Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']arystokratyczny profil...

helloł:evil_lol:z ranka......powinne cię piec uszy.......miejscówkę na kanapie masz zaklepaną;)....tylko obiecaj że nie kopiesz jak śpisz:diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Dilerki :multi:

a temu co tak fafle wyglo ?:evil_lol:

czesc Agula:multi:
wyglo mu bo to normalne u dogow:diabloti: Intiemu sie tak nie wyginaja:crazyeye: jak nie to cie uswiadamiam ze to nie dog:diabloti:
paula_z napisał(a):
Hahaha :D Na konkurs z tą fotą :razz:

Witaj właścicielko doga :p

Witaj Paula :multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ja od początku wiedziałam, że to dog:niewiem: Przecież to widać na pierwszy rzut oka:evil_lol:

:turn-l: :turn-l:
no to tylko ja caly czas myslalam ze mam latlerka...tak w metryczce stalo:diabloti:

[quote name='bonita']Wiesz ja od razu poznałam, że Twój pies to inaczej dog:cool3::evil_lol:
co mu tak fafle latają, temu dogowi :cool3: :evil_lol:

gimnastyke faflowa uprawial moj dog:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']helloł:evil_lol:z ranka......powinne cię piec uszy.......miejscówkę na kanapie masz zaklepaną;)....tylko obiecaj że nie kopiesz jak śpisz:diabloti:

aaaa to wy:mad: czkawke mialam jak cholera:evil_lol: ja nie kopie ja sie tylko lubie poprzytulac:loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
o to mamy kolejnego doga!!!! na dogomani! Bosko!:Cool!:

fajnie jak nie wiem co:evil_lol: tylko czy on mi jeszcze urosnie:crazyeye:

Posted

[quote name='dealer']aaaa to wy:mad: czkawke mialam jak cholera:evil_lol: ja nie kopie ja sie tylko lubie poprzytulac:loveu::razz:....da sie przeżyć .....przytulisz się z jednej strony do Klockusia:eviltong:....no dobra wezmę to na siebie .....grunt że nie gryziesz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:....da sie przeżyć .....przytulisz się z jednej strony do Klockusia:eviltong:....no dobra wezmę to na siebie .....grunt że nie gryziesz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

juz sie nie moge doczekac.....zeby sie dowiedziec czy nie gryze:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']i kolejna porcja nudnych nie rozniacym sie niczym fotek spacerowych z dzis....:shake:

zaraz sie oderwe od podlozaaa

prawie jak dog........

pawie jak dog na spacerze.......:diabloti:

prawie jak zmeczony dog.......hihihihi......

Posted

[quote name='dealer']juz sie nie moge doczekac.....zeby sie dowiedziec czy nie gryze:diabloti::diabloti:może zapytaj Bartka czy nie kąsasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo wiesz .....najwyżej będę spała w kapeluszu z rękawami:eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']prawie jak zmeczony dog.......hihihihi......

PRAWIE robi wielka roznice.....:diabloti:

Posted

wlasnie doprowadzilam do stanu przedzawalowego pana technika od telefonu:diabloti:
sie chcialam upiekszyc i se maseczke zrobilam z alg...no i zapukal ...to mu otwarlam:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wlasnie doprowadzilam do stanu przedzawalowego pana technika od telefonu:diabloti:
sie chcialam upiekszyc i se maseczke zrobilam z alg...no i zapukal ...to mu otwarlam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrób mu usta -usta.....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrób mu usta -usta.....:diabloti:

niech se polezy jeszcze musze 7 minut maseczke potrzymac...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wlasnie doprowadzilam do stanu przedzawalowego pana technika od telefonu:diabloti:
sie chcialam upiekszyc i se maseczke zrobilam z alg...no i zapukal ...to mu otwarlam:diabloti:

no to faktycznie sie popisałas......

ale odrobina adrenalinki jeszcze nikomu nie zaszkodziła......:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
wlasnie doprowadzilam do stanu przedzawalowego pana technika od telefonu:diabloti:

:grin:
dziendoberek Dilusińscy:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
:grin:
dziendoberek Dilusińscy:loveu:

dzien doberek Tigriscinscy:loveu:

Kate I Luka napisał(a):
Siemanko upiękrzona Agusiu :multi:

chyba klamali z ta maseczka...jestem tak samo piekna jak bylam:diabloti:

Basia_Sz napisał(a):
Właśnie się zorientowałam,
że się jeszcze nie witałam :shake:

Heloł :loveu:

helol:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...