Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] byłam :grins:

jestem :razz:

będę ............:niewiem:

[/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zakop focha [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/SIZE]
[/RIGHT]
[CENTER]

[FONT=Arial][B][COLOR=Blue]

:razz:sorry Aga ze zaśmiecam ale może na ten szczytny cel....[/COLOR][/B][/FONT]

[/CENTER]
[FONT=Arial][/FONT]
[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=4]Wysylajcie choinki :multi:....oszczędzajcie kasy na znaczkach :razz:[/SIZE]

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][SIZE=5][B][URL="http://www.animalia.pl/"]www.animalia.pl[/URL][/B][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Oj tak, Oj tak:multi::multi::multi:[/quote]

ty sie tak nie ciesz....:eviltong:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]jak będziesz potrzebowała pomocy to śmiało do mnie wal ;) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

masz uprawnienia egzorcysty:crazyeye::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:chcialam tylko powiedzieć że jestem ....:grins: i poinformować że u nas zimno jak jasny pieron :diabloti:....aha Dili nie siedział przy kompeczku :mad:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]jestem wyspana:multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

jestem niewyspana a Dili mowil ze byl a ciebie nie bylo....ktos tu klamie:hmmmm::evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale fajnie że szkolonko bedzie :multi::multi: mam nadzieje że Diluś wyniesie z niego coś (np. polismajstra w zębach :evil_lol::evil_lol:) bo jak to nie pomoże to bedą egzorcyzmy :multi::multi::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bry wieczorek moja ty jedna z najuochańszych :loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ide pic piwo :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

dzien doberek moja ty jedna z najmilejszych...bede pic kawe:roll:

Posted

[quote name='Paula_']Ale fajnie, szkolonko będzie mieć :multi:

:grin:[/quote]

bardzo fajnie...byle jakies efekty byly....:cool1:i to inne niz zjedzenie psow na szkoleniu:diabloti:
[quote name='apple']Postawiłam sobie za punkt honoru że dzisiaj ja wszystkich poudzę - NO WIĘC JEZDEM -TAADDAAAA!:hand::hand::hand:[/quote]

no i mnie obudzilas.....bede zla:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B] byłam :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]jestem :razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]będę ............:niewiem:[/COLOR][/FONT][/B]

[RIGHT][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red][B]zakop focha [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/SIZE][/RIGHT]

[CENTER][B][FONT=Arial][COLOR=blue]:razz:sorry Aga ze zaśmiecam ale może na ten szczytny cel....[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B][SIZE=4]Wysylajcie choinki :multi:....oszczędzajcie kasy na znaczkach :razz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][B][URL="http://www.animalia.pl/"]www.animalia.pl[/URL][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[/quote]

na szczytny cel pozwalam zasmiecac:evil_lol:
focha nie mam i nie mialam :diabloti:
i tez bylam jestem bede:loveu:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]...i znowu to światło mnie raaaazi:mad:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]witaj:cool3:[/COLOR][/B][/quote]

okulary se pozycz od Stiviego:diabloti:
witaj:grins:

Posted

[quote name='agbar']
masz uprawnienia egzorcysty:crazyeye::evil_lol:

[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zgadza się :evil_lol::evil_lol:
to ja Emili Rołs wszystkiego nauczyłam ;) :evil_lol::evil_lol:

Cześć :)
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/dobry.jpg[/img]

hello ........gryfno frelko .......przilazlam ku cia coby se lobejrzec slinioka ihihihih....
widza ze tu tyzzz strony jak dzisiejszy sniyg lecom i lecom i lecom i nadazyc pewno niy idzie hihihiihihih
jakl bydzie czas to siem przejrzem choc wyrywkowo galeryja Dilerowsko hihihi

KUDLATE MACHAJA OGONISKIEM ;-)

Posted

[quote name='agbar']
dzien doberek moja ty jedna z najmilejszych...bede pic kawe:roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zrób se jeszcze jedną... jakąś czwarta i napijemy sie on-line... bo nie mam z kim pić ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zgadza się :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to ja Emili Rołs wszystkiego nauczyłam ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Cześć :) [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

wow..szacun siostro:diabloti:
[quote name='zuzolandia'][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/dobry.jpg[/IMG]

hello ........gryfno frelko .......przilazlam ku cia coby se lobejrzec slinioka ihihihih....
widza ze tu tyzzz strony jak dzisiejszy sniyg lecom i lecom i lecom i nadazyc pewno niy idzie hihihiihihih
jakl bydzie czas to siem przejrzem choc wyrywkowo galeryja Dilerowsko hihihi

KUDLATE MACHAJA OGONISKIEM ;-)[/quote]

joooooo kudlate moje drogie jak jo wos witom fest u mie:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]zrób se jeszcze jedną... jakąś czwarta i napijemy sie on-line... bo nie mam z kim pić ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

se zrobilam..i tu sie zdziwisz..druga:roll:dopiero druga i ja sie dziwie ze mi sie tylka z sofy zwlec nie chce.....kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:diabloti:

Posted

[quote name='apple']dlaczemu?:roll:[/quote]

zobaczysz dlaczemu:eviltong:....w Jaworzenie moj kolega malz ma ciotke i kuzynki...wiec UWAZAJ:diabloti:

[quote name='apple']Nic nowego:cool1:[/quote]

czy ty mnie cos sugerujesz:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]torbeczko moja... powiedz mi że tęsknisz za mła... to ja ci powiem że tęsknie za TŁA :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ale tak publicznie:razz::oops:...........................no dobra ..tesknie za tla..bardzo....:oops::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']zobaczysz dlaczemu:eviltong:....w Jaworzenie moj kolega malz ma ciotke i kuzynki...wiec UWAZAJ:diabloti:[/quote] Pociotkami mnie bedziesz straszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Dobra boje się :roll:

[quote name='agbar'] czy ty mnie cos sugerujesz:razz::evil_lol:[/quote] sugeruję :razz:

Posted

[quote name='apple']Pociotkami mnie bedziesz straszyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

sugeruję :razz:[/quote]

bo oni maja PSA....nie tak strasznego jak moj ale maja :diabloti:

Posted

a chcialam dobrze...naszykowalam te dwie tony prasowania ktore mnie straszyly od miesiaca , rozlozylam deske do prasowania, wlalam pachnaca wode do zelazka i .....h uj zelazko trafil:angryy:nie moglo mi od razu powiedziec ze nie dziala, ze nie bedzie dzis ze mna wspolpracowalo...teraz odechcialo mi sie wszystkiego...musze jechac po zelazko...zlosliwosc przedmiotow martwych kuzwa jego mac w kapok trzaskana:angryy:

Posted

Ty chyba faktycznie lewą nogą wstałaś, nie jedziesz czasem na swieta do Polski przez Krzewie???Tym razem tak łatwo Ci nie popuszczę, 35 min od Zgorzelca- ostatnio liczyłam:eviltong:

Posted

[quote name='majoka']Ty chyba faktycznie lewą nogą wstałaś, nie jedziesz czasem na swieta do Polski przez Krzewie???Tym razem tak łatwo Ci nie popuszczę, 35 min od Zgorzelca- ostatnio liczyłam:eviltong:[/quote]
yhy....Bartek powiedzial ze jak zrobisz dobrego kotleta dla niego i Dliusia to nie ma sprawy...tylko nie wiem czy cie ucieszy wiadomosc ze mozemy byc w nocy albo jak kto woli nad ranem...tak kolo hmmm 1 -2 godziny:diabloti:

Posted

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:...a za mna tęsknisz chociaż troszeczkę ......:grins:
bo jużem wróciła :razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

[RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/RIGHT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:...a za mna tęsknisz chociaż troszeczkę ......:grins:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]bo jużem wróciła :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/RIGHT]
[/quote]
calkiem spora troszeczke:grins:
ja tez jestem wrocona ze psaceru:)
[quote name='zuzolandia']dobralnoc i dziendoberek ;-)[/quote]
dzien doberek:grins:

Posted

[quote name='zuzolandia']ooooooooooo wrocona wrocila w prawie samo poludnieeeee ihihihi

witankooooooo[/quote]

witojcie u nos:grins:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:a bendom foteczki ....:grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Bereczek :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
nie bendom bo nie chcesz mi ich pozmniejszac...................zmoro:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']
nie bendom bo nie chcesz mi ich pozmniejszac...................zmoro:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zołzo :diabloti::diabloti::diabloti:dawa fotki ...bo Ci nożyczek nie pożycze :eviltong::eviltong:do zmniejszania [/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...