agbar Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:glaszcze: Aguś :loveu:....jestem tutaj jakby co........nie pomogę ....bo i jak ale cały czas myślami jestem z Tobą :-([/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]aguś.. ehhhhhh.. nie jestem w stanie cie pocieszyć :-(:-(:-( ale jestem z Tobą [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='evaxon']trzymaj sie kochana[/quote] [quote name='Gonitwa']Dilska nie łam się- wsio będzie doprze....;)[/quote] dzieki kochane.....ku.rwa...nienawidze swiata na te chwile....naprawde zycie mnie jeszcze za malo skopalo po dupie wiec jeszcze i to..kto ma wiedziec wie o co chodzi...dzieki ze jestescie
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='dealer']dzieki kochane.....ku.rwa...nienawidze swiata na te chwile....naprawde zycie mnie jeszcze za malo skopalo po dupie wiec jeszcze i to..kto ma wiedziec wie o co chodzi...dzieki ze jestescie[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Aguniu......wiem i pamiętam ...i strasznie mi z tym źle że jesteś teraz tak daleko ...:glaszcze: Odezwij się do nas w momencie kiedy uznasz że chcesz już porozmawiać ... [/I][/B][/FONT][/COLOR]
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ja nie wiem o co chodzi ale nie chcę wiedzieć- mam dosyć swoich spraw i swojego życia...
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Aguś ...zaglądam tu z nadzieją ze wkrótce sie spotkamy...[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no i co ja ci tu mam rzec.... trzymam kciukasy Aguś.... bardzo, baaaaardzo mocno! i myślę... ile jeszcze testów na wytrwałość nas czeka... ile.... po co... dlaczego............ trzym sie kochana... buziaczki[/B][/COLOR][/FONT]
Kate I Luka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 oj Aga, zaglądam a tu smutaśno... Trzymaj się, oby szybko się wyprostowało :loveu:
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [FONT=Arial][B][COLOR=Red]Aguś[/COLOR][COLOR=Blue]...jesteśmy[/COLOR] [COLOR=Red]tu nadal [COLOR=Blue]...:loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Black][I]serek zakupiony ...czekamy ;)[/I][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/FONT]
BeaC Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam Cie powitac i dodać Ci otuchy. na szczęście czas leczy rany i to bardzo skutecznie [/B][/COLOR]
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [FONT=Arial][I][B]:loveu:[COLOR=Red]Aguś ...pędzę do pracy....:roll:[/COLOR][/B][/I][/FONT]
niki_ill Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Aga, jestem z Toba, sama wiesz, ze rozumiem co czujesz:-( Pozdrawiam i glowa do gory!!!
agbar Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 czesc i czolem.....pogoda nas robi w konia i lato sobie poszlo buuu...
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jak to sie stało że mnie tu nie było... BYŁAM.. nawet wydawało mi sie że pisałam :hmmmm: ... matko:mdleje: ten pieruński niemiec mnie wykończy[/B][/COLOR][/FONT] :shake::shake:
agbar Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a jak to sie stało że mnie tu nie było... BYŁAM.. nawet wydawało mi sie że pisałam :hmmmm: ... matko:mdleje: ten pieruński niemiec mnie wykończy[/B][/COLOR][/FONT] :shake::shake:[/quote] znaczy ze kto?? moj sasiad esesman:crazyeye: :diabloti: wczoraj go prawie wykonczylam.....bylismy na grzybach, wracajac spotkalismy go a w koszyku ..ponad kilo kurek:diabloti: ale mial mine...hehee i tera siedze i szukam przepisow na dania z kurkami:p
Kate I Luka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='dealer']znaczy ze kto?? moj sasiad esesman:crazyeye: :diabloti: wczoraj go prawie wykonczylam.....bylismy na grzybach, wracajac spotkalismy go a w koszyku ..ponad kilo kurek:diabloti: ale mial mine...hehee i tera siedze i szukam przepisow na dania z kurkami:p[/QUOTE] Kochana jak masz kury, to na rosół :diabloti:
agbar Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kochana jak masz kury, to na rosół :diabloti:[/quote] problem w tym ze ja nie lubie rosolu....:diabloti:
BeaC Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam dopiero teraz....................bo mnie nie było u mnie pogoda masakra.rano deszcz a teras taka duchota jest...........:angryy: [/B][/COLOR]
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='dealer']znaczy ze kto?? moj sasiad esesman:crazyeye: :diabloti: wczoraj go prawie wykonczylam.....bylismy na grzybach, wracajac spotkalismy go a w koszyku ..ponad kilo kurek:diabloti: ale mial mine...hehee i tera siedze i szukam przepisow na dania z kurkami:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha.. myslałam że byś go wykończyła bo dałaś mu trującego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: KURKA duszona w drzwiach :diabloti::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts