Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']halo ludkowie:diabloti: oznajmiam uroczyscie iz skonczone...meble skrecone, stoja dumne i blade ..i w koncu posprzatane:multi: znowu mozemy mieszkac jak ludzie:evil_lol:[/quote]
poka poka poka nie bądź wiśnia :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']halo ludkowie:diabloti: oznajmiam uroczyscie iz skonczone...meble skrecone, stoja dumne i blade ..i w koncu posprzatane:multi: znowu mozemy mieszkac jak ludzie:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to tera na mnie kolej... w końcu to tapetowanie... może w tym tygodniu sie weźmiemy, a jak ktoś zajrzy z odwiedzinami to przydadzą sie ręce do roboty :roll:

dilerowa.. w razie czego jestem TU u NAS :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i zapomniałam jeszcze o czymś... FOTY WYJEB!!!! znaczy... w sensie... zajebiaszcze!!!!
Bartek z Dilskim- mistrzostwo....:loveu:
[URL]http://images13.fotosik.pl/51/22d0b5b2f996d9b3.jpg[/URL]
i to sie mie podobie

P.S.
nie marzyłabyś o NORMALNYM mężu?? :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Łał:-o:-o:-o

direrowa.....jakie ty foty superaśne robisz

no, no, no, kto by pomyślał:diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Dijejowa, jeszcze trochę i zacznę Ci mówić "mistrzuniu: :grins: :B-fly:
[URL]http://images13.fotosik.pl/51/e5c4f00c3f8dd682.jpg[/URL]

Rewelacja:turn-l:

[URL]http://images21.fotosik.pl/383/f0756f2850ab918b.jpg[/URL][/quote]

dlaczego dopiero zaczniesz mowic mi ''mistrzuniu'' juz dawno powinnas zaczac:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:.....no i zabrakło mi słów.....pozdrówki dla chłopaków :hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images21.fotosik.pl/383/f0756f2850ab918b.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/I]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Aga ....rewelacja [/COLOR][/FONT][/B][/I]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images13.fotosik.pl/51/d054087fc36a6169.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/I]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]zresztą inne tez [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

Álunia:crazyeye: tobie braklo slow:crazyeye: :diabloti: :loveu:

[quote name='malawaszka']bhahahah mąż i pies rewelka :klacz:[/quote]

nooooooooo:loveu: :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]a mnie kto zawiesi lamki i rolety, które zakupiłam ponad tydzień temu? [/B]
[B]i mam jeszcze parę, paręnaście..... paręset rzeczy do zrobienia w domku o wokoło :cool1: [/B]
[B]Dilko, chętnaś do pomocy? :cool3: Bliźniemu trzeba pomagać, podobno :diabloti: [/B]

[B]nononono, muszę przyznać, że nawet ci wyszły, niestety :evil_lol: [/B][/quote]

eee ze komu blizniemu??nie znam nikogo takiego:diabloti:

[quote name='Vectra']poka poka poka nie bądź wiśnia :diabloti:[/quote]

bede wisnia a nawet czeresnia i korniszon:eviltong:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to tera na mnie kolej... w końcu to tapetowanie... może w tym tygodniu sie weźmiemy, a jak ktoś zajrzy z odwiedzinami to przydadzą sie ręce do roboty :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerowa.. w razie czego jestem TU u NAS :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

cale szczescie ze nie zajrze do ciebie :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i zapomniałam jeszcze o czymś... FOTY WYJEB!!!! znaczy... w sensie... zajebiaszcze!!!! [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Bartek z Dilskim- mistrzostwo....:loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][URL]http://images13.fotosik.pl/51/22d0b5b2f996d9b3.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]i to sie mie podobie [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]P.S.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie marzyłabyś o NORMALNYM mężu?? :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

marzylam ale los pokrzyzowal moje plany:shake: :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Łał:-o[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]direrowa.....jakie ty foty superaśne robisz[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]no, no, no, kto by pomyślał:diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]

no wlasnie nikt by nie pomyslal.....taka sie niedoceniona czuje buuuu:placz:

edit: nie emocjonujcie sie tak..emoty ciach

Posted

[quote name='evaxon']witanko Agnieszko:cool3:

powiedz no mi ty masz canona S3 IS?? jestes z niego zadowolona? fajny jest? jak sie sprawuje??:razz:[/quote]

mam.zadowolona.jak sie sprawuje -widac.:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

P.S.
nie marzyłabyś o NORMALNYM mężu?? :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:cool1:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no co ty .....dlaczego ma mieć inaczej niz my...

cze Nasza :loveu::loveu::loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]no co ty .....dlaczego ma mieć inaczej niz my...[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Nasza :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
o! i wlasnie..cze i cze ide spac:cool1:

Posted

[quote name='dealer']o! i wlasnie..cze i cze ide spac:cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]spać.....:roll:
fajnie sie masz... :razz:
idź... ta różnica godzin... u nas jeszcze dzień :diabloti:

a ja dzis padam na ryjok, bo koło 1szej w nocy 2 razy dzwonił jakiś gej do Pawcia i sie pytał czy może umówić sie na tatuaż i kiedy są wolne terminy...:angryy::angryy::angryy: potem nie mogłam zasnąć :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']o! i wlasnie..cze i cze ide spac:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to czego mam Ci zyczyć ....bo chyba nie dobrej nocy :hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to czego mam Ci zyczyć ....bo chyba nie dobrej nocy :hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]szerokiej drogi i mało winklów :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]szerokiej drogi i mało winklów :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]to tak życzę ...będziemy w swych zyczeniach zgodne ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer'][B]mam[/B].[COLOR=Magenta]zadowolona[/COLOR].[COLOR=Lime]jak sie sprawuje -widac[/COLOR].:diabloti:[/quote]

[B]tak myslalam -no dobra Vectrowa podpowiedziala ze masz:evil_lol:

[/B][COLOR=Magenta]to dobrze :cool3:[/COLOR][COLOR=Lime]

ostatnio mało widac:roll:;):evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']wstalam.ale sie nie wyspalam. ide spac.:cool1:[/quote]:hmmmm: [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]nie ić :shake:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']wstalam.......i nie ide spac:diabloti: wylaczam sie...bez odbioru[/quote]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]już ...już bez odbioru ;) ...................:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]spać.....:roll:
fajnie sie masz... :razz:
idź... ta różnica godzin... u nas jeszcze dzień :diabloti:

a ja dzis padam na ryjok, bo koło 1szej w nocy 2 razy dzwonił jakiś gej do Pawcia i sie pytał czy może umówić sie na tatuaż i kiedy są wolne terminy...:angryy::angryy::angryy: potem nie mogłam zasnąć :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Buhahahaaaa:evil_lol: Jak możesz tak brzydko mówić o [COLOR=White]im[/COLOR]potencja[COLOR=Black]lnych[/COLOR] klientach:shake::diabloti::evil_lol:
[quote name='dealer']dlaczego dopiero zaczniesz mowic mi ''mistrzuniu'' juz dawno powinnas zaczac:diabloti:
[/quote]
Dilerowa... martię się o cia... mhmmm... jak by Ci to powiedzieć... żyjesz w świecie złudnych marzeń :loveu::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hejka :lol: Dojechaliśta? :razz:

Świetne :grin: [URL]http://images21.fotosik.pl/383/f0756f2850ab918b.jpg[/URL] Nie napiszę, kto tu ma mądrzejszą minę :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='paula_z']Hejka :lol: Dojechaliśta? :razz:

Świetne :grin: [URL]http://images21.fotosik.pl/383/f0756f2850ab918b.jpg[/URL] Nie napiszę, kto tu ma mądrzejszą minę :evil_lol: ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dojechali :multi::multi::multi::multi:
dilerka padła na ryjok i poszła spac :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...