agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to ten Twoj jork dosc agresywny taki jest...... :diabloti: a co to za pierdoła daje sobie na glowe wejsc???? aaa bo moj malusi jorczeczek jest specjalnie szkolony :)
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']ja ciem chromolem...ilez nas laczy Klockowa....:loveu: :loveu::loveu::loveu: znalazłam kolejna bratnia duszę.....:multi::multi::multi: ino tyś jest wybredna że ulala... ani sukienki se nie umie dobrać... :mdleje: ja tam bym nie miała problemu..:evil_lol:. wszystkie sie mnie podobują...:loveu: kazda jedna!! i w każdej jest mi dobrze :loveu:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: znalazłam kolejna bratnia duszę.....:multi::multi::multi: ino tyś jest wybredna że ulala... ani sukienki se nie umie dobrać... :mdleje: ja tam bym nie miała problemu..:evil_lol:. wszystkie sie mnie podobują...:loveu: kazda jedna!! i w każdej jest mi dobrze :loveu: mnie sie tez wszystkie podobuja dlatego sie umiem zdecydowac:)
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A Wy dalej tą kieckę wałkujecie? :evil_lol: Pogniecie się za bardzo... :roll:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Basia_Sz napisał(a):A Wy dalej tą kieckę wałkujecie? :evil_lol: Pogniecie się za bardzo... :roll: a nich by sie i wygniotla byle by byla....:diabloti:
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Chodzi mi o świeżą soczystą trawkę :loveu: U mas naokoło to jak na końskim padoku wygląda:p, a Ty trawę masz nawet w ogrodzie:placz::evil_lol: O to mi chodziło:cool3: a foty z trawą to takie kulorove są- ładne:loveu:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']Chodzi mi o świeżą soczystą trawkę :loveu: U mas naokoło to jak na końskim padoku wygląda:p, a Ty trawę masz nawet w ogrodzie:placz::evil_lol: O to mi chodziło:cool3: a foty z trawą to takie kulorove są- ładne:loveu: a ze trawa...zielona nooo....tera panimajem.... nie wiem jak ja to robie ze ona zielona....raz pomalowalam i tak sie koror trzyma...:) co mi przypomina ze musze czerwonego smoka odpalic i skosic to zielsko trza trawka pohandlowac:diabloti:
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']eeee..nie wiem o co chodzi...:razz: :eek: :lying: :icon_roc:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 evaxon napisał(a)::eek: :lying: :icon_roc: o co biega HE?:razz:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']taaa profil mu sie zmienil na bardziej..eee arystokratyczny..:razz: Ty to powiedziałas......:diabloti: [quote name='dealer']aaa bo moj malusi jorczeczek jest specjalnie szkolony :) widac...szkoelnie ...na psa zabójce przeszedla bez trudu....:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']i pies jeden... a jak sprytnie siedzi..... dooopsko wyzej , łapy przednie nizej....słaby to on nie jest....:diabloti:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty to powiedziałas......:diabloti: czyzbys watpila w arystokratyczne pochodzenie mojego pieska??? widac...szkoelnie ...na psa zabójce przeszedla bez trudu....:diabloti: tia..zdal za pierwszym razem...razem zdawalismy :diabloti:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a jak sprytnie siedzi..... dooopsko wyzej , łapy przednie nizej....słaby to on nie jest....:diabloti: bo to sprytna jest bestyjka...:loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']tia..zdal za pierwszym razem...razem zdawalismy :diabloti: ja??? nie smiem watpic w arystokratyczne korzenie twojego yorko-westa.... nawet nie podejmuje tematu...bo za chwile mi powiesz ze ma takie drzewo genalogiczne ze szok.... i co łyso mi bedzie a po co????
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja??? nie smiem watpic w arystokratyczne korzenie twojego yorko-westa.... nawet nie podejmuje tematu...bo za chwile mi powiesz ze ma takie drzewo genalogiczne ze szok.... i co łyso mi bedzie a po co???? a ma ci on drzewo...z korzeniami nawet ma ci on je....:diabloti: i nie bede juz nic mowic bo ciem lubie i masz ladna fryzurke i nie scem cobys olysiala:)
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']a ma ci on drzewo...z korzeniami nawet ma ci on je....:diabloti: i nie bede juz nic mowic bo ciem lubie i masz ladna fryzurke i nie scem cobys olysiala:) uffffff:cool1:
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dealer napisał(a):o co biega HE?:razz: yy nie no o nic o nic zuupelnie o nic:cool3:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 do kibla...bo u mnie w kiblu nie ma kota i moga tam wszysyc sikac ile wlezie:diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dealer napisał(a):do kibla...bo u mnie w kiblu nie ma kota i moga tam wszysyc sikac ile wlezie:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dealer napisał(a):do kibla...bo u mnie w kiblu nie ma kota i moga tam wszysyc sikac ile wlezie:diabloti: ja oszczedzam :cool1: sikamy raz w tygodniu w wuce :evil_lol:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Vectra napisał(a):ja oszczedzam :cool1: sikamy raz w tygodniu w wuce :evil_lol: a to my tez...se sikamy ale wode jeno raz w tygodniu spuszczamy...:diabloti:
Vectra Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dealer napisał(a):a to my tez...se sikamy ale wode jeno raz w tygodniu spuszczamy...:diabloti: kąpiemysię raz w miesiącu :cool1: w jednej wodzie :cool1: :evil_lol:
goldenka245 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Yntelygentnye te rozmowy:P Swoją drogą to cześć :D
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Vectra']kąpiemysię raz w miesiącu :cool1: w jednej wodzie :cool1: :evil_lol: Vectra Tobie ten poziom rozmow tak po tym wecei zmalał??? no porazka...to kto tam chadza i z kim Ty rozmawiasz, ze Ty taka dziwna stamtad wracasz....:cool3:
Recommended Posts