny cel....[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B][SIZE=4]Wysylajcie choinki :multi:....oszczędzajcie kasy na znaczkach :razz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][B][URL="http://www.animalia.pl/"]www.animalia.pl[/URL][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] na szczytny cel pozwalam zasmiecac:evil_lol: focha nie mam i nie mialam :diabloti: i tez bylam jestem bede:loveu: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]...i znowu to światło mnie raaaazi:mad:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj:cool3:[/COLOR][/B][/quote] okulary se pozycz od Stiviego:diabloti: witaj:grins:
jonQuilla Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='agbar'] masz uprawnienia egzorcysty:crazyeye::evil_lol: [/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zgadza się :evil_lol::evil_lol: to ja Emili Rołs wszystkiego nauczyłam ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :) [/B][/FONT][/COLOR]
zuzolandia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/dobry.jpg[/img] hello ........gryfno frelko .......przilazlam ku cia coby se lobejrzec slinioka ihihihih.... widza ze tu tyzzz strony jak dzisiejszy sniyg lecom i lecom i lecom i nadazyc pewno niy idzie hihihiihihih jakl bydzie czas to siem przejrzem choc wyrywkowo galeryja Dilerowsko hihihi KUDLATE MACHAJA OGONISKIEM ;-)
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='agbar'] dzien doberek moja ty jedna z najmilejszych...bede pic kawe:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zrób se jeszcze jedną... jakąś czwarta i napijemy sie on-line... bo nie mam z kim pić ;)[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='agbar']ty sie tak nie ciesz....:eviltong:[/quote] dlaczemu?:roll:
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='agbar']no i mnie obudzilas.....bede zla:diabloti:[/quote] Nic nowego:cool1:
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]torbeczko moja... powiedz mi że tęsknisz za mła... to ja ci powiem że tęsknie za TŁA :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zgadza się :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to ja Emili Rołs wszystkiego nauczyłam ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Cześć :) [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] wow..szacun siostro:diabloti: [quote name='zuzolandia'][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/dobry.jpg[/IMG] hello ........gryfno frelko .......przilazlam ku cia coby se lobejrzec slinioka ihihihih.... widza ze tu tyzzz strony jak dzisiejszy sniyg lecom i lecom i lecom i nadazyc pewno niy idzie hihihiihihih jakl bydzie czas to siem przejrzem choc wyrywkowo galeryja Dilerowsko hihihi KUDLATE MACHAJA OGONISKIEM ;-)[/quote] joooooo kudlate moje drogie jak jo wos witom fest u mie:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]zrób se jeszcze jedną... jakąś czwarta i napijemy sie on-line... bo nie mam z kim pić ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] se zrobilam..i tu sie zdziwisz..druga:roll:dopiero druga i ja sie dziwie ze mi sie tylka z sofy zwlec nie chce.....kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:diabloti:
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='apple']dlaczemu?:roll:[/quote] zobaczysz dlaczemu:eviltong:....w Jaworzenie moj kolega malz ma ciotke i kuzynki...wiec UWAZAJ:diabloti: [quote name='apple']Nic nowego:cool1:[/quote] czy ty mnie cos sugerujesz:razz::evil_lol:
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]torbeczko moja... powiedz mi że tęsknisz za mła... to ja ci powiem że tęsknie za TŁA :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale tak publicznie:razz::oops:...........................no dobra ..tesknie za tla..bardzo....:oops::loveu::loveu:
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='agbar']zobaczysz dlaczemu:eviltong:....w Jaworzenie moj kolega malz ma ciotke i kuzynki...wiec UWAZAJ:diabloti:[/quote] Pociotkami mnie bedziesz straszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Dobra boje się :roll: [quote name='agbar'] czy ty mnie cos sugerujesz:razz::evil_lol:[/quote] sugeruję :razz:
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='apple']Pociotkami mnie bedziesz straszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: sugeruję :razz:[/quote] bo oni maja PSA....nie tak strasznego jak moj ale maja :diabloti:
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 a chcialam dobrze...naszykowalam te dwie tony prasowania ktore mnie straszyly od miesiaca , rozlozylam deske do prasowania, wlalam pachnaca wode do zelazka i .....h uj zelazko trafil:angryy:nie moglo mi od razu powiedziec ze nie dziala, ze nie bedzie dzis ze mna wspolpracowalo...teraz odechcialo mi sie wszystkiego...musze jechac po zelazko...zlosliwosc przedmiotow martwych kuzwa jego mac w kapok trzaskana:angryy:
mar....ka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ty chyba faktycznie lewą nogą wstałaś, nie jedziesz czasem na swieta do Polski przez Krzewie???Tym razem tak łatwo Ci nie popuszczę, 35 min od Zgorzelca- ostatnio liczyłam:eviltong:
agbar Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='majoka']Ty chyba faktycznie lewą nogą wstałaś, nie jedziesz czasem na swieta do Polski przez Krzewie???Tym razem tak łatwo Ci nie popuszczę, 35 min od Zgorzelca- ostatnio liczyłam:eviltong:[/quote] yhy....Bartek powiedzial ze jak zrobisz dobrego kotleta dla niego i Dliusia to nie ma sprawy...tylko nie wiem czy cie ucieszy wiadomosc ze mozemy byc w nocy albo jak kto woli nad ranem...tak kolo hmmm 1 -2 godziny:diabloti:
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:...a za mna tęsknisz chociaż troszeczkę ......:grins: bo jużem wróciła :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/RIGHT]
agbar Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:...a za mna tęsknisz chociaż troszeczkę ......:grins:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]bo jużem wróciła :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/RIGHT] [/quote] calkiem spora troszeczke:grins: ja tez jestem wrocona ze psaceru:) [quote name='zuzolandia']dobralnoc i dziendoberek ;-)[/quote] dzien doberek:grins:
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ooooooooooo wrocona wrocila w prawie samo poludnieeeee ihihihi witankooooooo
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a bendom foteczki ....:grins: Bereczek :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']ooooooooooo wrocona wrocila w prawie samo poludnieeeee ihihihi witankooooooo[/quote] witojcie u nos:grins: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:a bendom foteczki ....:grins:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Bereczek :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie bendom bo nie chcesz mi ich pozmniejszac...................zmoro:diabloti:
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='agbar'] nie bendom bo nie chcesz mi ich pozmniejszac...................zmoro:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zołzo :diabloti::diabloti::diabloti:dawa fotki ...bo Ci nożyczek nie pożycze :eviltong::eviltong:do zmniejszania [/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts