Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

.....................przyszłam do Ciebie.świetlaą droga:diabloti::diabloti::diabloti:

[IMG]http://images22.fotosik.pl/121/9bfa51801e045fe4.jpg[/IMG]

[COLOR=DarkRed][B]sie mi ta fota skradacza podobuje:loveu::loveu::loveu:

a tak wogóle to muszę powiedzieć, ze u Ciebie zawsze i pogadać można i foty som

WITAJ...................kafka dilujeszc czy nie.:razz:...bo mam pieruńską pogodę i pieruński humor:angryy::angryy::angryy:..............jak kogo w tej pracy dzisiaj nie zagryze to będzie dobrze:mad::mad::mad:
[/B][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonitwa']Trzeba się myć, a nie wietrzyć... Przeciąg może nie załatwić sprawy...[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mówie przeca o wietrzeniu zaniast myciu tylko o tym że w letnich glanach mam dziury na sznurówki i mi piździ :angryy:

MOJA OSOBISTA DILERKO jestem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Mundry psiak, co mu się będą błąkać po jego ścieżkach spacerowych:diabloti: :diabloti: :loveu:[/quote]

tresowany bydlaczek a cio?:diabloti:

[quote name='Aga K']ale ślicznieste faflusiaste foteczki :loveu:
wsystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi:
pisze bo nie wiem czy wam składałam ;)[/quote]

dziekuje za zyczenia...

[quote name='evaxon']nie nadrabiam bo mi sie nie chce :)

ale napisze....
Dilerowa ty to jednak jestes zajebista:loveu: i masz zajebistego psa:loveu: chcesz przygarnac zajebista Ewe??:loveu: :evil_lol:

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/122/195b781d6d9bff18.jpg[/IMG][/URL][/quote]

moge cie przygarnac...:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]no wstawaj ....nasz Dili chce iść na spacerek ....aha ...noc spędziłam na dworcu:angryy:nikt po mnie nie wyszedł:placz:wróciłam do domciu;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

nasz Dili byl z panciem o swicie bladym na spacerku i dostal zawalu bo spotkal zabe:evil_lol:

[quote name='BeaC'].....................przyszłam do Ciebie.świetlaą droga:diabloti:

[IMG]http://images22.fotosik.pl/121/9bfa51801e045fe4.jpg[/IMG]

[COLOR=darkred][B]sie mi ta fota skradacza podobuje:loveu:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]a tak wogóle to muszę powiedzieć, ze u Ciebie zawsze i pogadać można i foty som[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]WITAJ...................kafka dilujeszc czy nie.:razz:...bo mam pieruńską pogodę i pieruński humor:angryy:..............jak kogo w tej pracy dzisiaj nie zagryze to będzie dobrze:mad:[/COLOR][/B]
[/quote]

masz kaw i nie gryz nikogo bo sie jeszcze czym zarazisz:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie mówie przeca o wietrzeniu zaniast myciu tylko o tym że w letnich glanach mam dziury na sznurówki i mi piździ :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]MOJA OSOBISTA DILERKO jestem :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

witam cie NASZA Klocuszko:diabloti:

kurna emotki musialam usunac....

Posted

[quote name='dealer']
nasz Dili byl z panciem o swicie bladym na spacerku i dostal zawalu bo spotkal zabe:evil_lol: [/quote][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=Red]to jak oni szli że mnie nie zauważyli:placz::placz::placz:naprawde ta żaba to nie JA:diabloti:[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=red]to jak oni szli że mnie nie zauważyli:placz::placz::placz:naprawde ta żaba to nie JA:diabloti:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

kkkurde dzis wyjatkowo Dili nie byl rano na dworcu...:razz: zawsze rano sobie jedzie upolowac pasazera na sniadanko....:diabloti:

Posted

masz kaw i nie gryz nikogo bo sie jeszcze czym zarazisz:loveu:

[COLOR=DarkRed][B]za kaw dziękuję................nie zaraże się , bo złego licho nie weeźmie:diabloti:wszak swój swojego zawsze pozna....................i na sepse się szczepiłam:eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']kkkurde dzis wyjatkowo Dili nie byl rano na dworcu...:razz: zawsze rano sobie jedzie upolowac pasazera na sniadanko....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:a ja tam samotna byłam ......:placz::placz::placz:nikt mnie nie chciał zjeść:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:a ja tam samotna byłam ......:placz::placz::placz:nikt mnie nie chciał zjeść:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

widac malo apetyczne wrazenie sprawialas....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']witam cie NASZA Klocuszko:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj NASZA Dilerowo!!!!! gdzie jesteś??? chętnie bym se z tobą pogadała... a ty milczysz :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]witaj NASZA Dilerowo!!!!! gdzie jesteś??? chętnie bym se z tobą pogadała... a ty milczysz :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tu jestem....takie dwie mi do ucha jad sacza...:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj NASZA Dilerowo!!!!! gdzie jesteś??? chętnie bym se z tobą pogadała... a ty milczysz :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:milczymy se cuzamen do kupy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']tu jestem....takie dwie mi do ucha jad sacza...:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]które to takie beszczelne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]które to takie beszczelne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

te ONE......zle diablice....chrypiace i puszczajace baki....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]TU JESZCZE dzis nie byłam :diabloti: to jestem .... cześć dilująca Ago :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Klockowa sonce moje jak ja cie witam serdecznie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TU JESZCZE dzis nie byłam :diabloti: to jestem .... cześć dilująca Ago :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:diabloti:[I]byłas ...widziałam cię tu dzisiaj:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']Klockowa sonce moje jak ja cie witam serdecznie :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mój ty kwiatuszku przeukochany!!!! właśnie weszłam na kompka to sie z Toba witam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:diabloti:[I]byłas ...widziałam cię tu dzisiaj:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:oops: to ja [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]mój ty kwiatuszku przeukochany!!!! właśnie weszłam na kompka to sie z Toba witam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]:oops: to ja [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Klocusiowa rybenko kochana ales sie zarumienila.....:loveu:

Posted

[quote name='dealer']Klocusiowa rybenko kochana ales sie zarumienila.....:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bom ja taka nieśmiała i wstydliwa :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bom ja taka nieśmiała i wstydliwa :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zakryj se ten wstyd....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bom ja taka nieśmiała i wstydliwa :oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oj tak to najprawdziwsza prawda:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']

moge cie przygarnac...:loveu:

[/quote]
naprawde??:loveu: czyli to znaczy ze.... mam tate:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']naprawde??:loveu: czyli to znaczy ze.... mam tate:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

taaaa Diliego....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]które to takie beszczelne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]o masz trzeba nam było powiedzieć pogoniłybyśmy bestie:diabloti:
[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...