Cimi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 A również witam :multi:. U nas dziś też słonko było, a temperatura to jakieś 15 stopni ;).
agbar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 oho z galerii mnie sie stacja meteorologiczna zrobiła:) hihihi
agbar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Kochani chciałam sie pozegnać:(....jutro rano wyjezdżamy..jak dobrze pójdzie bedziemy za około miesiąc jak źle pójdzie to moze przed wakacjami dopiero buuuuuuu......:placz: Na razie bardzo chciałam Wam podziękować za pomoc i wsparcie:) jesteście Wspaniali:) Aga&Dealer
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [I][B]Aga przykro ,że to już :-(.Szukaj prędziutko jak wrócisz jakies kawiarenki z netem :razz:, będziemy czekać z Ozzulcem na wieści jak dojechaliście .No i trzymajcie się cieplutko .Głaski i całuski dla Dila :calus::buzi::calus:[/B][/I]
agbar Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 dziekujemy Alicjo:) na pewno dopadne jakas kawiarenke i bedzie dłuzsze oblęzenie:)
e.v.a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Agnieszko Dealerku czekamy na wiesci od was :) pamietajcie o nas ..my juz nie mozemy sie doczekac kiedy wrocicie :D praca domowa na najblizsze miesiace: przynajmniej raz na tydzien badz dwa dawac znaki zycia na dogomanii:mad:
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='evaxon']Agnieszko Dealerku czekamy na wiesci od was :) pamietajcie o nas ..my juz nie mozemy sie doczekac kiedy wrocicie :D praca domowa na najblizsze miesiace: przynajmniej raz na tydzien badz dwa dawac znaki zycia na dogomanii:mad:[/quote]o tak koniecznie :multi:
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [B][COLOR=purple]Agusiu życzymy szczęśliwej podrózy no i juz za Wami tesknimy :placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Pisz jak najczesciej, w miare możliwosci no i rob zdjecia :lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Dobranocka :buzi:[/COLOR][/B]
Cimi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Aga, życze poeowdzenia w długiej podróży. Trzymajcie się ciepło ;). I pisz na dgm jak już będzie na dgm ;).
Basia&Safi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 3maj sie powodzenia apapap 3mamy z SAfi kciuki :) papapapapa
an3czka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [COLOR=navy][B][I]Aguś będziemy tęsknić:-( [/I][/B][/COLOR] [COLOR=navy][B][I]Papa...[/I][/B][/COLOR]
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 :placz: :placz: :placz: Nie zdążyłem się pożegnać :placz: :placz: :placz:
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']:placz: :placz: :placz: Nie zdążyłem się pożegnać :placz: :placz: :placz:[/quote]no widzisz gapo :mad:
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no widzisz gapo :mad:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]:shake::mad::mad::mad:
mrowka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Jak to?? Gdzie Wy pojechaliscie :placz: a ja nic o tym nie wiedzialam :( Mam nadzeje, ze szybko wrocicie bo my juz tesknimi za spacerkiem, za Wami :placz: i trafcie szybko tam do kafejki... :-( [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/188529.jpg[/IMG] Dealerkuu kochany... :placz: :calus: :loveu:
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='mrowka']Jak to?? Gdzie Wy pojechaliscie :placz: a ja nic o tym nie wiedzialam :( Mam nadzeje, ze szybko wrocicie bo my juz tesknimi za spacerkiem, za Wami :placz: i trafcie szybko tam do kafejki... :-( [IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/188529.jpg[/IMG] Dealerkuu kochany... :placz: :calus: :loveu:[/quote]:loveu: koffaniutkie pieścidełko
Lucy* Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Aguś i Dealerku tęskinimy za Wami wracajcie szybko !!!! :candle: :candle:
PiotrekJ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Lucy*']Aguś i Dealerku tęskinimy za Wami wracajcie szybko !!!! :candle: :candle:[/quote] Obiecała że będzie się pokazywać i co? Nie ma jej :shake: :roll: ...
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [I][B]Kiedy do nas wpadniecie na dogo:shake:[/B][/I]
e.v.a Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Kiedy do nas wpadniecie na dogo:shake:[/B][/I][/quote] oby jak naj szybciej :placz:
agbar Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 czesc slonka kofane:):loveu: :loveu: :loveu: wpadlismy na chwilke tak w skrocie dili ma sie dobrze widac powoli efekty w szkoleniu i duzo na pewno dala kastracja. Psiurek ma coraz wiecej kolegow:) nie ujada na kazdego psa spotkanego na drodze...ma swoje antypatie jak kazdy chyba:) ale jest duzo lepiej:) a tak poza tym to tesknie strasznie za wszystkimi w Polsce no i za Dogomaniakami kochanymi pomocnymi w kazdej sytuacji:) teraz pedze nadrabiac zaleglosci u Was:) cmokamy
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [I][B]:multi::multi::multi::multi::multi::multi:no super ze jestescie no i że u Diliego OK Duza buska dla fafelka :loveu: [/B][/I]
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :multi: wspaniale ze wkoncu sie odezwalas:cool3: tylko czemu tak dlugo na to czekalismy:mad: a foteczki beda :loveu: wspaniale ze Dealerek sie czuje dobrze my tez tesknimy:-(
Recommended Posts