Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']dobrze gadasz :loveu: :loveu: :diabloti:

masz prezencik :loveu:

[IMG]http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/maluch.jpg[/IMG][/QUOTE]
Łło losie, skóra, fura i komóra:shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']a wiesz ..ze ja wlasnie za te prostote cie kocham..bo ja lubie takie proste baby ze wsi..co wiedzom co chcom:diabloti: :loveu:[/quote]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='madzia i medor']Łło losie, skóra, fura i komóra:shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
no co mieszczuchu , zazdrość zżera :razz: :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zżera:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]

prosilam juz abys nie wylewala swych plynow ustrojowych w mojej obecnosci..to takie niesmaczne jest...:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zżera:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]
nie będziesz miała kurków, gumniaków , psów na łąńcuchów , biedy , słomy w butach :diabloti: a może jedź do holandii na pomocnika weta :cool3: to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla :diabloti: tylko zaszczep się , zachipuj i zapłąć podatek , bo masz wiecej niż 40 cm i jesteś z 1 grupy psów :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']prosilam juz abys nie wylewala swych plynow ustrojowych w mojej obecnosci..to takie [I][U]niesmaczne[/U][/I] jest...:diabloti:[/QUOTE]
Ale ja Ci wcale tego smakować nie kazałam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie będziesz miała kurków, gumniaków , psów na łąńcuchów , biedy , słomy w butach :diabloti: a może jedź do holandii na pomocnika weta :cool3: to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla :diabloti: tylko zaszczep się , zachipuj i zapłąć podatek , bo masz wiecej niż 40 cm i jesteś z 1 grupy psów :diabloti:[/quote]

i bedzie siedziec w schronisku bo tam TYLKO TAKIE sa w schroniskach...

[quote name='madzia i medor']Ale ja Ci wcale tego smakować nie kazałam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:[/quote]

ale ty mnie zmuszasz..leci ci z tych otworow,zaslaniac sie nie nadazam...masakra...idz kochaniutka spac i do pana el dochtore...:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']nie będziesz miała kurków, gumniaków , psów na łąńcuchów , biedy , słomy w butach :diabloti: a może jedź do holandii na pomocnika weta :cool3: to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla :diabloti: tylko zaszczep się , zachipuj i zapłąć podatek , bo masz wiecej niż 40 cm i jesteś z 1 grupy psów :diabloti:[/QUOTE]
O *****, za dużego tego na raz, jak na mój mały musk:diabloti:([COLOR="White"]pytanie czy ja wogóle mam "musk[/COLOR]') :hmmmm::hmmmm::diabloti:
Przeanalizujmy:cool1: :cool1: :diabloti:

"[B]nie będziesz miała kurków[/B]" - ptasia grypa:cool1:
"[B]psów na łąńcuchów[/B] " - a myślisz, że w domu, to na czym je trzymam:crazyeye: :crazyeye:
"[B]jedź do holandii[/B]" - pozwiedzam:loveu: :loveu: i odwiedzę amsterdam:diabloti:
"[B]to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla[/B]" - ich też zagryzę i gówno mi zrobią:razz: :cool1: :cool1:
"[B]1 grupy psów[/B]" - tzn. z tych agresywnych:evil_lol:

[B]Na resztę pytań odpowiem tylko w obecności adwokata[/B]:cool1: :cool1:

Posted

[quote name='dealer']
ale ty mnie zmuszasz..leci ci z tych otworow,zaslaniac sie nie nadazam...masakra...idz kochaniutka spac i do pana el dochtore...:loveu:[/QUOTE]
Rób uniki, jak w matrixsie:cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Rób uniki, jak w matrixsie:cool1:[/quote]

ty zrob unik...w kierunku spania...pa pa:diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']przeegzaminuje cie:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:dobrze nasza jedyna:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:dobrze nasza jedyna:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

nie ciesz sie ...ja nie zapominam..i nie wybaczam...:razz:

Posted

[quote name='dealer']nie ciesz sie ...ja nie zapominam..i nie wybaczam...:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:zapamiętam .....
dałam foty na Naszym blożku ........u Klocka :diabloti:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']O *****, za dużego tego na raz, jak na mój mały musk:diabloti:([COLOR=White]pytanie czy ja wogóle mam "musk[/COLOR]') :hmmmm::hmmmm::diabloti:
Przeanalizujmy:cool1: :cool1: :diabloti:

"[B]nie będziesz miała kurków[/B]" - ptasia grypa:cool1:
"[B]psów na łąńcuchów[/B] " - a myślisz, że w domu, to na czym je trzymam:crazyeye: :crazyeye:
"[B]jedź do holandii[/B]" - pozwiedzam:loveu: :loveu: i odwiedzę amsterdam:diabloti:
"[B]to cię najwyżej uśpią jak zagryziesz pitbulla[/B]" - ich też zagryzę i gówno mi zrobią:razz: :cool1: :cool1:
"[B]1 grupy psów[/B]" - tzn. z tych agresywnych:evil_lol:

[B]Na resztę pytań odpowiem tylko w obecności adwokata[/B]:cool1: :cool1:[/quote]

wiesz co :razz: skończ z myśleniem , znajdź sobie inne hobby bo to ci wcale nie wychodzi :diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:cztżbys już popłynęła w objęcia Morfeusza:diabloti:Nasza Droga Dilerko:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Witaj gaduło :p
Bosh :mdleje: Dziś już tego nie nadrobię :shake: Poddałam się :roll: Fotki potforasa widziałam :loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/129/18ef19f4f5dec87a.jpg[/IMG][/URL]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz ....oby Debe i Paula dobrze to przeczytały bo przyjdzie nam piechty w nocy z Jastrzębia wracać:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Dobrze, że umiem czytać ze zrozumieniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz co :razz: skończ z myśleniem , znajdź sobie inne hobby bo to ci wcale nie wychodzi :diabloti:[/QUOTE]
Nigdy nie byłam dobra w te klocki:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Dijejka wstawaj na kjakejsa:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:cztżbys już popłynęła w objęcia Morfeusza:diabloti:Nasza Droga Dilerko:loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

poplynelam ale juz przyplynelam w WASZE objecia:loveu:

[quote name='paula_z']Witaj gaduło :p
Bosh :mdleje: Dziś już tego nie nadrobię :shake: Poddałam się :roll: Fotki potforasa widziałam :loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/129/18ef19f4f5dec87a.jpg[/IMG][/URL]

[/quote]
potworasa:crazyeye: toz to najpiekniejszy pies na swiecie...Paula....jak moglas:evil_lol:
[quote name='Gonitwa']Fotki super- jak zwykle z resztą;)[/quote]

aha..troszke wazelinki z rana nikomu jeszcze nie zaszkodzilo....:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Nigdy nie byłam dobra w te klocki:diabloti: :diabloti:

Dijejka wstawaj na kjakejsa:loveu:[/quote]

wstalam.....nie jem,pije kawe:loveu:

[quote name='Imbir1']cześć rozgadane Dilery:multi::multi::multi:[/quote]

Imbirek :multi: witaj :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:loveu:nasza koffana Didżejko ....czy ty jeszcze spisz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

nie spie.....bylam u pana dochtora....jestem chora, boli mnie gardlo, mam katarek, i nie moge przelykac sliny...bo mam wrazenie ze sie..zesmole z bolu..auc:-(

[quote name='bonita'][B]Słonko już wstało Dilerko:cool3:[/B]
[B]Mówię heloł i lecem:multi:[/B]
[/quote]

odpowiadam helol:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]:razz:oć utulkam:loveu: ....to ze stych upałów niemnieckich:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

to od tego tfu..luftu....:cool1: boliiiiiii:-(

Posted

[quote name='dealer']to od tego tfu..luftu....:cool1: boliiiiiii:-([/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:oj współczuwam ja ciebie:-([/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...