Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']To ja mam pomysł. Spotkajmy się. Mój nie dość, że z samcami nie teges, to do tego bokserów nie trawi. Puścimy bydlaki na siebie (mam teren ogrodzony:evil_lol:), rozszarpią się a my będziemy mieć problem z głowy:diabloti: ;)

o nareszcie rozsadna propozycja:) a mi tu wciskają ciemnote : luźna smycz , smakołyki i inne pomysły:) o której mam być??:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']o nareszcie rozsadna propozycja:) a mi tu wciskają ciemnote : luźna smycz , smakołyki i inne pomysły:) o której mam być??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to obstawiamy .......która pierwsza wymięknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to obstawiamy .......która pierwsza wymięknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oj tam Ala nie czepiaj się:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']o nareszcie rozsadna propozycja:) a mi tu wciskają ciemnote : luźna smycz , smakołyki i inne pomysły:) o której mam być??:evil_lol:
Jaka smycz?! Na żywioł pójdą:lol:. To ja od dziś zaczynam intensywny trening z boksiem sąsiada (tym, przez którego Basco ma awersję do bokserów)...:diabloti:

Posted

[quote name='an3czka']Jaka smycz?! Na żywioł pójdą:lol:. To ja od dziś zaczynam intensywny trening z boksiem sąsiada (tym, przez którego Basco ma awersję do bokserów)...:diabloti:

dobra to ja dzis na szkoleniu go spuszcze na dzień dobry ze smyczy:evil_lol: niech sie wprawia:)

Posted

[quote name='Pysia']
Uwielbiam takie faflaste pycholki :loveu: I do tego ten zadarty nosek:loveu: :loveu: :loveu:

hmm ja też uwielbiam:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to obstawiamy .......która pierwsza wymięknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja wymiękam za każdym razem jak wychodze na spacer:)

Posted

[quote name='basiulka22tychy'] jej jakie 2 Łobuziaki :):):))

Lobuziaki to mało powiedziane...tornado przy nich to oaza spokoju :evil_lol:

Posted

To zacznij szukac psów uległych do spacerów :evil_lol:. Albo szkolenie z PT i z gryzieniem ? Ja się wybiorę w wakacje na taki trening do Krakowa :lol:. Albo będziesz skazana na samodzielną pracę z psem na odludziu :lol::cool3:.

Posted

[quote name='dealer']dobra to ja dzis na szkoleniu go spuszcze na dzień dobry ze smyczy:evil_lol: niech sie wprawia:)
Nie, nie. Podchodź z nim do innych warczących i pieniących się samców i szarp smyczą:evil_lol:
Matko cóż mi do głowy przychodzi...:shake: :eviltong:

Posted

[quote name='Cimi']To zacznij szukac psów uległych do spacerów :evil_lol:. Albo szkolenie z PT i z gryzieniem ? Ja się wybiorę w wakacje na taki trening do Krakowa :lol:. Albo będziesz skazana na samodzielną pracę z psem na odludziu :lol::cool3:.
O jakim treningu w Krakowie mówisz?:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']"Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje"
upssss.
Ah zapomniałam :oops:.. tam trzeba być zarejestrowanym :eviltong:. Ale o to szkolenie mi chodzi TU

Posted

[quote name='Cimi']Ah zapomniałam :oops:.. tam trzeba być zarejestrowanym :eviltong:. Ale o to szkolenie mi chodzi TU
Zorientowałam się i szybko zarejestrowałam:eviltong:

Posted

Cimi napisał(a):
To zacznij szukac psów uległych do spacerów :evil_lol:. Albo szkolenie z PT i z gryzieniem ? Ja się wybiorę w wakacje na taki trening do Krakowa :lol:. Albo będziesz skazana na samodzielną pracę z psem na odludziu :lol::cool3:.

staram sie szukac ale niestety nie kazdy kto ma uległego psa i zobaczy moja bestię ma odwage spróbować:)
PT mamy , mamy tez stres z tego powodu - dzis np. juz sobie wyobrazam moje wejscie na plac:)

Posted

[quote name='an3czka']Nie, nie. Podchodź z nim do innych warczących i pieniących się samców i szarp smyczą:evil_lol:
Matko cóż mi do głowy przychodzi...:shake: :eviltong:

hmmm..problem w tym ze ja nie musze podchodzić.....Dilski mnie tam zaciagnie...chocby na kolanach ale bedzie:):evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='dealer']hmmm..problem w tym ze ja nie musze podchodzić.....Dilski mnie tam zaciagnie...chocby na kolanach ale bedzie:):evil_lol: :eviltong:
No to mówię Ci. Nasze psy idealnie by się zgrały:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']No to mówię Ci. Nasze psy idealnie by się zgrały:evil_lol:

taaaa w sumie do Krakowa nie mam daleko...pseudo autostradą pare minut:) a poten najwyżej zwłoki porzuce w lesie i juz bez balastu do domku:evil_lol: ..

wiesz co Ania tak tylko czekam czy sie na nas gromy od dogomaniaków posypia hihi?:evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):

Cimi poczytałam nieco i zastanawiam sie czy sie nie wybrać?hm hm hm??

Posted

dealer napisał(a):
Cimi poczytałam nieco i zastanawiam sie czy sie nie wybrać?hm hm hm??

Spróbuj :lol:. Ja też spróbuje, ale to jak wolne będę miała, żeby sprawdzić psa co robi i jak, bo później będizemy jechać na obóz szkoleniowy też z tym pozorantem ;) Trening kosztuje 30zł zaczyna się posłuszeństwem około 2 godzin odpoczynek i obrona do około 17 ;) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...