agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly:Mi już nic nie pomoże:B-fly::evil_lol:[/quote] ten jedyny raz musze ci przyznac racje:loveu:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']ten jedyny raz musze ci przyznac racje:loveu:[/quote] Gdybym ja była słoneczkiem na niebie, to bym świeciła ja tylko dla Ciebie... ani na góry , ani na lasy, ale po wszyyytystkieee czasyyyyy.... pod Twym okienkiem i tylko dla Ciebie, gdybym ja była słoneczkiem na niebie.... :B-fly:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Gdybym ja była słoneczkiem na niebie, to bym świeciła ja tylko dla Ciebie... ani na góry , ani na lasy, ale po wszyyytystkieee czasyyyyy.... pod Twym okienkiem i tylko dla Ciebie, gdybym ja była słoneczkiem na niebie.... :B-fly:[/quote] ale sie wzruszylam teraz....:placz::placz::diabloti:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']ale sie wzruszylam teraz....:placz::placz::diabloti:[/quote] A ja ściemniałam:turn-l::turn-l:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']A ja ściemniałam:turn-l::turn-l:[/quote] tymbardziej sie wzruszylam.....jestes taka zalosna ze az sie wzruszylam:grins:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']tymbardziej sie wzruszylam.....jestes taka zalosna ze az sie wzruszylam:grins:[/quote] Wesołych świąt:obrazic::obrazic: Więcej tu nie przyjdę:obrazic::roll:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Wesołych świąt:obrazic::obrazic: Więcej tu nie przyjdę:obrazic::roll:[/quote] jestem wolnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::diabloti:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']:mdleje: .....[/quote]a ciebie to tak wyglo?:grins:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']jestem wolnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::diabloti:[/quote] Prędzej naiwna:B-fly::B-fly:
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']a ciebie to tak wyglo?:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] zemdlałam se właśnie.... po tym wczorajszym pobieraniu krewy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']:mdleje: .....[/quote] [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/4569/noszeql6.gif[/IMG]
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']Prędzej naiwna:B-fly::B-fly:[/quote] wiedzialam ze mnie nie opuscisz moja kochana, najmilejsza krolewno :loveu::loveu::loveu:
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']wiedzialam ze mnie nie opuscisz moja kochana, najmilejsza krolewno :loveu::loveu::loveu:[/quote] Tak to ja, to ja:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly:
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']wiedzialam ze mnie nie opuscisz moja kochana, najmilejsza krolewno :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] KÓREWNO??? :crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B] KÓREWNO??? :crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] cheba ci sie cos na oki cieplo:diabloti:
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']cheba ci sie cos na oki cieplo:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że co?????? nie widze co piszesz!!!!! chyba sie mie na oki ciepło!!!![/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]że co?????? nie widze co piszesz!!!!! chyba sie mie na oki ciepło!!!![/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote] niech ci moze oki zrehabilituja nie renke:grins: bo pisac umisz...:diabloti:
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:siemanko[/quote] czesc rozgadana:grins:
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']niech ci moze oki zrehabilituja nie renke:grins: bo pisac umisz...:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:pna oki to ja Klocusiową mogem zabrać ...w sobote mni bendom oki badać ....wyjmną ...pobadają i oddaja na powrót obadane :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:pna oki to ja Klocusiową mogem zabrać ...w sobote mni bendom oki badać ....wyjmną ...pobadają i oddaja na powrót obadane :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ino niech ci nie pomyla twoich okow z jakimi innymi zezowatymi:roll:
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']ino niech ci nie pomyla twoich okow z jakimi innymi zezowatymi:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:moje są ino jedne jedyne niepowtarzalna seria :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o dżisys .....zaś mnie będzie ta kobita torturować :diabloti::diabloti:ale sie jej nie udaje ...bo zawsze jej z okami uciokam [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']niech ci moze oki zrehabilituja nie renke:grins: [B][U]bo pisac umisz...[/U][/B]:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na razie :cool1: a oki swoją drogą :roll: [/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kórewna, wychodzę stąd:evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts