Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='dealer'] doopa ,nie nadrobisz nie dostaniesz kjakejsa:diabloti: nadrobiłam:siara::siara: i wcale nie kłamie:diabloti: Ale zajebiste:loveu: [quote name='dealer']staroc stary... maly Dilik z bracikiem, mieli tu niecale 3 miesiace
agbar Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Vectra']o rzesz kurde jakie fajne :) nooo kiedys byly fajne....:razz: [quote name='evaxon'] :loveu: jakie mordki kochane:loveu: bylo minelo:diabloti: [quote name='madzia i medor']nadrobiłam:siara::siara: i wcale nie kłamie:diabloti: Ale zajebiste:loveu: noo tera mozesz schrupac kjakejsika a nawet dfa jak chcesz:loveu:
Paula Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Aaaaa :mdleje: jakie maluski cudne :loveu: Portretowy Dili tyż cudny :razz: Bry wieczór :p
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Nasza koffana Dilerko......jestem .....zamelduję sie po powrocie z pracy:razz:[/FONT]
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]Nasza koffana Dilerko melduję się przed pracą:razz:[/FONT]
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 przyznaj się, czym mu machałaś przed nosem, że się tak w to wpatruje?:diabloti:;) słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a tak w ogóle to dzieńdoberek:multi:
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 jejuuuuu jakie słodziaki:loveu::loveu::loveu: witaj.z rana.....................dilowałaś już??? kawą:eviltong:
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 dealer napisał(a): noo tera mozesz schrupac kjakejsika a nawet dfa jak chcesz:loveu: Siuper:multi::multi::multi:OD razu lepiej:diabloti:
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:razz:czy kjakersik pasowuje do piwa z soczkiem ...lecze moje zapalenie krtani:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
clockwork Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']staroc stary... maly Dilik z bracikiem, mieli tu niecale 3 miesiace [FONT=Arial]piękny Dili, piękny... a który to ON??? :diabloti:[/FONT]
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]piękny Dili, piękny... a który to ON??? :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:ten pośrodku:eviltong:[/FONT]
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześć słoneczko [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]
clockwork Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:ten pośrodku:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]czyli ten najpiękniejszy... wiedziałam :multi:[/FONT]
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra'] O jakie cudaki :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='bonita']O jak się Dilerek skurcył kkkurde :loveu: wypralam go w za wysokiej temperaturze..i sie skurcyl:diabloti: [quote name='paula_z']Aaaaa :mdleje: jakie maluski cudne :loveu: Portretowy Dili tyż cudny :razz: Bry wieczór :p bry dzien:lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu:Nasza koffana Dilerko......jestem .....zamelduję sie po powrocie z pracy:razz:[/FONT] dobrze Alu:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Nasza koffana Dilerko melduję się przed pracą:razz:[/FONT] meldunek przyjety:) [quote name='Imbir1'] przyznaj się, czym mu machałaś przed nosem, że się tak w to wpatruje?:diabloti:;) słodziak :loveu::loveu::loveu: a tak w ogóle to dzieńdoberek:multi: czym ja mu moglam machac???..recami pewnie:evil_lol: [quote name='BeaC'] jejuuuuu jakie słodziaki:loveu::loveu::loveu: witaj.z rana.....................dilowałaś już??? kawą:eviltong: jes of kors....tera pije juz trzecia...no i witam oczywiscie cie moja droga:lol:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Siuper:multi::multi::multi:OD razu lepiej:diabloti: czesc jedzo:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:czy kjakersik pasowuje do piwa z soczkiem ...lecze moje zapalenie krtani:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] kjakejsik owszem pasuje ale tylko z mniodem:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]piękny Dili, piękny... a który to ON??? :diabloti:[/FONT] ON to on ten z tymi uchami jak slon:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:ten pośrodku:eviltong:[/FONT] o! ta pani wie:) [quote name='Vectra']cześć słoneczko [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] czesc gwiazdeczko:loveu:
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czyli ten najpiękniejszy... wiedziałam :multi:[/FONT] tiaaa..jaka pani taki pies:diabloti: [quote name='Gonitwa']O jakie cudaki :loveu: :loveu: :loveu: cudaki z jednej paki:) witam u nas:multi:
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:multi:jestem tutaj co chwilkę ......:razz:[/FONT]
agbar Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:jestem tutaj co chwilkę ......:razz:[/FONT] ja tez tu bywam czasem....:cool1:
Recommended Posts