Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani chciałam sie pozegnać:(....jutro rano wyjezdżamy..jak dobrze pójdzie bedziemy za około miesiąc jak źle pójdzie to moze przed wakacjami dopiero buuuuuuu......:placz:

Na razie bardzo chciałam Wam podziękować za pomoc i wsparcie:) jesteście Wspaniali:)

Aga&Dealer

Posted

[I][B]Aga przykro ,że to już :-(.Szukaj prędziutko jak wrócisz jakies kawiarenki z netem :razz:, będziemy czekać z Ozzulcem na wieści jak dojechaliście .No i trzymajcie się cieplutko .Głaski i całuski dla Dila :calus::buzi::calus:[/B][/I]

Posted

Agnieszko Dealerku czekamy na wiesci od was :) pamietajcie o nas ..my juz nie mozemy sie doczekac kiedy wrocicie :D
praca domowa na najblizsze miesiace:
przynajmniej raz na tydzien badz dwa dawac znaki zycia na dogomanii:mad:

Posted

[quote name='evaxon']Agnieszko Dealerku czekamy na wiesci od was :) pamietajcie o nas ..my juz nie mozemy sie doczekac kiedy wrocicie :D
praca domowa na najblizsze miesiace:
przynajmniej raz na tydzien badz dwa dawac znaki zycia na dogomanii:mad:[/quote]o tak koniecznie :multi:

Posted

[B][COLOR=purple]Agusiu życzymy szczęśliwej podrózy no i juz za Wami tesknimy :placz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]Pisz jak najczesciej, w miare możliwosci no i rob zdjecia :lol:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]Dobranocka :buzi:[/COLOR][/B]

Posted

Jak to?? Gdzie Wy pojechaliscie :placz: a ja nic o tym nie wiedzialam :(
Mam nadzeje, ze szybko wrocicie bo my juz tesknimi za spacerkiem, za Wami :placz: i trafcie szybko tam do kafejki... :-(

[IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/188529.jpg[/IMG]
Dealerkuu kochany... :placz: :calus: :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']Jak to?? Gdzie Wy pojechaliscie :placz: a ja nic o tym nie wiedzialam :(
Mam nadzeje, ze szybko wrocicie bo my juz tesknimi za spacerkiem, za Wami :placz: i trafcie szybko tam do kafejki... :-(

[IMG]http://www.album.com.pl/zWy384aAbzYQg/188529.jpg[/IMG]
Dealerkuu kochany... :placz: :calus: :loveu:[/quote]:loveu: koffaniutkie pieścidełko

Posted

[quote name='Lucy*']Aguś i Dealerku tęskinimy za Wami wracajcie szybko !!!! :candle: :candle:[/quote]

Obiecała że będzie się pokazywać i co? Nie ma jej :shake: :roll: ...

• 2 weeks later...
Posted

czesc slonka kofane:):loveu: :loveu: :loveu:

wpadlismy na chwilke
tak w skrocie dili ma sie dobrze widac powoli efekty w szkoleniu i duzo na pewno dala kastracja. Psiurek ma coraz wiecej kolegow:) nie ujada na kazdego psa spotkanego na drodze...ma swoje antypatie jak kazdy chyba:) ale jest duzo lepiej:)
a tak poza tym to tesknie strasznie za wszystkimi w Polsce no i za Dogomaniakami kochanymi pomocnymi w kazdej sytuacji:)
teraz pedze nadrabiac zaleglosci u Was:)

cmokamy

Posted

:multi: wspaniale ze wkoncu sie odezwalas:cool3: tylko czemu tak dlugo na to czekalismy:mad:
a foteczki beda :loveu:
wspaniale ze Dealerek sie czuje dobrze
my tez tesknimy:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...