Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']boje się jak chorera :diabloti:[/quote]

boj sie boj.....on ma na sobie prad:diabloti: moze cie przypadkiem porazic i ci depilacje cialka zrobic...:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Elektryka prund nie tyka :diabloti:[/quote]

ooo jutro sprawdze rano..bo przyjdzie pan od pradu....rano bedzie,wczesnie..wiec ide spac...dobranoc moje kochane:loveu:

Posted

[quote name='dealer']

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/348/1c0b0814f2f52f2c.jpg[/IMG][/URL]

[/quote]

Co on się tak przed Tobą chowa?

Posted

a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]..................znaczy się.................sex?????

[IMG]http://images22.fotosik.pl/116/b82a40e30d27f729.jpg[/IMG]

jaki usmiech................fajna fot
witaj dilerko MŁA!!!!:loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']a TZ mnie codziennie szarpie, tlucze i leje i kocham go i szanuje:loveu:[/quote]

[COLOR=darkred][B]..................znaczy się.................sex?????[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred][IMG]http://images22.fotosik.pl/116/b82a40e30d27f729.jpg[/IMG][/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]jaki usmiech................fajna fot[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]witaj dilerko MŁA!!!!:loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
jakas ty domyslna moja mila:loveu:
witam cie cipelutko:multi:

Posted

[quote name='Gonitwa']Co on się tak przed Tobą chowa?[/quote]

nie chowa sie :diabloti: za kare w chaszczach siedzi:evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Nasza koffana Dilerko ...dopiero jestem .....TZ dziś idzie do pracy na 14 godzinkę wiec komp był zajęty .....a ja poszłam ciachnąć włoski:pi na kawę do Dulczyńskiej:evil_lol:
Jak wrócisz odezwij się ...CZEKAM NA CIĘ:loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Wy goopie:shake::shake: Nie będę nadrabiać, ani mi się śni:obrazic: Żegnam:diabloti:[/quote]

oo mundra sie odezwala:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Nasza koffana Dilerko ...dopiero jestem .....TZ dziś idzie do pracy na 14 godzinkę wiec komp był zajęty .....a ja poszłam ciachnąć włoski:pi na kawę do Dulczyńskiej:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Jak wrócisz odezwij się ...CZEKAM NA CIĘ:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

odezwalam sie:loveu:

[quote name='evaxon']hej:p :p :p[/quote]

hej:razz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jezdech :diabloti: widziołach zdyjęcia... nawet Dilski tam był :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

i co szpanujesz????:diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ale mię tu dłuuuugo nie było...:cool3: Ale nadrobiłam:evil_lol:[/quote]

brawoooo:evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]szpanuje :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

i za to KCM:loveu:

Posted

[quote name='Gonitwa']Szpanuj, szpanuj;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo taki ze mnie szpaner :p

a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]

a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja też se poszpanuje bom widziała te buciki ...są ćliczne:eviltong:...
Aga powiedz Bartkowi niech już wraca z dworca ......autobus mi uciok:oops:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]bo taki ze mnie szpaner :p [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

wow!!!!! respekta ziom:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a Ty co sie wcinasz :diabloti: bede szpanować :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]

a se jeszcze poszpanuje żem se buciki NOWE na lato kupiła HA!!! a co :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Lubię się wcinać jak nie wiem o co chodzi:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja też se poszpanuje bom widziała te buciki ...są ćliczne:eviltong:...[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Aga powiedz Bartkowi niech już wraca z dworca ......autobus mi uciok:oops:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

a to peszek.....a on tam biedny o glodzie i chlodzie,wiernie jak pies czekal.....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']a to peszek.....a on tam biedny o glodzie i chlodzie,wiernie jak pies czekal.....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to teraz go nakarm i utulkaj;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:to teraz go nakarm i utulkaj;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
phi....nie gotuje....jadziemy gdzies cos zjesc....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wow!!!!! respekta ziom:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]HA!!! piekne som, i wogóle- chcesz.. to dam ci jutro fotecki do pooglądania. Nie chodze w nich na razie bo mi szkoda- stoją na telewizoru [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Gonitwa']Lubię się wcinać jak nie wiem o co chodzi:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaa... czyli lubisz sie wcinać... prawie jak stringi :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...