Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W koncu nie wiem czy Staszek dzisiaj był na Rtg :( juz za późno na dzwonienie do p.Alinki. Napisałam Jej smsa.

Ja dzisiaj wracałam do domu chmmm....... z pracy do domu mam 7 km, wracałam heheh pełne 3 godziny. W momencie gdy wychodziłam z pracy mój Tz wyjeżdzał z Olsztyna. W domu bylismy prawie w tym samym czasie....

Posted

[quote name='obraczus87']W koncu nie wiem czy Staszek dzisiaj był na Rtg :( juz za późno na dzwonienie do p.Alinki. Napisałam Jej smsa.

Ja dzisiaj wracałam do domu chmmm....... z pracy do domu mam 7 km, wracałam heheh pełne 3 godziny. W momencie gdy wychodziłam z pracy mój Tz wyjeżdzał z Olsztyna. W domu bylismy prawie w tym samym czasie....[/QUOTE]

byłaś na zakupach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Nikus']byłaś na zakupach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

ha ha ha bardzo smieszne :D po 1,5H włączyłam muzyke na full i zaczełam koncerty hehehe ludzie troszke sie na mnie patrzyli, ale musiałam odreagować :)

Posted

[quote name='obraczus87']ha ha ha bardzo smieszne :D po 1,5H włączyłam muzyke na full i zaczełam koncerty hehehe ludzie troszke sie na mnie patrzyli, ale musiałam odreagować :)[/QUOTE]

A ja jechalam kiedyś w tramwaju ponad 2h trasę z Wrocławskiego Marino do Wroclawia Nadodrze i myślałam, ze to szczyt wszystkiego. Czyli jednak nie ma jak stolica:cool3:

Ciotki wspierac Staszka bo on w posagu tylko karton ma.

Posted

[quote name='obraczus87']W koncu nie wiem czy Staszek dzisiaj był na Rtg :( juz za późno na dzwonienie do p.Alinki. Napisałam Jej smsa.

Ja dzisiaj wracałam do domu chmmm....... z pracy do domu mam 7 km, wracałam heheh pełne 3 godziny. W momencie gdy wychodziłam z pracy mój Tz wyjeżdzał z Olsztyna. W domu bylismy prawie w tym samym czasie....[/QUOTE]

Wow! :o :o dobrze, że nie mieszka ludź w stolicy :evil_lol:

[quote name='Livka']Hmm to nic innego tylko korki , znowu zima zaskoczyła niektórych :mad:[/QUOTE]

Nie ma to jak zaskoczenie zimą w czasie.... zimy :evil_lol::evil_lol:

Do góry Staszku!!!

Posted

[quote name='__Lara']Nie ma to jak zaskoczenie zimą w czasie.... zimy :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Wiecie kiedy będzie koniec świata?

- Koniec świata będzie wtedy, kiedy zima nie zaskoczy drogowców...

Posted

Niespodziewany dla drogowców atak zimy niestety uniemożliwił mi dojechanie na 20,40 do Milanówka na RTG - z mojej polnej drogi nie dało się Corsą wyjechać

Posted

zrobiłam przelew... przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale miałyśmy tu "na żywo" znalezionego staruszka i kotka bez łapki...
i jeszcze bilans w pracy, a 6 piesków w domu...
czasem już sił brakuje...

Posted

[quote name='__Lara']A co tu tak cicho? :mad:[/QUOTE]

przepraszam, ale ja nie wyrabiam już.....

O Staszku nic napisac nie moge.... nie wiem.. mam mętlik w głowie.
Pojechac do Niego moge dopiero za tydzień, wtedy porobie Mu zdjęcia.. i ruszymy z ogłoszeniami dla Niego.

Posted

Mam pytanie czy jest na watku ktos z Warszawy, bo trzeba przeprowadzic dwie wizyty przedadaptacyjne: jedna kolo bielan a druga w centrum i szukamy dwoch osob. Sa dwa domki dla pieskow.

Posted

Szarotko w Centrum Mam zaprzyjaxniona osobe, która świetnie robi wizyty p/a. z Bielan nikogo nie mam ;/
napisze jutro do Kolezanki i zapytam czy zrobilaby wizyte. Tylko musialabys bys mi podac dokladny adres.