basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dealer napisał(a): jakby to powiedziec .........noooo jakby kun tylko ze taki malusi,mini mini..w sumie masz racje...:evil_lol: No wiesz...ma się "to coś" :cool1::evil_lol:
Medorowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dealer napisał(a):HA wiedziala ze jak wstawie fote PSA to bedziesz we szoku:diabloti: Jakaś Ty przewidująca:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: dealer napisał(a):nooo smialabys smiec...:diabloti: :siara:
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:oooo dałaś fote psa;)
e.v.a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :evil_lol: hyhyhy:evil_lol: jaki fajny pies:cool3: :cool3:
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dealery ...co jest , dzień ucieka .......wstawać :multi::multi::multi:
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='paula_z']O qrde, pies :-o :evil_lol: :loveu: eee, to nie pies, tylko jorczek i do tego wytrymowany:diabloti: cześć Dielerki
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witaj Aguś :loveu: Cóż to? Gdzie się podziałaś? Goście na kawkę przyleźli :evil_lol:
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Myślem, więc jestem:evil_lol: Na tą na kaffe przyszłam i ciacho :) Masz jakieś nowe foty do obglądniecia :cool3: idę sprawdzić:cool3:
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jakie to romantycne jest :loveu: fajne :D Jak Ty to robisz, że masz takie soczyste te fotki :loveu: he?
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:oooo dałaś fote psa;) dlugo tym nad myslalam ....:razz: [quote name='evaxon'] :evil_lol: hyhyhy:evil_lol: jaki fajny pies nooo i jaki brazowy:razz: [quote name='majoka']co on taki smutny: za siostra teskni...:cool3: [quote name='paula_z']O qrde, pies :-o :loveu: w szoku jestes co?? takiego to na pewno nie widzialas jeszcze:diabloti: [quote name='evaxon']słoneczne witanko z rana:loveu: Witam:multi: [quote name='Alicjarydzewska']Dealery ...co jest , dzień ucieka .......wstawać :multi: wstalam juz...ale nie twierdze ze sie obudzilam... [quote name='Imbir1']eee, to nie pies, tylko jorczek i do tego wytrymowany:diabloti: cześć Dielerki wlasnorecznie wytrymowany:cool3: [quote name='Basia_Sz']Witaj Aguś :loveu: Cóż to? Gdzie się podziałaś? Goście na kawkę przyleźli :evil_lol: jestem jestem, kawa podana [quote name='bonita']Myślem, więc jestem:evil_lol: Na tą na kaffe przyszłam i ciacho :) Masz jakieś nowe foty do obglądniecia :cool3: idę sprawdzić:cool3: nie mam fotow to jest blogasek moj a nie jakas galeria:mad: [quote name='bonita']Jakie to romantycne jest :loveu: fajne Jak Ty to robisz, że masz takie soczyste te fotki he? eeee soczyste??? o czym ty do mnie...
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']i kurde znowu pies... pies.., wytrymowany... i jakis taki do gory nogami....:diabloti: to chyba wescik??? taki podobny....:diabloti:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']pies.., wytrymowany... i jakis taki do gory nogami....:diabloti: to chyba wescik??? taki podobny....:diabloti: to jest jorczek.......nie poznajesz?? :diabloti:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 uwaga zapodaje fotki zrobione wczoraj....prosze o wyrozumialosc:razz: jorczek morderca...
clockwork Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']ja to nie pale nie pije nie przeklinam ..nic na ''P'':evil_lol: to tak jak ja... nic na P NIE Pale NIE Przeklinam NIE Pomykam do kościula NIE Pławie sie w dobrobycie NIE Piernicze głupotczasem tylko coś NA "W"- wypije :p siema ziom :multi::multi::multi: widzialam fotki..... dużo masz tych psów... :p
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']to jest jorczek.......nie poznajesz?? :diabloti: nie...od tamtej pory mowie Ci ze bardziej wytrymowany.... i chyba profil mu sie zmienil.... tak sadze....:diabloti:
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork']to tak jak ja... nic na P NIE Pale NIE Przeklinam NIE Pomykam do kościula NIE Pławie sie w dobrobycie NIE Piernicze głupotczasem tylko coś NA "W"- wypije :p siema ziom :multi::multi::multi: widzialam fotki..... dużo masz tych psów... :p ja ciem chromolem...ilez nas laczy Klockowa....:loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='dealer']piesy dwa... to ten Twoj jork dosc agresywny taki jest...... :diabloti: a co to za pierdoła daje sobie na glowe wejsc????
agbar Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nie...od tamtej pory mowie Ci ze bardziej wytrymowany.... i chyba profil mu sie zmienil.... tak sadze....:diabloti: taaa profil mu sie zmienil na bardziej..eee arystokratyczny..:razz:
Recommended Posts