an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='dealer'] Ale buzieńkę niewinną to on ma:loveu:
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']To ja mam pomysł. Spotkajmy się. Mój nie dość, że z samcami nie teges, to do tego bokserów nie trawi. Puścimy bydlaki na siebie (mam teren ogrodzony:evil_lol:), rozszarpią się a my będziemy mieć problem z głowy:diabloti: ;) o nareszcie rozsadna propozycja:) a mi tu wciskają ciemnote : luźna smycz , smakołyki i inne pomysły:) o której mam być??:evil_lol:
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Ale buzieńkę niewinną to on ma:loveu: no ma:) łobuz jeden...kochany:loveu:
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Uwielbiam takie faflaste pycholki :loveu: I do tego ten zadarty nosek:loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='dealer']o nareszcie rozsadna propozycja:) a mi tu wciskają ciemnote : luźna smycz , smakołyki i inne pomysły:) o której mam być??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to obstawiamy .......która pierwsza wymięknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to obstawiamy .......która pierwsza wymięknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj tam Ala nie czepiaj się:evil_lol:
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='dealer']o nareszcie rozsadna propozycja:) a mi tu wciskają ciemnote : luźna smycz , smakołyki i inne pomysły:) o której mam być??:evil_lol: Jaka smycz?! Na żywioł pójdą:lol:. To ja od dziś zaczynam intensywny trening z boksiem sąsiada (tym, przez którego Basco ma awersję do bokserów)...:diabloti:
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Jaka smycz?! Na żywioł pójdą:lol:. To ja od dziś zaczynam intensywny trening z boksiem sąsiada (tym, przez którego Basco ma awersję do bokserów)...:diabloti: dobra to ja dzis na szkoleniu go spuszcze na dzień dobry ze smyczy:evil_lol: niech sie wprawia:)
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia'] Uwielbiam takie faflaste pycholki :loveu: I do tego ten zadarty nosek:loveu: :loveu: :loveu: hmm ja też uwielbiam:loveu:
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to obstawiamy .......która pierwsza wymięknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wymiękam za każdym razem jak wychodze na spacer:)
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] jej jakie 2 Łobuziaki :):):)) Lobuziaki to mało powiedziane...tornado przy nich to oaza spokoju :evil_lol:
Cimi Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 To zacznij szukac psów uległych do spacerów :evil_lol:. Albo szkolenie z PT i z gryzieniem ? Ja się wybiorę w wakacje na taki trening do Krakowa :lol:. Albo będziesz skazana na samodzielną pracę z psem na odludziu :lol::cool3:.
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='dealer']dobra to ja dzis na szkoleniu go spuszcze na dzień dobry ze smyczy:evil_lol: niech sie wprawia:) Nie, nie. Podchodź z nim do innych warczących i pieniących się samców i szarp smyczą:evil_lol: Matko cóż mi do głowy przychodzi...:shake: :eviltong:
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cimi']To zacznij szukac psów uległych do spacerów :evil_lol:. Albo szkolenie z PT i z gryzieniem ? Ja się wybiorę w wakacje na taki trening do Krakowa :lol:. Albo będziesz skazana na samodzielną pracę z psem na odludziu :lol::cool3:. O jakim treningu w Krakowie mówisz?:cool3:
Cimi Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']O jakim treningu w Krakowie mówisz?:cool3: z rragnarrem TU
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cimi']z rragnarrem TU "Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje" upssss.
Cimi Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']"Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje" upssss. Ah zapomniałam :oops:.. tam trzeba być zarejestrowanym :eviltong:. Ale o to szkolenie mi chodzi TU
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Cimi']Ah zapomniałam :oops:.. tam trzeba być zarejestrowanym :eviltong:. Ale o to szkolenie mi chodzi TU Zorientowałam się i szybko zarejestrowałam:eviltong:
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Cimi napisał(a):To zacznij szukac psów uległych do spacerów :evil_lol:. Albo szkolenie z PT i z gryzieniem ? Ja się wybiorę w wakacje na taki trening do Krakowa :lol:. Albo będziesz skazana na samodzielną pracę z psem na odludziu :lol::cool3:. staram sie szukac ale niestety nie kazdy kto ma uległego psa i zobaczy moja bestię ma odwage spróbować:) PT mamy , mamy tez stres z tego powodu - dzis np. juz sobie wyobrazam moje wejscie na plac:)
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Nie, nie. Podchodź z nim do innych warczących i pieniących się samców i szarp smyczą:evil_lol: Matko cóż mi do głowy przychodzi...:shake: :eviltong: hmmm..problem w tym ze ja nie musze podchodzić.....Dilski mnie tam zaciagnie...chocby na kolanach ale bedzie:):evil_lol: :eviltong:
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='dealer']hmmm..problem w tym ze ja nie musze podchodzić.....Dilski mnie tam zaciagnie...chocby na kolanach ale bedzie:):evil_lol: :eviltong: No to mówię Ci. Nasze psy idealnie by się zgrały:evil_lol:
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']No to mówię Ci. Nasze psy idealnie by się zgrały:evil_lol: taaaa w sumie do Krakowa nie mam daleko...pseudo autostradą pare minut:) a poten najwyżej zwłoki porzuce w lesie i juz bez balastu do domku:evil_lol: .. wiesz co Ania tak tylko czekam czy sie na nas gromy od dogomaniaków posypia hihi?:evil_lol:
agbar Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Cimi napisał(a):To zacznij szukac psów uległych do spacerów :evil_lol:. Albo szkolenie z PT i z gryzieniem ? Ja się wybiorę w wakacje na taki trening do Krakowa :lol:. Albo będziesz skazana na samodzielną pracę z psem na odludziu :lol::cool3:. Cimi poczytałam nieco i zastanawiam sie czy sie nie wybrać?hm hm hm??
Cimi Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 dealer napisał(a):Cimi poczytałam nieco i zastanawiam sie czy sie nie wybrać?hm hm hm?? Spróbuj :lol:. Ja też spróbuje, ale to jak wolne będę miała, żeby sprawdzić psa co robi i jak, bo później będizemy jechać na obóz szkoleniowy też z tym pozorantem ;) Trening kosztuje 30zł zaczyna się posłuszeństwem około 2 godzin odpoczynek i obrona do około 17 ;) .
Recommended Posts