agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale masz rozjechanego blogaska:errrr::errrr: gdzie:crazyeye: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]fffcale nie panikara:eviltong:....[/FONT] [FONT=Arial]ja wiem ja wiem kto rozjechał blogaska:eviltong:...ale nie powiem:diabloti:[/FONT] nie mow....ja tez wiem....dopadne i rozjade:diabloti:
BoJa2 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Vectra napisał(a):blogasek się skurczył :diabloti: pewnikiem Dealerka go wyprała w 90 stopniach,a on jest z naturlich:evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Vectra napisał(a):blogasek się skurczył :diabloti: az skurczbyk jeden.... Hugo-Kochaś napisał(a):pewnikiem Dealerka go wyprała w 90 stopniach,a on jest z naturlich:evil_lol: :evil_lol: jesc mu nie daje...:evil_lol:
Alicja Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Arial]:razz:wow ...jaki masz śliczny blogasek:eviltong:[/FONT]
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wow ...jaki masz śliczny blogasek:eviltong:[/FONT] noooo..piekny ,cudny , sliczny...jak ja:loveu:
Vectra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dealer napisał(a):noooo..piekny ,cudny , sliczny...jak ja:loveu: aż mi mowe odebrało :diabloti:
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Vectra napisał(a):aż mi mowe odebrało :diabloti: po mamci taka jestem:diabloti:
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 zdjecia troszkie nie teges..ale nie opanowalam jeszcze Emanuela do konca...:roll:
Vectra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dealer napisał(a): zdjecia troszkie nie teges..ale nie opanowalam jeszcze Emanuela do konca...:roll: kokietka :diabloti:
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Vectra napisał(a):kokietka :diabloti: szczera jezdem....kurde nie wiem jak ustawic tego aparata ta dziwna pora dnia ktora juz dniem nie jest a wieczorem tez jeszcze nie....albo poruszone, albo zaszumione albo czarne...ale sie dopytam kogo trzeba:diabloti:
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='dealer']gdzie:crazyeye: :diabloti: Nie powiem:eviltong: :diabloti: [quote name='dealer'] Podobuje mi się:p
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie powiem:eviltong: :diabloti: Podobuje mi się:p ty masz spaczony gust....:cool1:
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dealer napisał(a):ty masz spaczony gust....:cool1: O żesz Ty w mordę małego, bezbronnego jeżyka... koniec z nami:obrazic::diabloti: :diabloti: :diabloti: ąąąąąąąąąąąąąąąęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęćććććććććććććććńńńńńńńńńńńńńźźźźźźźźźźźźźźźźxżżżżżżżżżżżżżżżż:diabloti:
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):O żesz Ty w mordę małego, bezbronnego jeżyka... koniec z nami:obrazic::diabloti: :diabloti: :diabloti: ąąąąąąąąąąąąąąąęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęćććććććććććććććńńńńńńńńńńńńńźźźźźźźźźźźźźźźźxżżżżżżżżżżżżżżżż:diabloti: poszla precz.....natentychmiast:diabloti:
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dealer napisał(a):poszla precz.....natentychmiast:diabloti: Nięęęęęęęęęęę póóóóóóóóójdęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę:diabloti: :diabloti:
ferraribox Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie powiem:eviltong: :diabloti: Podobuje mi się:p Mi też się podobuje:evil_lol: A z aparatem będzie ok:oops: A fotka mi jakoś zwiała.
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 przyszlam wchłonąć w siebie troszke waszej miłosci:loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Vectra napisał(a):nie kłócić się :mad: :mad: mamusiu to ONA:eviltong: ferraribox napisał(a):Mi też się podobuje:evil_lol: A z aparatem będzie ok:oops: A fotka mi jakoś zwiała. to ja kuuurde gon:diabloti: evaxon napisał(a):przyszlam wchłonąć w siebie troszke waszej miłosci:loveu: :loveu: :loveu: jamochlonica:loveu:
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Vectra napisał(a):nie kłócić się :mad: :mad: Siostra wychowaj to dziecię, póki czas, bo to nic dobrego się nie zapowiada:shake: :shake: :diabloti: dealer napisał(a):mamusiu to ONA:eviltong: :diabloti:
Vectra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Bądz grzeczna bo nie będę milczeć z Tobą na skype :diabloti:
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):przeprowadze dochodzenie.....:razz: i jak tam u ciebie z tym dochodzeniem??:diabloti: nie mam polskich czcionek i przybylam sie tu poplakac... Ty jedna mnie zrozumiesz :placz:
Recommended Posts