Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']uważaj!! Ala goni!! BEREK!!!![/quote]:evil_lol:[COLOR=Red][B][I][FONT=Arial]uciekinier[/FONT][/I][/B][/COLOR]
e.v.a Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ewa....prund cie dupnął?????? [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye: to prundy dupczą:crazyeye:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Haloooo baby....jestem....ale jakby mnie nie bylo....lenia mam..wena nie wrocila a kawa mi wylazi uszami... Ala meldowalam sie na gie! a klockowa sie opiekowalam ...oberwowalam jak sobie pije kawe i wpierdziela krepla:diabloti: i w ogole jestem grzeczna i niewinna jak lilija i odmwiam skladania zeznan:diabloti: Kocham Was Misie:loveu:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam.... :diabloti:[/QUOTE] No przeca mówiłam, że cię utule:shake: :shake: :diabloti: Ja przed chwileczkę również sobie kolejną kaffusię wydoiłam:cool3:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']witaj mój osobisty asystencie :diabloti:[/quote] witam szefie:diabloti: komu trymnac???:diabloti:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']witam szefie:diabloti: komu trymnac???:diabloti:[/quote] no niewiem ,ale trzeba chyba uwolnić dżemiącego łowce Kamci w sieci :diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']no niewiem ,ale trzeba chyba uwolnić dżemiącego łowce Kamci w sieci :diabloti:[/quote] aj aj aj jak ja lubie jak cos sie dzieje...juz mi sie nie chce spac.....:diabloti: ruszam na lowy.....
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Zignorowała mnie :mdleje::mdleje::mdleje::diabloti:[/quote] nie narzekaj tylko budź dżemiący instynkt tropiący :diabloti: :diabloti: guglaski w ruch i do dzieła :diabloti: Kamcia , kici kici :mad: :mad:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']No przeca mówiłam, że cię utule:shake: :shake: :diabloti: Ja przed chwileczkę również sobie kolejną kaffusię wydoiłam:cool3:[/quote] wczesniej nie bylo tego posta:mad: :mad: :mad: Madziuniu suonce moje robaczku wredny tlusty goopi kofffam ciem:loveu:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']nie narzekaj tylko budź dżemiący instynkt tropiący :diabloti: :diabloti: guglaski w ruch i do dzieła :diabloti: Kamcia , kici kici :mad: :mad:[/QUOTE] Dżemiący we mnie wilk wyrusza na łowy:diabloti: Rozerwę "gówno" na strzępy:diabloti: [quote name='dealer']wczesniej nie bylo tego posta:mad: :mad: :mad: Madziuniu suonce moje robaczku wredny tlusty goopi kofffam ciem:loveu:[/QUOTE] Ale żeś mi posłodziła, babo, aż ce sie żyćććć :multi: :multi: :multi: Wiedźma:diabloti:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Dżemiący we mnie wilk wyrusza na łowy:diabloti: Rozerwę "gówno" na strzępy:diabloti: [/quote] rączków se nie upapraj :diabloti: :diabloti:
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']Haloooo baby....jestem....ale jakby mnie nie bylo....lenia mam..wena nie wrocila a kawa mi wylazi uszami... Ala meldowalam sie na gie! a klockowa sie opiekowalam ...oberwowalam jak sobie pije kawe i wpierdziela krepla:diabloti: i w ogole jestem grzeczna i niewinna jak lilija i odmwiam skladania zeznan:diabloti: Kocham Was Misie:loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:aaa to przez to pilnowanie na gie ci to gie padło ...... Lilijo niewinna sprómbuj jeszcze kliknąć , bo nie wiem czy dochodzą posty a ja tlena nie mam KCM:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:aaa to przez to pilnowanie na gie ci to gie padło ......[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Lilijo niewinna sprómbuj jeszcze kliknąć , bo nie wiem czy dochodzą posty a ja tlena nie mam [/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]KCM:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] naklikalam:razz:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']rączków se nie upapraj :diabloti: :diabloti:[/quote] W Ace se wyszoruje:diabloti: Dealerowa jezdem:diabloti::diabloti:Robaczku:loveu:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']W Ace se wyszoruje:diabloti: Dealerowa jezdem:diabloti::diabloti:Robaczku:loveu:[/quote] strrrrrrrrrrrrrrrrrasznie sie ciesze....bo taka sie samotna czuje,,, kurde nie mam swiatla bo B spi..nic nie widze:diabloti:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']nic nie widze:diabloti:[/quote] oczy otwórz :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']strrrrrrrrrrrrrrrrrasznie sie ciesze....bo taka sie samotna czuje,,, kurde nie mam swiatla bo B spi..nic nie widze:diabloti:[/quote] Wiedziałam, że się ucieszysz robaczyco mła:cool1: Powiadasz, że ciemność widzisz:crazyeye::crazyeye:Toż to musi być wrażenie:diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']oczy otwórz :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nooo kurde faktycznie....cos widze............... ciemnosc widze:diabloti: [quote name='madzia i medor']Wiedziałam, że się ucieszysz robaczyco mła:cool1: Powiadasz, że ciemność widzisz:crazyeye::crazyeye:Toż to musi być wrażenie:diabloti:[/quote] jak pieron..i jeszcze mi tu lata jakis komar,,,,,
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nooo kurde faktycznie....cos widze............... ciemnosc widze:diabloti: jak pieron..i jeszcze mi tu lata jakis komar,,,,,[/quote] Zabij dziada, nim on to zrobi:diabloti::diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Zabij dziada, nim on to zrobi:diabloti::diabloti:[/quote] kiedy ja go nie widze ino slysze.....na oslep mam rzucac w niego czy jak....hmm..moze dili go zje? Diiiiileeeeeeeeeeeeeeeeerrr chodz do panci....
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']w miche go :diabloti: tego komara :diabloti:[/quote] w czyja miche? dilskiego chyba...ja owadow nieeee preferuje...:diabloti:
Recommended Posts