Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no w szoku jestem :crazyeye: w pozytywnym szoku :multi:
z Dilera -Kilera zostal sam Diler :multi:

[quote name='dealer'] nastepnie zajrzał do kojca maluszków - dupka mu latała jak szalona:smile:maluszek jeden lizał go po paszczy a dilski mu sie odwzajemnił. potem jeden mały uciekł z kojca i dili go noskiem tracał, i próbował sie bawić :smile:[/QUOTE]

to, ze Dilerek, nawet jakby byl Kilerem, tak się zachowal w stosunku do szczeniaków to mnie specjalnie nie dziwi ;) ...........ale ze ta suka mu na to pozwoliła :crazyeye:

Posted

[quote name='PIKA']Nie no w szoku jestem :crazyeye: w pozytywnym szoku :multi:
z Dilera -Kilera zostal sam Diler :multi:

to, ze Dilerek, nawet jakby byl Kilerem, tak się zachowal w stosunku do szczeniaków to mnie specjalnie nie dziwi ;) ...........ale ze ta suka mu na to pozwoliła :crazyeye:[/quote]

a mnie dziwi bo juz raz zaatakował szczeniaka:( dlatego miałam podczas tego spotkania spory stres:)
a Luna to taki pies który muchy by nie skrzywdził:) i to rozumiem bo to rotek:) i nie dam sobie złego słowa na tę rase powiedzieć:)

Posted

[quote name='dealer']a mnie dziwi bo juz raz zaatakował szczeniaka:( [/quote]
a ile ten zaatakowany szczeniak mial miesiączków? :razz:

Posted

[quote name='PIKA']a ile ten zaatakowany szczeniak mial miesiączków? :razz:[/quote]

hmm okolo 4 miesiecy.

juz kestesmy w rossdorfie. dili wczoraj dorwal amstafke i szaleli przez godzine -choc madame chciala go zjesc na poczatku ale polozyl sie na ziemi i tak dlugo lezal az jej nie przeszlo. tak wiec doszalm jeszcze raz do wniosku ze to szkolenie raczej mu szkodzilo niz pomagalo:shake: ....przeczytalam 'sgnaly uspokajajace' i czytam mojego pieska;) . wynika mi z tego ze to rzucanie sie na placu to jednak byl apel do mnie ze on tam nie chce byc, ze czuje sie zle, niespokojnie i w ogole....przepraszam za ewentualne bledy ale musze sie znowu przestawic na niemiecka kalwiature:cool3: .pedze pracowac .
pozdrawiamy cieplutko bo tu upal:lol:

Posted

[quote name='dealer'][IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/210862.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/210863.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/210864.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/210865.jpg[/IMG][/quote]

Eno..... z Dillera zrobił się Killer Serc Suczych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[QUOTE]dili wczoraj dorwal amstafke i szaleli przez godzine[/QUOTE]

suuupeeerrrrrrr :multi: :multi: :multi:

i idz tu człowieku z psem na szkolenie :shake: :shake: :shake:

Posted

[I][B]No i znów dogomaniacy ściągnęli kolejną istotkę na dobrą drogę ;)/ mam na myśli gliwickie spacerki :multi::multi::multi:/[/B][/I]

Posted

[quote name='dealer']hmm okolo 4 miesiecy.
[/quote]

Nie specjalnie mu się dziwię :evil_lol:

[quote name='dealer'] pozdrawiamy cieplutko bo tu upal:lol:[/quote]

będę obrzydliwa,:oops: ale to powiem, zazdraszczam Ci :oops:

Posted

dzisiaj znowu upal:eviltong:
a dzis rano uciekal przed malym terierem hihi nie szczeniakiem tylko ogolnie malym, takim bialym nie wiem jak sie nazywa:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]No i znów dogomaniacy ściągnęli kolejną istotkę na dobrą drogę ;)/ mam na myśli gliwickie spacerki :multi::multi::multi:/[/B][/I][/quote]

dzieki za Dogmaniakow:loveu:

Posted

[quote name='Lucy*']Eno..... z Dillera zrobił się Killer Serc Suczych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hihi:)
na tym zdjeciu spi z szafirem bratem swym osobistym:)

Posted

[quote name='Vectra']suuupeeerrrrrrr :multi: :multi: :multi:

i idz tu człowieku z psem na szkolenie :shake: :shake: :shake:[/quote]

ja tez sie ciesze:)
no wasnie idz czowieku na szkolenie i traf jak ja.......:shake:

Posted

Gadu-gadu, a tu

[SIZE=7][COLOR=magenta]100 -ną stronkę trzeba świętować [/COLOR][/SIZE]
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :tort: :tort: :laola: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn:

Posted

[I][B]:multi::multi::multi::multi::multi:100 stronka u Diliego:BIG::drink1::drink1::drink1::drink1::laola:
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:[/B][/I]

Posted

U mnie wprawdzie 25 aale co tam, weeekeeend [I][B]:multi::multi::multi: [/B][/I]
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::cunao::cunao::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='majoka']To ja też dołączam do świętowania- opijam stronkę, Dealera i Agę kawką:evil_lol:[/quote]

majoka Witam cieplutko i dziekuje:)
Slicznego masz psiaka:)

Posted

[quote name='Vectra']to ja też wypije z wami :popcorn: :popcorn:

daj nam troche słoneczka bo u mnie znowu zimno :shake: :shake:[/quote]

dzis znowu upal teraz jest 29 stopniiiiii:) wlasnie koncze prace i ide lezec w ogrodku :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...