e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/356/1da9bcc71fa80320.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol: ale ma dluuuga szyyyje:cool3:
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']ani troche....ani nic ,nooo chyba ze bedziesz nalegac:diabloti: to ci wystrugam laskie:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to ja już na..... legam :diabloti: OOOOOO!!!!! foty dilskiego !!?? a czy ten pies oprócz lezenia jeszcze cóś robi??? :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='evaxon'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/356/1da9bcc71fa80320.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol: ale ma dluuuga szyyyje:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i ten łańcuch :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='BeaC'][quote name='dealer'] [B][COLOR=darkred].....widać[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]na zdjęciu prezentujacym komendę[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]do mnie:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B][/quote] no widac...jak sie zbiera do skretu zeby cala sila na mnie wpasc bo to takie zabawne jest:razz: [quote name='evaxon'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/356/1da9bcc71fa80320.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol: ale ma dluuuga szyyyje:cool3:[/quote] bo to moja zyrafka jest:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no to ja już na..... legam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]OOOOOO!!!!! foty dilskiego !!?? a czy ten pies oprócz lezenia jeszcze cóś robi??? :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] zre i puszcza baki:cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i ten łańcuch :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pozyczylam se od krowy przydroznej....:loveu:
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wogóle?? nic a nic?? [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue]no ... wam tez laski nie zrobie i wy mi takze [/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ufff ...to całe szczęście bo potem by było Jastrzębie strefą zakazaną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i ten łańcuch :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][B][I]:razz:taaa biedne zwierzątko ....taki ciężar:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/COLOR]
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']zre i puszcza baki:cool1: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]na leżąco?? te baki..... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] pozyczylam se od krowy przydroznej....:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] pozytywnie... pies ma sie uginac pod ciężarem krowskiego łańcucha... ma sie męczyć, skomleć, wyć... :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]pozytywnie... pies ma sie uginac pod ciężarem krowskiego łańcucha... ma sie męczyć, skomleć, wyć... :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] bo ja szkole mojego piesa tylko pozytywnie....klik klik:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']i na zle....helol:razz: sama pila i sie nie podzielila:diabloti: zazdroscilycie mi slonka:mad: :mad: :mad: ktora mi deszcz przyslala:mad:[/quote] [B]no na zawsze mowiac krótko.......:diabloti: [/B]
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']bo ja szkole mojego piesa tylko pozytywnie....klik klik:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]brakło mi słów moja ty psijaciulko!!! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:diabloti:a klikasz łańcuszkiem o łańcuch:diabloti:[/B][/I][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][I][B]:diabloti:a klikasz łańcuszkiem o łańcuch:diabloti:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] klikam palcem w pilota od OE:diabloti: wrocilismy,bylismy u weta sie zaszczepic na wscieklote..3 lata spokoju ufff:multi:
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer'] wrocilismy,bylismy u weta sie zaszczepic na wscieklote..3 lata spokoju ufff:multi:[/quote] 3lata:hmmmm:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='evaxon']3lata:hmmmm:[/quote] [quote name='Aga K']3 lata ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] nooo 3 lata....za rok tylko te inne a wscieklota co 3 lata....w Polsce tak ni ma????
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='dealer']nooo 3 lata....za rok tylko te inne a wscieklota co 3 lata....w Polsce tak ni ma????[/quote] bo my POLAKI :diabloti: :siara: to co roku szczepimy :p na wscieklizne i te inne tez:p
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='evaxon']bo my POLAKI :diabloti: :siara: to co roku szczepimy :p na wscieklizne i te inne tez:p[/quote] a my POLAKI szczepimy co 3 lata na to a na tamto co rok.....cholerka i tak zapomnialam powiedziec co by na borelioze szczypawke dorzucil...:cool1:
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a to te szczepionki nie dzialaja przez rok tylko?:hmmmm: a moze to te na choroby przez rok dzialaja:hmmmm:
agbar Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='evaxon']a to te szczepionki nie dzialaja przez rok tylko?:hmmmm: a moze to te na choroby przez rok dzialaja:hmmmm:[/quote] wiesz co ja nie wiem..ale wierze panu dochtorowi..data nastepnego szczepienia jak byk 2010 rok i tez mi dwa razy powtarzal ze za rok tylko ten drugi zestaw...na wstretne chorobska...moze sa dwa rodzaje tych szczepionek...i moze te na 3 lata nieco drozsze..bo przy placeniu sie malo co nie przewrocilam:evil_lol:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :hmmmm: u nas jak już to odwrotnie wścieklizna co rok ,a inne badziewia co 2-3 lata ......... no i te drugie , lepsze walą po kieszeni :diabloti:
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no a kmoże idź jeszcze do innego doktora i zapytaj poprostu ;/ hmmmm no pytanie chyba nic nie kosztuje ;)
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a ja mam wszystkie co roku :razz: i kazde wali po kieszeni :grin: bo ja skąpa jestem z natury:diabloti:
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='evaxon']a ja mam wszystkie co roku :razz: i kazde wali po kieszeni :grin: bo ja skąpa jestem z natury:diabloti:[/quote] no ja się nie wypowiadam ile kosztuje mnie ta banda darmozjadów :cool1:
Recommended Posts